:(( yardım (cinsel perhiz)

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
kızlar hamile kalmak için doktora gidiyorum hersey iyi gidiyor çok şükür. Adet dönemim ve sonrası için falan derken 10 günlük cinsel perhiz oldu. doktorum bir kaç gün sonra ovülasyon olacağı ozaman ilişkiyi önerdi fakat 10 gün artı 3 gün çok uzun değil mi ya( bunu biliyor) :SS: tamam sperm sayısı artar ama heryerde verimlilik azalır sperm kalitesizleşir falan yazıyor nebiliyim ya :KK43: eve geldim ulaşamıyorum doktor ameliyatta.
kızlar tecrübelerinize ihtiyazım var sevgiler...

3 günden n'olacak ya?

Hem öncesinde yapmayın dememiştir ki doktor, o günler mutlaka deneyin demiştir.

canım nasıl anlatsamkı acık olmak gerekırse cok uzun sure sıpermler ıcın kotu ben tub bebek tedavısınde en fazla 3 gunlukk yada 2 gunluk perız verıldı esıme yoksa sıpermler kalıtesızlesıyor

13 günmü perhiz olcak, öyleyse çok fazla sperm kalitesi açısındahn

benim bildiğim de özellikle belirli günler itibariyle (adetin 12. 14. 16. 18.günleri) günaşırı olması. her gün olursa sperm kalitesizleşiyormuş ama 13 gün çok değil mi?

Benim doktorum da bekletiyordu, Belki kullandığım ilaçların etkisi azalıyordur, ondandır bilmiyorum ama o gün verinceye kadar bekliyorduk.
yumurtanın çatlayacağı gün değil 2 gün önceden ilişki başlatıyordu, o günlerde gün aşırı öneriyordu. Yani tam yumurtanın çatladığı gün ilk sefer olmadığı için zaten sorun olmuyor.

Ya sen bırak doktoru falan.iki üç günde bir düzenli ilişki olsun yeter.ayrıca ben hiiiiic yumurtlama gününe falan inanmıyorum.bizzat yaşadığım için.adetim biter bitmez yumurtlama testi yaptım ,negatifti ( doktorum adet bittikten sonra hergün yap dedi.herkesin yumurtlamasi değişir dedi).adet bittiği gün ilişki oldu.ve ondan sonra eşim kampa gitti ( futbol oynadığı icin) o ay başka ilişki olmadı , olamadı.ve ben hamile kaldım.kısaca adet bittikten sonra iki uc gün arayla ilişki ideal olanıdır.yumurta falan takip etme.düzenli olduktan sonra zaten spermler iki uc gün yaşayabiliyor.illaki denk gelir.Allah selametle versin insallah

Ya sen bırak doktoru falan.iki üç günde bir düzenli ilişki olsun yeter.ayrıca ben hiiiiic yumurtlama gününe falan inanmıyorum.bizzat yaşadığım için.adetim biter bitmez yumurtlama testi yaptım ,negatifti ( doktorum adet bittikten sonra hergün yap dedi.herkesin yumurtlamasi değişir dedi).adet bittiği gün ilişki oldu.ve ondan sonra eşim kampa gitti ( futbol oynadığı icin) o ay başka ilişki olmadı , olamadı.ve ben hamile kaldım.kısaca adet bittikten sonra iki uc gün arayla ilişki ideal olanıdır.yumurta falan takip etme.düzenli olduktan sonra zaten spermler iki uc gün yaşayabiliyor.illaki denk gelir.Allah selametle versin insallah
Aynen öyle bende hic şartlamadim yok şungünmüş bu günmüş ve iki cocugumdada hemen hamile kaldim

kızlar hamile kalmak için doktora gidiyorum hersey iyi gidiyor çok şükür. Adet dönemim ve sonrası için falan derken 10 günlük cinsel perhiz oldu. doktorum bir kaç gün sonra ovülasyon olacağı ozaman ilişkiyi önerdi fakat 10 gün artı 3 gün çok uzun değil mi ya( bunu biliyor) :SS: tamam sperm sayısı artar ama heryerde verimlilik azalır sperm kalitesizleşir falan yazıyor nebiliyim ya :KK43: eve geldim ulaşamıyorum doktor ameliyatta.
kızlar tecrübelerinize ihtiyazım var sevgiler...
anladığım kadarıyla siz koşuşturmaktan 10 gün ilişki olmamış 3 gün sonrada yumurtlama zamanınız sanırım 3 gün daha bekleyin doktorunuz öyle dediyse.ben doktorun dediklerini yaparak hamile kalmıştım.

Yumurtlama dönemine kadar ilişkiye girilmemesi diye bir şey hiç duymamıştım, bir yaşıma daha girdim.
Benim bildiğim ilişki normal devam eder,dikkat edilmesi gerekn tek şey ovulasyonun olacağı hafta en azından 2 günde bir ilişkiye girilmesi. Ovulasyon zamanı da genelde 2 adetin tam ortasındaki haftaya denk geliyor. 13 gün, 3 gün 5 gün diye sayılara takılma,sen kendin bile anlarsın o dönemi. Bu kadar strese girilecek bir şey yok,rahat ol

canım nasıl anlatsamkı acık olmak gerekırse cok uzun sure sıpermler ıcın kotu ben tub bebek tedavısınde en fazla 3 gunlukk yada 2 gunluk perız verıldı esıme yoksa sıpermler kalıtesızlesıyor

evet banada mantıklı geldi bugun olacak (ereksiyon) ovulasyona yakında birleşme aynen ya çok uzuyor sperm kalitesizleşince ne anlamı var

birde kızlar kalitesiz sperm döllenince düşük yada sağlıksız bebek diye birşey var mı

Biz 2 senedir deniyoruz, yumurlamaya 4 gün kala gün aşırı denedik. Perhiz falan da yapmadık çünkü uzun süre perhiz olunca spermler güçten düşüyor, ölüyor. Atılma olmadığı için de yenisi üretilmiyor ortada sadece yaşlanmış spermler kalıyor. Dr. neye dayanarak böyle birşey dedi anlamadım.

Biz 2 senedir deniyoruz, yumurlamaya 4 gün kala gün aşırı denedik. Perhiz falan da yapmadık çünkü uzun süre perhiz olunca spermler güçten düşüyor, ölüyor. Atılma olmadığı için de yenisi üretilmiyor ortada sadece yaşlanmış spermler kalıyor. Dr. neye dayanarak böyle birşey dedi anlamadım.

sayısı falan fazla olsun diye. spermyg. yapmıştık normaldi neyse bende senin gibi düşünüyorum

13 gün cinsel perhiz değil spermler için ölüm orucu olur yaww
3gün ara verin demişlerdi bana te ne zaman önce.

sayısı falan fazla olsun diye. spermyg. yapmıştık normaldi neyse bende senin gibi düşünüyorum

Bu arada eşimin sperm sayısı ve ileri hızlısı çok düşüktü. İlk önce keçiboynuzu kürü arkadan Proxeed Plus değerler 3 katına çıktı. Perhizle falan uğraşacağınıza bunu yapın derim. Bizzat denenmiştir :)

Back
X