Yardım, çok karıştı kafam hamile miyim??

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
Merhaba, 25 gunde 1 adet oluyorum son adet 10 temmuz. Adetime 15 gun felan var. Mide bulantisi olunca suphelendim, zira adetin 3.gunu korunmasız iliski oldu bitti sandım banyo yaptim ama ertesi gün kan geldi yine az az. Migrenim tutuyo ilac içmeden bir bakayim dedim poztf cikti hemen test bozuktur diye bida ayni marka yaptim saf suyla o negatif yani test calisiyor.

Resme gore var mi gebelik, yardimmmmm :(?

Eklentiler

• 20220721_020118.webp
    20220721_020118.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 210
  • 20220721_014605.webp
    20220721_014605.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 227
Muhtemelen üstüne görme yasamissiniz test bozuk değilse çizgi var istemediğiniz gebelik miydi
Yok yok Allah'tan gelene her zaman kabulüm. Bebegim 1 yaşında biraz kucuk haliyle 8 aylikken de yine boyle bir pre kazasi yasayip hamile kalmıştım hemen anlamistim ama kimyasalla sonuclandi ama o bat gunu bile gri cizgiydi suan 15 gun varken pespembe cikmasi heyecanlandirdi bni...

Ben anne olmayı seviyorum umarım varsa bu kez tutunur bana...

Yok yok Allah'tan gelene her zaman kabulüm. Bebegim 1 yaşında biraz kucuk haliyle 8 aylikken de yine boyle bir pre kazasi yasayip hamile kalmıştım hemen anlamistim ama kimyasalla sonuclandi ama o bat gunu bile gri cizgiydi suan 15 gun varken pespembe cikmasi heyecanlandirdi bni...

Ben anne olmayı seviyorum umarım varsa bu kez tutunur bana...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kan testi verip öğrenirsiniz

Hayır yok yarın sonucu bana da yazın merak ederim🤗
Bir öncekinde kimyasal olunca cok üzülmüştüm epey de eşimi test alarak darlamistim simdi test yaparken yakaladi bakti dedi görüyorum ama adetini bekleyeceğiz gelmezse teste gidecegiz sonra üzülüyorsun dedi bisey diyemedim elimde 10 tane test war haberi yok her gun 1 tane yaparım sorun yok 🤣

Sabah yine yaparim bildirrim sana

Merhaba, 25 gunde 1 adet oluyorum son adet 10 temmuz. Adetime 15 gun felan var. Mide bulantisi olunca suphelendim, zira adetin 3.gunu korunmasız iliski oldu bitti sandım banyo yaptim ama ertesi gün kan geldi yine az az. Migrenim tutuyo ilac içmeden bir bakayim dedim poztf cikti hemen test bozuktur diye bida ayni marka yaptim saf suyla o negatif yani test calisiyor.

Resme gore var mi gebelik, yardimmmmm :KK43:?
Adete 15 gün varsa şuan yumurtlama günleri. Adet günü bitmeden bitti sanıp yaşanan ilişki sonrası kanama olabiliyor adet bittikten sonra 1 gün beklemek iyi oluyor enfeksiyon falan oluşmaması için. Yaşadığınız kanama büyük ihtimalle yerleşme falan değil ilişki baskısı ile olan bir kanama. Gebelik istiyorsanız bu günleri değerlendirin.

Adete 15 gün varsa şuan yumurtlama günleri. Adet günü bitmeden bitti sanıp yaşanan ilişki sonrası kanama olabiliyor adet bittikten sonra 1 gün beklemek iyi oluyor enfeksiyon falan oluşmaması için. Yaşadığınız kanama büyük ihtimalle yerleşme falan değil ilişki baskısı ile olan bir kanama. Gebelik istiyorsanız bu günleri değerlendirin.
Ama adetten hemen once yumurtlama sivisi gordum bn bazen 2 kez yumurtluyorum cogul gebelik oykum de war ailem hep ikiz o yuzden suphedeyim..

Ama adetten hemen once yumurtlama sivisi gordum bn bazen 2 kez yumurtluyorum cogul gebelik oykum de war ailem hep ikiz o yuzden suphedeyim..
Ewet olabiliyormuş adet öncesi veya sonrası yumurtlama bende okumuştum. O zaman hayırlı haberler alın inşallah hakkınızda hayırlısı 🌸 bende bakacağım merak ettim şimdi sonuç ne olacak 😊

Vala ben birkaç aydır deniyorum olmadı. Yaşadığım belirtiler her ay hamile olduğum yönünde ama henüz tutmadı. Bu ay bekliyorum bakalım adete daha var test yapsam çıkmaz ama meraktan çatlıcam 😊
Bencede bekle ilk hamileligimde ikiz olmasina ragmen bat gunumde öğrendim.

Ikinci kimyasal oldu onu taa yine boyle erken anladım adet 1 gun oncesi silik gördüm gri ama sonra belirginlesmedi hunler geçti 6 gun düştü..

O yüzden erken davranmasak iyi olur ben migren yüzünden ilac alcaktim icimden ses durttu yoksa bn bida ypmican dye esime de kndime de sz vermistim :(

Resme gore var mi gebelik, yardimmmmm :KK43:?
Adet günlerinde hamile kalınmaz bildiğim kadarıyla bazen ilişki sırasında içerde kalan bir kısım kan dışarı çıkabiliyor. Yerleşme kanaması olsa adete 15 gün kala olmaz benim yerleşme kanamam olmuştu ama adete 1 hafta kala oluyor. İnşallah hamilesinizdir bir bebiş geliyordur sağlık kurumuna gidin tahlil için düzenli artış var mı onu kontrol edin kimyasalsada önemli bir şey değil vücut sağlıksız olan yumurtayı vücuttan atıyor bir sonrakinde olur üzmeyin kendinizi benim ilk gebeliğim kimyasaldı. Moralimi bozmadım sonra bir daha gittim doktora bebeğimin müjdesini verdi sizinde hamilelik olabilir kendinizi yormayın çok fazla kimyasal sonrası tekrar kimyasal olacak diye bir şey yok

Back
X