Yardım, çok karıştı kafam hamile miyim??

Adet günlerinde hamile kalınmaz bildiğim kadarıyla bazen ilişki sırasında içerde kalan bir kısım kan dışarı çıkabiliyor. Yerleşme kanaması olsa adete 15 gün kala olmaz benim yerleşme kanamam olmuştu ama adete 1 hafta kala oluyor. İnşallah hamilesinizdir bir bebiş geliyordur sağlık kurumuna gidin tahlil için düzenli artış var mı onu kontrol edin kimyasalsada önemli bir şey değil vücut sağlıksız olan yumurtayı vücuttan atıyor bir sonrakinde olur üzmeyin kendinizi benim ilk gebeliğim kimyasaldı. Moralimi bozmadım sonra bir daha gittim doktora bebeğimin müjdesini verdi sizinde hamilelik olabilir kendinizi yormayın çok fazla kimyasal sonrası tekrar kimyasal olacak diye bir şey yok
Aynen canım da insan üzülüyor iste o da bir bebegim sonuçta simdi artik adeti beklicem test icin ..

Aynen canım da insan üzülüyor iste o da bir bebegim sonuçta simdi artik adeti beklicem test icin ..
Anlıyorum kimyasal gebelik bende geçirdiğim için bir de benim ilk gebelik ilk heycandı hatta ikinci kez hamile kaldığımda bende inanmakta zorluk yaşadım ama doktorum sağ olsun her zaman yanımdaydı ve her zaman bana moral verirdi. Hatta ben ilk kimyasalı duyduğumda doktorun yanında ağladım hiç unutmam aslında sevinmen gerekir demişti anlamamıştım bana açıklama yaptı sonra bu senin tüplerinin açık olduğu anlamına gelir her an hamile kalabilirsin anlamına geliyor demişti oradan içim rahat çıkmıştım. Sizde kafaya çok takmayın ve anın tadını çıkarın hayat kısa bakın sonradan nasıl her şey rayına oturuyor. Ben inanıyorum hayatınızda güzel şeyler olacak sizde inanın öyle olsun geçmiş kötü günde geride kaldı. İnşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba, 25 gunde 1 adet oluyorum son adet 10 temmuz. Adetime 15 gun felan var. Mide bulantisi olunca suphelendim, zira adetin 3.gunu korunmasız iliski oldu bitti sandım banyo yaptim ama ertesi gün kan geldi yine az az. Migrenim tutuyo ilac içmeden bir bakayim dedim poztf cikti hemen test bozuktur diye bida ayni marka yaptim saf suyla o negatif yani test calisiyor.

Resme gore var mi gebelik, yardimmmmm :KK43:?
Buyuk ihtimal hamilelik gibi. Test yaptirdiniz mi?

Bencede bekle ilk hamileligimde ikiz olmasina ragmen bat gunumde öğrendim.

Ikinci kimyasal oldu onu taa yine boyle erken anladım adet 1 gun oncesi silik gördüm gri ama sonra belirginlesmedi hunler geçti 6 gun düştü..

O yüzden erken davranmasak iyi olur ben migren yüzünden ilac alcaktim icimden ses durttu yoksa bn bida ypmican dye esime de kndime de sz vermistim :KK43:
Bende 2019 da kimyasal yaşadım. Adetim 5 gün geçtikten sonra yapmıştım testi. Normal de erken test yapmıyorum ama birkaç aydır olmayınca bu ay ne olcak diye insan merak ediyor 😊 Nasip olursa ilk çocuk olacak ondan sabırsızım yine de bekleyeceğim günümün geçmesini

Anlıyorum kimyasal gebelik bende geçirdiğim için bir de benim ilk gebelik ilk heycandı hatta ikinci kez hamile kaldığımda bende inanmakta zorluk yaşadım ama doktorum sağ olsun her zaman yanımdaydı ve her zaman bana moral verirdi. Hatta ben ilk kimyasalı duyduğumda doktorun yanında ağladım hiç unutmam aslında sevinmen gerekir demişti anlamamıştım bana açıklama yaptı sonra bu senin tüplerinin açık olduğu anlamına gelir her an hamile kalabilirsin anlamına geliyor demişti oradan içim rahat çıkmıştım. Sizde kafaya çok takmayın ve anın tadını çıkarın hayat kısa bakın sonradan nasıl her şey rayına oturuyor. Ben inanıyorum hayatınızda güzel şeyler olacak sizde inanın öyle olsun geçmiş kötü günde geride kaldı. İnşallah güzel haberler alırsınız
Cok teşekkür ederim aynen öyle Allah imanli ve sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

Bende 2019 da kimyasal yaşadım. Adetim 5 gün geçtikten sonra yapmıştım testi. Normal de erken test yapmıyorum ama birkaç aydır olmayınca bu ay ne olcak diye insan merak ediyor 😊 Nasip olursa ilk çocuk olacak ondan sabırsızım yine de bekleyeceğim günümün geçmesini
Burda bir arkadas vardi ayni sen gibi. Adetten sonra ve adet olana kadar ki surecte 2 gune 1 denedi ve gebe kaldı bazen adetten hemrn yumurtlayoruz o nedenle bu sekilde dene bence (:

Burda bir arkadas vardi ayni sen gibi. Adetten sonra ve adet olana kadar ki surecte 2 gune 1 denedi ve gebe kaldı bazen adetten hemrn yumurtlayoruz o nedenle bu sekilde dene bence :-)
2 aydır lh testi kullanıyorum. Geçen ay yumurtlama günlerini üst üste denedim tutmadı. Bu ay yumurtlama günlerini 2 günde 1 değerlendirdim bekliyorum şimdi olmazsa önümüzdeki ay da öyle yapacağım adet biter bitmez diğerine kadar 2 günde 1. İnşallah hayırlısıyla bende bekleyen herkeste alırız güzel haberi 🌸🌸

2 aydır lh testi kullanıyorum. Geçen ay yumurtlama günlerini üst üste denedim tutmadı. Bu ay yumurtlama günlerini 2 günde 1 değerlendirdim bekliyorum şimdi olmazsa önümüzdeki ay da öyle yapacağım adet biter bitmez diğerine kadar 2 günde 1. İnşallah hayırlısıyla bende bekleyen herkeste alırız güzel haberi 🌸🌸
Insallah kuzumm 😄 ben gene test yaptim bak istersen

Eklentiler

• 20220721_175209.webp
    20220721_175209.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 90
Testiniz simdiden boyle gosteriyorsa kanda hayli hayli cikmaz mi zaten? Bence kan testi yaptirin
Bundan 2 3 ay oncr kdr kimyasal yasadim epey heyecanlandım haliyle cok üzüldüm esime bir daha asla gecikmeden kan tesy8 vermicem die soz v3rdim zor atlattim beklenen bir gebelik degildi ama ben anneligi biraz fazla hissediyorum sanirim bilmiyorum ertesi ayda yine supriz sekilde bir kimyasal oldu ama o var y9k emin değilim pre yirtilmasi sonucuydu 2 gn geciktm oldum cok griyd7 o suan elimdeki pembe cizgi yani goruyorum ben Allah hayirlisini versin ama biraz beklicem mecburen:(

Bundan 2 3 ay oncr kdr kimyasal yasadim epey heyecanlandım haliyle cok üzüldüm esime bir daha asla gecikmeden kan tesy8 vermicem die soz v3rdim zor atlattim beklenen bir gebelik degildi ama ben anneligi biraz fazla hissediyorum sanirim bilmiyorum ertesi ayda yine supriz sekilde bir kimyasal oldu ama o var y9k emin değilim pre yirtilmasi sonucuydu 2 gn geciktm oldum cok griyd7 o suan elimdeki pembe cizgi yani goruyorum ben Allah hayirlisini versin ama biraz beklicem mecburen:KK43:
İstiyorsaniz bu kadar insallah gercek bir gebeliktir🤲🏻 Esinize su an bu testi de mi haber vermediniz

İstiyorsaniz bu kadar insallah gercek bir gebeliktir🤲🏻 Esinize su an bu testi de mi haber vermediniz
Insallah canim soyledim artik boyle boyle adet olcak gibi karnim agriyor belim agriyor sivilce migren ataklari bas donmesi kusma istegi haliyle suphelendim dedim ilac icmedeb test yaptım poztf cikito dedim esim saglikci bu imkansiza yakin bir sey dedi ama oladabilir dedi pazara kadar bekleyelim netlesirse cizgi twst verelim sonra cok uzuluyorsun dedi tm dedim

Back
X