Rüya Yorumları yardım çok korkuyorum .

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
geçen gece bi rüya götdüm rüyamda rahmetli babamla yataktayız o bana bişyler yapmak istiyo ama nefsi uyanmıyo bende diyorumki kızınım ya o yüzden nefsin uyanmıyo sonra kalkıyorum tabirine baktım ölüm diyo çok korkuyorum ondan öncede deniz altında nefes aldığımı gördüm o da aynı şekilde tabir ediliyo gerçi bi sürü tabiri var ama ben biarı taktım kafaya biti bişy desin ya 2 gündür ağlıyorim pabik atak anksiyete hastasıyım zaten .

Öncelikle sakin olun hayra yorun rüyanızı. Bende çocukluğumdan beri malesef babamla ilgili bu tarz rüyalar görürüm ama aklını kalbinizi serin tutun biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum bu durumun

Öncelikle sakin olun hayra yorun rüyanızı. Bende çocukluğumdan beri malesef babamla ilgili bu tarz rüyalar görürüm ama aklını kalbinizi serin tutun biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum bu durumun
babanız yaşıyomu ölmüşmü .

Sağ sağ çok şükür yanımda hatta ve sağlık sorunuda yok :) dedigim gibi hayra yorun bilinçaltı bazen böyle oyunlar oynuyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…