Yardım diliyorum

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar bat 19 Şubat 3 4 gündür sağ sol kasıkta batma ve göğüs dolgunluğum var bugün de ateş basmam oldu normalde adet öncesi şeffaf akıntım olurdu hep dünden beri ara ara sarı akıntım olmuş oluyo başka kuru yani birde kasığımın altında bi şişlik var acaba diyorum ama kocaman sivilcemde çıktı her ay adet öncesi çıkan bu belirtileri yaşayan var mı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben adetimden birkac gun once kupkuruydum. Adet gunumde bisey gelmedi bi kac gun daha beklemistim sari sumuksu bsey geldi. Hamileymisim.

Adet gunumde test yapmistim pembe cizgi cok hafif belirdi bu yuzden inanmak istemeyip bi kac gun daha beklemistim. Insallah hamilesindir.

Benim de şüphemi artıran bu adetime yakın sıvı gelirdi şimdi kuru ve arada sarımsı akıntı inşallah hamileyimdr umutlarım boşa çıkmaz

kendinde belirti arama. regl ile gebelik belirtileri nerede ise aynıdır. git bir kan testi yaptır en net orada anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…