yardım doğumdan çok korkuyorum..

mrb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
22
0
86
Osmaniye
37.haftamdayım doğuma az kaldı.normal doğumu çok istiyorum ama çokta korkuyorum..tamam sezeryanında normal doğumunda iyi kötü yanları var ama beni en çok korkutan normal doğumdan sonra yıllarca cinsel yaşantısını normale sokamadığını acı çektiğini hissizlik olduğunu söyleyenler var lütfen bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim...bide eşim askerde doğumdan 40 gün sonra izne gelecek normal doğum olursa ilişki olabilir mi?lütfen beni aydınlatır mısınız...hepinize şimdiden teşekkür ederim...

zaten 40 gün sonra ilşki önerilir.sen hiç canını sıkma.hiç bi şey olmaz.yazdıklarının hepsi kulaktan dolma şeyler .hiçbirinin aslı yok. ben normal doğum yaptım.hiç o yazdıklarınla karşılaşmadım.sen canını böyle şeylerle sıkma.doğumunu da çok kafaya takma.Allaha bol bol dua et.

valla canim bende norml dogum yaptim hicde oyle bi problem yasamadim hatta annem 9 tane cocuk dogurdu oda gayet memnun hayatindan hicc problem yasamamis ablalarimin hepsi normal dogum yaptilar gayet iyiler ve memnunlar kesinlikle normal dogum derim canim hayata yeniden gelmis gibi olucaksin bebegi kucagina verdiklerinde bunlari dusun ve ne kadar sansli oldugunu hatirla canim bu duyguyu yasamak isteyen okadarrr cok kisi varki.... rabbim yardimcin olsun insallahhhh saglikla alirsin bebegini kucagina allahim bi nefeste kurtarsin seni allaha emanet ol

benim de doğuma az kaldı..ama çok endişeliyim.. benimki mecbur sezeryan...aklıma güzel şeyler getirmeye çalıssam da olmuyor..hamile oldugumu gören baslıyor dogum hikayesini anlatmaya..hep de olumsuz taraflarını anlatıyorlar.1 ay öncesine kadar çok rahattım..ama şimdi...:1shok:bir de daha çocuk tutmasını bile beceremiyorum nasıl büyütücem.kimse de yok yanımda destek olacakk..:çok üzgünüm:insallah hayırlısıyla atlatırız..

rabbim yurdimciniz olsun canlarim korkmayin rabbim sabrini vericek gor hele versinler kucaginiza bebeklerinizi bidaha hic birakmak istemiceksiniz inanin bana cooooook guzel bi duygu ANNE olmak umrim sizin icin hersey guzel gecer ve saglikla alirsiniz kucaklarinia bebeklerinizi a.s.

doktorum özellikle normal doğum yapmamı istemişti bende hep sezaryan diyodum ama onun dediği bi şey vardı o anı yaşa inan hiçbirşeye değişmiyeceksin derdi ve doğum yaptıktan sonra ne kadar haklı olduğunu anladım içimden çıktıktan sonra yaşanılan o rahatlama bebeğini görmenin heycanını inan hiç birşey o anlara değişilmez her anne adayı yaşamalı bence bebiğimi hemen kucağıma verdiler yeşil bir örtü içinde göbek bağını keserlerken gördüm ve ağlamaya başladım bence kimse korkmasın sancı her geldiğinde bebeğinize kavuşmaya az kaldığını düşünerek mutlu olun doğumunuz kötü hatıralarla aklınızda kalmasın pozitif düşünün herşey bebişlerimiz için

hayırlı doğumlar diliyorum size.bende sabırsızlanıyorum bir an önce kucağıma almak için.su an daha 18 haftalık hamileyim.umarım benimde normal doğum olur.o acıyı yaşamak istiyorum çünkü

canım zaten yaklaşık 40 boyunca doğumdan sonra(normalde olsa sezeryanda olsa) lohusalık döneminde oluyorsun ve genelde kanaman oluyor onun için ilişkiyi 40 gün geçince öneriyorlar.ama senin dediğinin tam tersi normal doğumdan sonra cinsel hayatımız dahada güzelleşti diyenleri çok duydum canım.Allah sağıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

aahh ya aslında bende normal ddoğum istiyorum ama acaip tırsıyorummm kesme dikme işlemleri falan ahhhh yaaa

normal doğum sonrası ilk ilişkiler acılı biraz ama sonrası eskiye göre çoooooook daha zevkli,emin ol.....:)) eğer tıbbi bi sorun yoksa kesinlikle normal doğum olmalı bence...sakın korkma,çok az doğum benimki kadar zordur ama hiçbişeyi hatırlamıyorsun içinden o minicik bedenin çıkışını hissedince...

arkadaşlar yüce rabbim o bebeği orda bir meni damlasından yaratıp orda besleyip büyütüyosa doğum için de kolaylık verir merak etmeyin.eskiden sezeryanmı varmış.normal doğum da küçük bi kesik oluo o da bebek çıkamassa .son ayda sürekli yürüyüş yapın egzersizler rahmin açılmasını kolaylaştırıomş.ayrıca sancılar öyle birden başlamıcak saniye saniye gelcek korkulcak bişi deil.öyle olsa kimse 2.çocuk yapmazdı

keşke hamile kalabilsem de o duyguyu bende tada bilsem kesinlikle narmal doğum istiyorum çünki ameliyat zor 1kere açık ameliyat geçti başımdan bebeğim olsun diye ameliyat oldum rüyalarıma girdi ameliyat olmam sezeryanla ilişki daha zor 1ayda girebiliyorsun ama acı çeke çeke

bende 21 haftalık hamileyim normal doğum istiyorum ama korkuyorum herkesin doğum hikayesinde hiç ii bi yan yok sanki... ağrı,sancı,acı... ne yapmalıyımmmm

kadınların işi zor başlı başınca ikiside zor bence herkezin bünyesine göre degişiyor dogumlarıda
normel dogum aklımda yokken normel dogum yaptım zor oldu ve bebegimi kaybettim kucagıma alıp koklayamadan kimsenin lafına bakmayın herkez hangi dogumu tercih ediyorsa onu yapsın
allahım hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah

bencede tırsın normalden kaldrsnlar su normal dogumu ya saglıklı falan degl nesı saglıklı anıra anıra dogruyosn hayret bsey ya acaıpp gcık oluorm normall yapcam ben saglıklı olur dıyen kıttt ınsanlara kalbın dursn dogrrkende gor gununu allahm ya sezeryann canmm sezryan bagra bagra yazcm burayada nedr bu anlamdm ben en zorunu secmenın mantıgı nedr yanı cozemedm arkadslr valla ya

ben de sezeryan istiyorum zorunlu oldugum icin deil kendim istedigim normalden korktugum icin. ama senin su sekilde buraya yazman cok sacma ve saygisisizca bence kusura bakma. sezeryandan yana oldugunu daha saygili bi sekilde belirtebilirsin.insanlarin normal dogum esnasinda kalplerinin durmasini ister gibi konusman cok cirkin,saygisizca ve kabul edilemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TERBIYESIZLIK!!!!

Yaradan da daha mı akıllıyız ki böyle kesin bir şey söyleyebiliyoruz!!!!!!!!
Eğer normal doğum doğru olmasaydı böyle bir olay olmazdı.doğum esnasında herkesin riskleri vardır.Bu risklerin sezeryanda daha fazla olduğunu biliyor musunuz? siz mışıl mışıl uyurken bir daha uyanmama riskiniz var desem hoşunuza gider mi??
Kesinlikle normal doğum olması gereken ama belli başlı sorunlar varsa ve doktorunuz da öneriorsa sezeryandan da kaçamayız. buna durumunuza göre karar verilir.

Eğer annenizin sizi doğururken bağırmasını anırmak olarak değerlendiriyorsanız da bu olayları anlamamanız çok normal !!!!

ben sana katılmıyorum hıc dogum yaptın mı yoksa hamılemısın bılmıyorum ben 5 aylık hamıleyım hergun dua edıyorum sorun cıkmasın normal dogum yapım dıye sezeryan da tamam senın tabırınle anırmıyorsun ama uyuyorsun bebegının ılk anını gormuyorsun hıc acı sancı hıssetmıyorsun nasıl anne oluyorsun yaradan kadınlara bunu bı lütüf vermıs o zaman erkekler de cocuk yaparlardı anne olmak bence bu kadar basıt olnmamalı tabı sezetyana mecbur kalmazsam:1no2:

iğrençsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…