Saç Kesim Şekilleri Yardım edebilecek var mı kızlar???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ryuga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
1
0
1
31
Arkadaşlar yıllardır saçıma hangi şampuanı sürdüysem bir türlü istediğim parlak görünüşlü saçları elde edemedim. Kalın telli, kuru, çok kabaran bir saç yapım var. Kuaförler saçım için sağlıklı diyor ama hiç parlamaması yüzünden saçım bakımsız duruyor.
Kaç ay o kadar yağ sürüp bakım yaptım, bir arkadaşa sordum nasıl diye, hala sağlıksız duruyor dedi.
Ne yapsam da parlak ve güzel görünse? Önerisi olan var mı arkadaşlar çok minnettar kalacağım valla yardım edenlere. Foto da koyuyorum saçı böyle görünenlerden yardım bekliyorum

Eklentiler

• DSCN0873.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 185
  • DSCN2147.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 152
  • Fotoğraf0990.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 218
yağ sür sen de. ben argan susam lavanta karışımı bi yağ var onu kullanıyorum
banyodan sonra saçım ıslakken fısfıslıyorum :) saçım kuruyunca da parlak kalıyo hem de besliyor.
gerekli sıklıkta yıkarsan bit yapmaz sanırım. ben yazın basından beri yapıyorum bunu.

Benim kardeşimin saçlarıda böyleydi. Üstelik uzamıyordu. Bir süre yılan yağı kullandı. Şuan uzadı ve dalgaları falan da düzeldi. Bir de kabarık saç sadece ıslakken hatta mümkünse duşun altında taranması makbul. Kuruduktan sonra tarayınca daha çok kabarır. Duştan sonrada durulanmayan kremle işi bitir. Bence çok güzel olacak.

banyodan önce kakao yağı sürüp bekletebilirsin istediğin kadar kakao yağı parlaklık veriyo

Serum kullanıyorum bende , kafana göre bir serum alıp kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…