Yardım edebilecek var mi?

Tacsiz Prenses

Sakın görünüşe aldanma, görünüşte herkes insandır.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
308
137
103
Merhaba arkadaşlar. Babam 44 yaşında. Belinde ekteki resimdeki gibi iki yara çıktı. Şimdi de kasık bölgesinde var. Doktora gitmeyi pek sevmiyor ama yine de ikna ediyoduz. Öncelikle sizden fikir almak istedim. Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olabilir misiniz. Biraz tedirgin olduk :KK43::KK17:
20150521_231541-1-1.webp

Belki de.. Bi rahatlasam ne olduğunu bilip iyi olacaktı.
Umarim görüp de bilenler olur..

ah bu yaslılar neden doktora gıtmeyı ıstemezler ya....benımkılerde oyle.........
face kullanıyosan sana bı grup onerebılırım ozel mesajda...ınsanların genelde çoçuklarıyla ile ilgili danıstıkları bı grup....ama boyle farklı sorusuda olanlar oluyo ve bılgısı olan arkadaslar cevap yazıyo uye sayısı çok

ah bu yaslılar neden doktora gıtmeyı ıstemezler ya....benımkılerde oyle.........
face kullanıyosan sana bı grup onerebılırım ozel mesajda...ınsanların genelde çoçuklarıyla ile ilgili danıstıkları bı grup....ama boyle farklı sorusuda olanlar oluyo ve bılgısı olan arkadaslar cevap yazıyo uye sayısı çok
Valla bilmiyorum neden gitmezler :( Face çok kullanmıyorum tercih etmiyorum ama yine de ilginiz için cok cok tesekkur ederim size..

sibelim adam daha 44 yaşındaymış, yaşlı da değil neden doktordan kaçıyor ki...

Merhaba ,

İltihaplı ve yayılmaya müsait gözüküyor . Forumda sorarak bir çözüm bulamazsınız. Acilen doktora götürün babanızı. Hatta bir hastanenin acil servisine hemen müracaat edin. Çok geçmiş olsun.
Dün bugün gitmesi için çok ısrar ettik.. işten izin alio gidecekti bakalim ne çıkacak :(
Çok teşekkür ederim

Back
X