• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edebilir misiniz? Resimli

Bel kısmı lastikli ise direk üst kısmı kestir at.etek olarak siyah bi bluzla kullan

boyum kısa değil yani 1.72 boynumu bilmiyorum :KK70: boğazı daraltıyor beni :110:

Yok canim kisa değil o zaman tam senlik bence:KK54: O zaman bogazini hafif kestirebilirsin ya da hafif ve yaka çok hoş durur.Yaşın çok yoksa bisiklet yaka da olabilir ustune bebe yaka diktirebilirsin :KK39:

Ön ve arka v yaka olsun. Bi de boyunu kestir biraz :) terziler yapar onu hemen

hep benım gıydıgım tarz ve seberım bu elbıselerı her rengı dolabımda mevcut
ben senın yerınde olsam bu guzelım elbıseyı emın olmadıgın bı tersıye rıske atacagıma aksesuarla degıstırırım
yaka kolye
uzun modern zıncır kolye
etnık kolye
fular
gıbı seylerle

hep benım gıydıgım tarz ve seberım bu elbıselerı her rengı dolabımda mevcut
ben senın yerınde olsam bu guzelım elbıseyı emın olmadıgın bı tersıye rıske atacagıma aksesuarla degıstırırım
yaka kolye
uzun modern zıncır kolye
etnık kolye
fular
gıbı seylerle
Güvenme mi diyorsun :(

Halter yaka yapsan şik durur bence . Tabi terzinin ustaligi lazim . Bu sene bayagi moda ama kare yapma derim

Güvenme mi diyorsun :KK43:
eger terzı tanıdıgınız bırı degılse guvenme derım
mesela bı terzı bulursun gozden cıkardıgın bı bluzu tadılat ettırırsın ısı guzelze elbıseyı yaptırırsın
cunku terzıcılık oynayan cok ben bı terzıye kol nasıl genısletılır onu ogrettım dusun :D

eger terzı tanıdıgınız bırı degılse guvenme derım
mesela bı terzı bulursun gozden cıkardıgın bı bluzu tadılat ettırırsın ısı guzelze elbıseyı yaptırırsın
cunku terzıcılık oynayan cok ben bı terzıye kol nasıl genısletılır onu ogrettım dusun :KK70:
Ay valla bunu riske atmak istemiyorum hiç canım seviyorum çünkü ama boğaz kısmı ne bilim daralıyorum o yüzden oynamak istiyorum aslında ama bilemedim

kız senin tatlı telaşını yerim ben yaaa. :KK19::KK19:

Back
X