- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
boyum kısa değil yani 1.72 boynumu bilmiyorumBoynun ve boyun uzunsa bu model çok hoş hiç elleme.
Ama boyun kısaysa V yaka yaptır daha hoş durur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyum kısa değil yani 1.72 boynumu bilmiyorumBoynun ve boyun uzunsa bu model çok hoş hiç elleme.
Ama boyun kısaysa V yaka yaptır daha hoş durur.
böyle bir seçeneği göz önünde bulundurmuyorum. Seviyorum çünkü elbiseyiBel kısmı lastikli ise direk üst kısmı kestir at.etek olarak siyah bi bluzla kullan
Ozaman v yaka yaptır başka seçenek yol zatenböyle bir seçeneği göz önünde bulundurmuyorum. Seviyorum çünkü elbiseyi![]()
boyum kısa değil yani 1.72 boynumu bilmiyorumboğazı daraltıyor beni
![]()
Neredesin sen mersinde :) bakayım ya henüz tam anlamıyla karar veremedim o konuya da bakayım biKizzz Pirayee biz senle ayni yerde yasiyormusuzzBak burda kizlar onermis terzi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kiyafet-diken-iyi-bir-terzi-ariyorum.846949/
V düşünüyorum bende terziye soracağım teşekkürler ShannaÖn ve arka v yaka olsun. Bi de boyunu kestir biraz :) terziler yapar onu hemen
Neredesin sen mersinde :) bakayım ya henüz tam anlamıyla karar veremedim o konuya da bakayım bi
Eheheh tamamIlcedenim canim ifsa olmayayim simdi![]()
Güvenme mi diyorsunhep benım gıydıgım tarz ve seberım bu elbıselerı her rengı dolabımda mevcut
ben senın yerınde olsam bu guzelım elbıseyı emın olmadıgın bı tersıye rıske atacagıma aksesuarla degıstırırım
yaka kolye
uzun modern zıncır kolye
etnık kolye
fular
gıbı seylerle
eger terzı tanıdıgınız bırı degılse guvenme derımGüvenme mi diyorsun![]()
Ay valla bunu riske atmak istemiyorum hiç canım seviyorum çünkü ama boğaz kısmı ne bilim daralıyorum o yüzden oynamak istiyorum aslında ama bilemedimeger terzı tanıdıgınız bırı degılse guvenme derım
mesela bı terzı bulursun gozden cıkardıgın bı bluzu tadılat ettırırsın ısı guzelze elbıseyı yaptırırsın
cunku terzıcılık oynayan cok ben bı terzıye kol nasıl genısletılır onu ogrettım dusun![]()
Ona da bakayım bir güvenilir terzi bulup fikir almak lazım aslındaHalter yaka yapsan şik durur bence . Tabi terzinin ustaligi lazim . Bu sene bayagi moda ama kare yapma derim
Yaka kısmı v olsun dekolte gibi arkasında fermuar yoksa altın rengi fermuar olabilirEki Görüntüle 1803524 Eki Görüntüle 1803523 Eki Görüntüle 1803523 Kızlar bu elbiseyi nasıl değiştirebilirim? Yaka kısmını açtırıp kare yaka yaptırsam terziler becerebilir mi sizce? Ve elbisenin modelinde değişme olur mu?