Gebeliğe Hazırlık yardim edebilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BuGa 17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
173
100
53
28
Hamile kalıp kalamicagini yani çocuğun olup olmucagini anlamak için doktora adetlik mi gitmek gerekiyor yoksa normal mi daha önce giden biri yardımcı olabilir misiniz?

Adetli gitmeni tavsiye ederim 3. Ya da 4. Gününde . Hormon testlerini yaptırmak için mecburi. Hormonlarında hafif bi sapma varsa hamile kalamıyorsun çünkü .

Adetli gitmeni tavsiye ederim 3. Ya da 4. Gününde . Hormon testlerini yaptırmak için mecburi. Hormonlarında hafif bi sapma varsa hamile kalamıyorsun çünkü .
Teşekkür ederim eylülde kimyasal gebelik geçirdim ve pcos yumurtlama tembelliği vardı

Teşekkür ederim eylülde kimyasal gebelik geçirdim ve pcos yumurtlama tembelliği vardı
Pcos hakkında çok bilgim yok maalesef ama doktorlar da yönlendiriyor ,içine sinen bi doktor bul .ben ilk gittiğim doktor çok ilgisizdi hiçbiryer anlatmıyordu .

Bende de yumurtlama tembelliği var canım 3 aydır tedavi görüyorum tabi tedaviden önce de denedik bir süre de öyle olmadı.. Yumurta geliştirici ilça veriyor doktor gerek duyrada çatlatma iğnesi veriyor belli aralıklarla muayene oluyorsun doktor yönlendiriyor her konuda bir an önce git tedavinle başla canım hayırlısı olsun şimdiden.. Arkadaşın dediği gibi 3. Gün git tahlil yapar yumurta geliştirici ilaç verirsede 5. Günü kullanmaya başla diyor zaman geçirmeden git

Pcos hakkında çok bilgim yok maalesef ama doktorlar da yönlendiriyor ,içine sinen bi doktor bul .ben ilk gittiğim doktor çok ilgisizdi hiçbiryer anlatmıyordu .

Çok teşekkürler canım

Canım ben regliye 1 hafta yada 10 gün kala gidiyorum yumurtalara da bakıyor doktor.
Sonra reglinin 2_3 günü gidiyorum hormanlara bakıyorlar.
İkisini de 10-15 gün içinde halletmiş oluyorum
Ona göre doktor yönlendirme yapıyor

Teşekkürler canim

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…