yardım eder misiniz çıldırcam az kaldı!!

778877

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
12
2
1
Kizlar mrb 18 yasindayim sevgilim asker 3 senedir beraberiz ailesiyle tanistim hepsiyle iyiyiz fakat annesine basindn beri yani ne bileyim anlarsiniz iyi kadin ama sevgilim iki sarilsa ona kiskanirdim. Hayirrr ! Kesinlikle bencil degilim belirteyim sunu da benim annem hayatta fakat anne sevgisi bilmem ne yazik ki.. her neyse sevgilim askere gtmeden once hep annesi benim fotolrmi alip aglarmis iste oglumu cok seviyo bende onu cok seviyom diye herkee derdi seni cok seviyo diye. Sevgilim izne geldi o gun sey dedi ne kotu buyut elin kizi gelsin alsin ddi bende siz esinizle evlenirken almadnz mi ddi aa ben kotu bissy demdm ki ddi bende kotu bsy demedm. Sevglme soyldm o da canini sikan durum olursa sok lafini gec cekinme dedi. Ben hayvanlri cok sevrm evimde beslicem dedim kadnda aa biz istmyz ddi gorumcem yani sevglmn ablasi da annesine sana noluyo be snn evin mi ddi snra annesde elmi elne aldi sz mtlu da istrsnz alin kizm ddi dha snra konu yne acldi bu sefer ablasi iste szn cocgnz asla ellmck hayvnlri sen bze uycan ddi sakalsydk ama sinrlrm bozldu hayvanlra asigim resmen tbiki cocgm.olnca sevdirtcm. Snra gecenlrde ablasi gelin verirse sevcz cocgu ddi guldu annsde ona mi sorcz ddi ablsda saka yapym vrr ztn o oyle sy ypmz ddi sevglmle dha once kvglydk knsmydk smdi askrde ynna gtcz knsmya basldk soyldm suan askrdeym bnlri dusnmm o szn kndi aranzda annem bna snn hkknda hc bsy demyo sn mrk etme anneci istmysn baska bul o zmn ddi bende agzma ne glrse soyldm. Kizlar sakayla ble olsa herseye laf yok cock onu yapmck evde o olcmk ee ben o zaman evlenmym daha iyi sizce ilrde sorn olr mu ? Hayvn dusmani degllr ama ellemiyolr bende tam tersi o an elmde yemek vrsa ac kalma pahasna veririm sarilrm hayvnlra korurm. Cocugum olunca paso onlar mi bakcak ya sevglmde annem o sverde soylnrde ddi. Baslatma annenden deyp soylendim kizlar moralim cook bozuk annesi ablasi Allah var smdi bu konular haric koruyup kollardi beni hep kucukte olsa corap bluz alirlr bna mtlka ki sevglm derdi hadi madem carsya gdynz sevglme bsy almdn gelmcnz onda alin derdi ama bunlar aklimda hep sevglm askerde suan ztn genelde strsli sinirli smdi ne desem ona bos bide iki gun snra otrmya nrml khvltya glcklr napcam ya nasil davrnmalym ? Bu arada sevglyiz ama anneler tanisti gelp gdyoz arada akil verin lutfen daha sonra silicem cnku bu konuyu saatlerce agladm sinirimden

Canım telefondan yazdigm icn hizli hizli yazarken takilmadim pek onlara anlarsiniz diye boyle yazdm

Onun yerine bana yardim edersen sevinirim cidden cok uzgunum

Sesli harflere yer verseydin keske zor okudum.Sevgilin nasil sana 'anneme lafini sok cekinme'diyebiliyo.Kendisinin anne saygisi yok sanirim.'Baslatma annenden'ne demek Allah icin?Sevgilim tutacak bana boyle soyleyecek oyle mi?Yurek yemis olmasi lazim.Karsidaki bi anne herseyden once ve yasca buyuk bi insan.Simdiden gelin olmussun masallah.

daha sevgiliyken bu kadar yüzgöz olmanın sebebi neydi kuzum...

Kızlar yazi icin özür dilerim. Ayrıca beni yanlıs tanimayin lutfen bana da hak verin. Ayrica annesi bana birseyler soylerken bende gulumseyip durayim mi? Allah askina sinirlerim cok bozuk yardim edin. Gelin degil kizi gibi davrandim hep ama iste... herkesin yorumu farkli gerci sagolun yinede sanirim biraz alttan almam gerek

Haklisin bu kadar girip cikmicaktim ama iste sevgilim ciddiyiz herkesle taniscan tum ailem bilmeli seni dedi bide ablasi annesiyle oldum mu cok mutlu olur birbirmizi sevelim ister ama iste

Simdiye kadar hic yazi hatalarina takilan biri olmadm noktalamaydi paragrafı bilmem neydi ama rezil bir yazi bilmenizi istedim

Gulumse demiyorum da uslubuna dikkat et biraz senin annene yapilsa bunlar hos olur mu?

Bi kre knuyu silme şnsn yk. Bnları dşnmk ve knşmk içn sncede çk erken dğl mi cnm? Çck askrde bu tarz konularla bnltma drm bn

Arkadaşlar hızlıca yazmak istediğim için önem vermedim özür dilerim yazı için!
Ve benden büyüksünüzdür. Ablacım senin annen seni koklayıp öpüp büyütmüş ben öyle büyümedim anne sevgisi ne bilmem. Saygında mı yok ? Diyeceksen. Suana kadar ağzımı açmadım ama agzimdan çıkanları kontrol edemiyorum sinirlenince.. ilac kullanmiyorum ama nafile. Bana ablalık yapıp bir yorum yapın içimi rahatlatın lütfen

Daha ortada bişey yokken coookkk yüzgöz olunmuş.... Bunun sonuçlarını ilerde göreceksiniz maalesef

Canım nasıl ulaşıp sildirebilirim ve silinir mi gerçekten yardım eder misin?

Canim benim bunun sevgiyle alakasi yok.Bak ben evli degilim iliskim de yok.Ama bi ongoru yaparsam eger siz evlenince daha kotu olursunuz.Zaten yasinda kucuk evlilik icin uzerinde bir agirlik olusturmus bence.Sinirlensen bile cumlelerini ozenle sec ki o cumleler ilerde sana donmesin.Kadin sana ters laf mi konustu?Yerine gore yine savun kendini tabi.Ama karsidakinin de anne oldugunu unutma.Evlilik karari aldigina gore omrun boyunca goreceksin belki bu insanlari degil mi?Bide birak seni sevgilin savunsun.En nihayetinde sen el kizi olursun sonra.Sana daha cok darilirlar.

Ablacım çok tesekkür ederim. Inan kimseye garezim yok ama çok takıntılıyım. Bazen tutamıyor insan kendisini. Haklısın... biraz daha çeki düzen vericem kendime :/

Yorumlar icin tesekkurler fakat ben konuyu silmeyi planliyordum hemen. Sildirme sansim var mii? Vallahi pisman oldum silinir saniyordum ilk kez yazdim ondan da elime yuzume bulastirdim iyi mi

Yorumlar icin tesekkurler fakat ben konuyu silmeyi planliyordum hemen. Sildirme sansim var mii? Vallahi pisman oldum silinir saniyordum ilk kez yazdim ondan da elime yuzume bulastirdim iyi mi
Silinmiyo.Dursun ne olacakki?

Anlasılıp rezil olmaktan korkuyorum tuhh keske yazmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…