Gulumse demiyorum da uslubuna dikkat et biraz senin annene yapilsa bunlar hos olur mu?Kızlar yazi icin özür dilerim. Ayrıca beni yanlıs tanimayin lutfen bana da hak verin. Ayrica annesi bana birseyler soylerken bende gulumseyip durayim mi? Allah askina sinirlerim cok bozuk yardim edin. Gelin degil kizi gibi davrandim hep ama iste... herkesin yorumu farkli gerci sagolun yinede sanirim biraz alttan almam gerek
Canim benim bunun sevgiyle alakasi yok.Bak ben evli degilim iliskim de yok.Ama bi ongoru yaparsam eger siz evlenince daha kotu olursunuz.Zaten yasinda kucuk evlilik icin uzerinde bir agirlik olusturmus bence.Sinirlensen bile cumlelerini ozenle sec ki o cumleler ilerde sana donmesin.Kadin sana ters laf mi konustu?Yerine gore yine savun kendini tabi.Ama karsidakinin de anne oldugunu unutma.Evlilik karari aldigina gore omrun boyunca goreceksin belki bu insanlari degil mi?Bide birak seni sevgilin savunsun.En nihayetinde sen el kizi olursun sonra.Sana daha cok darilirlar.Arkadaşlar hızlıca yazmak istediğim için önem vermedim özür dilerim yazı için!
Ve benden büyüksünüzdür. Ablacım senin annen seni koklayıp öpüp büyütmüş ben öyle büyümedim anne sevgisi ne bilmem. Saygında mı yok ? Diyeceksen. Suana kadar ağzımı açmadım ama agzimdan çıkanları kontrol edemiyorum sinirlenince.. ilac kullanmiyorum ama nafile. Bana ablalık yapıp bir yorum yapın içimi rahatlatın lütfen
Silinmiyo.Dursun ne olacakki?Yorumlar icin tesekkurler fakat ben konuyu silmeyi planliyordum hemen. Sildirme sansim var mii? Vallahi pisman oldum silinir saniyordum ilk kez yazdim ondan da elime yuzume bulastirdim iyi mi
Yok canim anlasilmaz korkma.Rezil olacak bi durum da goremedim ben.Anlasılıp rezil olmaktan korkuyorum tuhh keske yazmasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?