- 25 Eylül 2018
- 85
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi mavimsi990
-
Randevular hep 1 hafra sonrasınaÇok derin konular...
Doktora gidin
Hayır bu hapta verilmiyor(muş). Yeni hapa geçerken adet olunuyormuşHapi kullanirken 7 gün ara vermiyor musun?
Hayır bu hapta öyle birşey yok.hap bitince 1 hafta ara verdiniz değilm mi
Hayır bu hapta öyle birşey yok.
İnternetten inceleyebilirsiniznasıl bir hapmış bu öyle
Günü belirtili olan içilen, son 7 tanesi sadece vitamin/ demir takviyesi şeklinde haplar varmış. Öyle bişey sanırım.nasıl bir hapmış bu öyle
Evet etrafımda sürekli kullanıp yeni kutuya geçerken regl olan var fakat internette okudum bir kişi tam 4 ay regl olmamış bu hapladogum kontrol hapı değil mi
AynenGünü belirtili olan içilen, son 7 tanesi sadece vitamin/ demir takviyesi şeklinde haplar varmış. Öyle bişey sanırım.
Oturarak derken tam anlatamadım yanlış cümlede kurmak istemiyorum yatağın köşesine popom arkaya şekilde eşim ayakta boşalıyor yatarak ayaklarımı çok sıkıp kastığım için olmuyor yapamıyoruzO nasıl bi hap öyle iyi arastırdınız mı yada bu hapı doktor verdi değil mi ?
Ayrıca agrı duymamanız icin ilişkiye hazır olmanız gerekir eşinizin sizi biraz rahatlatması lazım birde oturarak ilk ilişki icin olması gereken pozisyonmu bilemedim değişik geldi
Randevu alabilirsem inşallahSon haplar demir vitamin vs takviyesi oluyor. Hapları Dogru sırayla kullandiğınızdan eminseniz dra gidin çünkü 2 aydır adet olmamanız normal değil. Yanlış giden birseyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?