Yardım eder misiniz kızlar

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Merhaba kızlar yaklaşık 5 gündür idrar testi yapıyorum bel ve Kasık ağrım olduğu için ve sürekli silik çıkıyör 17 gün önce kimyasal gebelik yaşadım ve düştü doktora gitmek istemiyorum çünkü gidebileceğim iyi bir doktor yok ilçede yaşıyorum idrar testi ile takip edip kan tahlili vermekti niyetim fakan test bir türlü koyulaşmadı ama silik çizgiler hep var kimyasal yaşadığım gün bhcg 1 e düşmüştü hamile değilsem neden silik çizgiler var yada hamileysem neden testler koyulaşmıyor başına böyle birşey gelen var mı kızlar gerçekten çok bunaldım kaç gündür kafayı buna taktım şimdi

Benim hcg 38 si baya silikti 444 oldu birazcık koyulaşmıştı. En son bi daha yaptım oda kop koyu değildi .

Cnm bazen testler hatali olabiliyr bnm 3 farkli markadan 6 test silikti ama hic koyulasmydu yinede kan verdm sma 0 di bnm insallsh senn vardr cnm

bende kimyasaldan 10gün sonra hamile kaldım test silik idi kan testi yaptırdım 38 idi geçmiş olsun ve Rabbim gönlündekini nasip etsin

Surekli yspiyrsan o koyulugu fark edemeyeblrsn bnce 3 gun sonra yap bida biraz bekle cnm zor ama bklemelisin

Gündem güne koyulaştı Can'ım benimkiler ama. Kop koyu olmadı . Bozma moralini inşlh herşey yolunda gider
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah vardır öyle istiyorum ki anne olmayı rabbime hep dua ediyorum olmayanlara nasip etsin diye

Kızlar fotoğrafta çok belli değil ama gerçek resimde daha da belirgin böyle çıkıyor testler gelde ilk 5 dakikada

Eklentiler

• IMG_1477.webp
    14 KB · Görüntüleme: 95
5 gün uzun bir süre hepsinde de böyle çıkıyorsa hamilelik var demek biraz zor gibi görünüyor.

Canimm keşke kan versen de emin olsan kafan da soru işaretleri kalmasa çünkü bu insanı çok yipratiyo
Kuzum ya bilmiyorum kan vermek ye istemiyorum biliyorsun ya kimyasaldan sonra hevesim kırıldı biraz sen ne yaptın klomene başlamışsın sanırım takipteyim seni nasıl gidiyor gelişmelerin

Kuzum ya bilmiyorum kan vermek ye istemiyorum biliyorsun ya kimyasaldan sonra hevesim kırıldı biraz sen ne yaptın klomene başlamışsın sanırım takipteyim seni nasıl gidiyor gelişmelerin
Haklısın kuzumm da böyle de kötü valla bazen çok karamsar oluyorum bazen de öyle umutlu ama yapacak bişey yok Rabbimin izniyle bizde anne olucz insallahhh.. evet kuzum başladım klomene bugün 13. Gun 15 mm 4 tane yumurta oluşmuş pazartesi salı çatlar dedi bu ay olur gibi dedi umutlu konuştu çok mutlu oldum ama işte kendimi kaptırmak da istemiyorum hayirlisiyla bu ay güzel haberleri alırız ınsallah yeni yila hamis gireriz birbirimize güzel müjdeler veririz aminnn

Kuzum bende Ocak ayında başlıcam klomene böyle yıpranmak istemiyorum daha fazla şimdi ben ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum işin garibi adetin 3. Günü mü başlamak gerekiyor klomene

Kuzum bende Ocak ayında başlıcam klomene böyle yıpranmak istemiyorum daha fazla şimdi ben ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum işin garibi adetin 3. Günü mü başlamak gerekiyor klomene
Yok canim adetin 5.günü başlanıyor 5 gün kullanıyosun ben günde 3 kere kullandim kişiden kişiye değişiyor günlük dozu. Bence de canimm beklemektense klomen bizim için mucize bir ilaç inşallah faydasını görüruz kuzumm

İnşallah kuzum şimdi ben ne zaman adet olacağımı bilmiyorum eğer bu hamilelik işi yoksa tarlusal kullanıp 5. Günü doktor kontrolünde başlasam olur mu acaba bide çatlatma iğnesi kullanacak mısın yoksa kendisinin mi çatlamasını bekleyeceksin

Canım adetinin 2. Günü gidip hormon tahlili yaptırıyorsun ona göre veriyo yani bana öyle yaptı tüm tahliller iyi çıkti çok şükür.. adet olamazsan ilaçla olduktan sonra 5. Günü başlarsın doktor söyler zaten bitanem sana ben iğne kullanmicam kendi çatlar dedi doktor kist olanlara iğne veriyormuş benim temizmis masalahhh

Benim kist var iğne verir muhtemelen ama iğneler pahalı oluyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…