yardım eder misiniz. konu çok önemli.

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
Günaydın arkadaşlar. Benim çok yakın bir arkadaşım size birşey danışmak istiyor. Aşağıdakileri o yazacak.
merhaba benim büyük bir derdim içinden çıkamadıgim bir durum var. Yazacaklarim uzun olabilir ama bir ailenin kaderi doz konusu. Lütfen okuyup yardım edin. Ben kendi halinde yaşayan bir insanim. Benim çalıştığım yerde eskiden birlikte çalıştığım bir arkadaşım vardı. Bu kişi erkek ve biz tanıştığımiz sirada kiz arkadaşı vardı. Sonra işten ayrıldı ama ara ara mesaj atıp hal hatır sorar muhabbet ederdik. Sonra bu arkadaşım nisanlandi ve evlendi o kiz arkadasiyla.

Evlendikten bir ay sonra iş seyehatine gitmiş ve o zaman bir hafta boyunca bana mesaj attı gece aradi filan. En son gecenin bir yarısı bana mesaj atmışti. Şöyle yazıyordu -seni ozlediğimi hissediyorum. Ben neye uğradığımi şaşırdım. Size yemin ederim kardes abi olarak görüyordum onu. En ufak bir yanlisim olmadı. Karşılık vermedim.

Iki gün sonra doğumgünümdu ve mesaj atmış bunun üzerine doğum günümü kutlamis. Sağol dedim. Niye Soğuksun diye mesaj atmış. Soguk olmayip da ne yapacagim ne cevap bekliyordu anlamadım. Cevap olarak en son yazdigindan rahatsız oldum. Esin görse yanlış anlar sen benim arkadasimsin dedim. Tamam diye cevap yazdi.

arkadaşlar keşke bu kadar olsaydı. O kadar çok şey var ki. Ben ne yapayım bir akıl bir fikir verinbanaa nolur. Kendimi sorumlu hissediyorum. Eşinin yerinde olsam kesinlikle bilmek isterdim. Ben ne yapiyim.

Ek
Bakın ben bunun üzerine heryerden engelledim bunu. Butun sosyal hesaplardan iletişimi kopardım. Sonra bana mail atmış. -engellemişsin hayırdır diye. Sonra ona doğru yolu göstermeye çalıştım mail attim. Esine haksızlık etme bilirse üzülür diye. Neler yazdım neler. Insan uzun sure birisiyle birlikte olunca başkalarıyla konusmaya ihtiyac duyuyor yazmis. Sonra bana asilmaya yuzsuzlesmeye başladı. Duygusal ilişki düşünmüyormus eğlenmek istiyormus. Eşinin ne suçu var dedim. Suçu yok psikolojik birşey bu ben farkliliklara açık Bir insanım dedi. Yani adam demeye bin sahit o yaratık arayış içinde. Arkadaşlar neler yazdı neler. Mail attı yani. Size yemin ederim onu dogruya yönlendirmek istedim. Bu çift senelerdir birliktelerdi ve daha yeni işleri yoluna koyup evlendiler. Bu adam da namazinda niyazinda bir insan. Çok güvendiğim asla yaomaz dediğim birisiydi. Sizden rica ediyorum su vicdan yumuku hafifletecek birsey soyleyin bana. Ben öğüt verince böyle konusacaksan mail atma eğlenmeye bak rahat ol biraz diyor. Yine iş seyehatindeymis ve o yüzden bu mailler. Eşinden uzak olduğu için. En son iyice birpakladim dün aksam mail attim. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunu gunah ve haksızlık olduğunu anlattım ama fayda ettiğinidüşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay tabikide hiç birşey yapma, gidip eşine söylemeyi falan düşünme yani. rahatsız olduğunu ona belirtmişsin zaten.. bundan sonraa hiçç birşey yapmazsın olur biter.

haaa hayatında bir aksiyon ne bilim bir değişiklik istiyorsan git kadına söyle olay çıkar :KK70: ama üzülürsün uzak dur.

Mesaj yazarsa ya da ararsa bir daha cevap vermeyin bence çünkü siz ne yazarsanız yazın devam ettirir ve sonrasında siz üzülürsünüz.

Ne yapacagini bilemeyip buraya arkadasimin derdi diye konu acip soracak kadar karmasik bir sey yok guzelim.
Bir daha gorusmeyeceksin hepsi bu.
Ne cevap almayi umuyorsun? Mesajlasmaya devam et, karisini sevse sana ozledim demezdi vs bunu mu bekliyorsun?
Evli adamlarla samimi olma, bu kadar kisa acik ve net ve de kolay. Of yani, sıktı bu evli adama kendini kaptirma olaylari

mesajları silmez, eşine de söylerdim.

"benim kocam yapmaz, seni kancık, kuyruk salladın" diyecek biriyse zaten sürekli adamın ensesinde olur, ne ona rahat verir,
ne de kendi affetmisligiyle size soyledikleri arasındaki celiskiyi cozer, sıkışır kalır.

biraz karakterliyse de bitirir.

herif zaten niyeti bozmus,
çocugu olmadan ogrenmesi eşinin faydasına.

Bakın ben bunun üzerine heryerden engelledim bunu. Butun sosyal hesaplardan iletişimi kopardım. Sonra bana mail atmış. -engellemişsin hayırdır diye. Sonra ona doğru yolu göstermeye çalıştım mail attim. Esine haksızlık etme bilirse üzülür diye. Neler yazdım neler. Insan uzun sure birisiyle birlikte olunca başkalarıyla konusmaya ihtiyac duyuyor yazmis. Sonra bana asilmaya yuzsuzlesmeye başladı. Duygusal ilişki düşünmüyormus eğlenmek istiyormus.

Eşinin ne suçu var dedim. Suçu yok psikolojik birşey bu ben farkliliklara açık Bir insanım dedi. Yani adam demeye bin sahit o yaratık arayış içinde. Arkadaşlar neler yazdı neler. Mail attı yani. Size yemin ederim onu dogruya yönlendirmek istedim.

Bu çift senelerdir birliktelerdi ve daha yeni işleri yoluna koyup evlendiler. Bu adam da namazinda niyazinda bir insan. Çok güvendiğim asla yaomaz dediğim birisiydi. Sizden rica ediyorum su vicdan yumuku hafifletecek birsey soyleyin bana.

Ben öğüt verince böyle konusacaksan mail atma eğlenmeye bak rahat ol biraz diyor. Yine iş seyehatindeymis ve o yüzden bu mailler. Eşinden uzak olduğu için. En son iyice bir pakladim dün aksam mail attim. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunu gunah ve haksızlık olduğunu anlattım ama fayda ettiğini düşünmüyorum.

Simdi kara kara ne yapacam diyorsun ya bence konu bu kdr masum değil anlatmafigin şeyler var gibi iki mesajda insan ne yapacak diye delirmez engelkerdin sert bir dille uyarirdin yapmak istesen o kdr çok şey var ki ama istersen tabii

Ne yapacagini bilemeyip buraya arkadasimin derdi diye konu acip soracak kadar karmasik bir sey yok guzelim.
Bir daha gorusmeyeceksin hepsi bu.
Ne cevap almayi umuyorsun? Mesajlasmaya devam et, karisini sevse sana ozledim demezdi vs bunu mu bekliyorsun?
Evli adamlarla samimi olma, bu kadar kisa acik ve net ve de kolay. Of yani, sıktı bu evli adama kendini kaptirma olaylari
Benim erkek arkadaşım var ve onu canımdan çok seviyorum. Bu büyük bir vicdan yükü ve sizden yazdim dilendim. Kendimi kimseye kaptirdigim yok. Sozlerinize dikkat edin. Sizin eşiniz yapsa bilmek istemez miydiniz.

Bakın ben bunun üzerine heryerden engelledim bunu. Butun sosyal hesaplardan iletişimi kopardım. Sonra bana mail atmış. -engellemişsin hayırdır diye. Sonra ona doğru yolu göstermeye çalıştım mail attim. Esine haksızlık etme bilirse üzülür diye. Neler yazdım neler. Insan uzun sure birisiyle birlikte olunca başkalarıyla konusmaya ihtiyac duyuyor yazmis. Sonra bana asilmaya yuzsuzlesmeye başladı. Duygusal ilişki düşünmüyormus eğlenmek istiyormus.

Eşinin ne suçu var dedim. Suçu yok psikolojik birşey bu ben farkliliklara açık Bir insanım dedi. Yani adam demeye bin sahit o yaratık arayış içinde. Arkadaşlar neler yazdı neler. Mail attı yani. Size yemin ederim onu dogruya yönlendirmek istedim.

Bu çift senelerdir birliktelerdi ve daha yeni işleri yoluna koyup evlendiler. Bu adam da namazinda niyazinda bir insan. Çok güvendiğim asla yaomaz dediğim birisiydi. Sizden rica ediyorum su vicdan yumuku hafifletecek birsey soyleyin bana.

Ben öğüt verince böyle konusacaksan mail atma eğlenmeye bak rahat ol biraz diyor. Yine iş seyehatindeymis ve o yüzden bu mailler. Eşinden uzak olduğu için. En son iyice bir pakladim dün aksam mail attim. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunu gunah ve haksızlık olduğunu anlattım ama fayda ettiğini düşünmüyorum.

laftan anlamaz,
siz degilse, bir baskasına gider...
nedeni size asık olması degil ki, baska biri farklı biri ile maceraya atılmak istemesi, acıkca soylemis bunu zaten.
zaten aşık oldugunu soylese de yine ayrılmalı, aşk duygusal/fiziksel eglence aramak degil.

basınıza gelse nasıl iyi hissedecekseniz oyle davranın.
ben bilmek isterdim.
bugun degil yarın o birine kapılıp terketmesiyle ayrılacaksam da ettigi yanına kar kalmasın, tazminat davamı da acardım.

Benim erkek arkadaşım var ve onu canımdan çok seviyorum. Bu büyük bir vicdan yükü ve sizden yazdim dilendim. Kendimi kimseye kaptirdigim yok. Sozlerinize dikkat edin. Sizin eşiniz yapsa bilmek istemez miydiniz.
Benim sozlerimde sorun yok da, bu konudaki kisi hareketlerine dikkat etsin ve evli adamlarla gece gece mesajlasmasin, ok? Sanki bu kişi sutten cikmis ak kasik da bir de karisinin bilmeye hakki varmis ahahshaha.
Karisi ne diyecek saniyorsun? Sen neden cevap verdin, surdurdun, kesip atsaydin sen de sorumlusun demezler mi saniyorsun?
Bastan mesafe konsaydi, bu duruma gelinmezdi. Yapilacak sey tekrar soyluyorum, kesip atmak, bunu da cok dusunmeye lüzum yok

mesajları silmez, eşine de söylerdim.

"benim kocam yapmaz, seni kancık, kuyruk salladın" diyecek biriyse zaten sürekli adamın ensesinde olur, ne ona rahat verir,
ne de kendi affetmisligiyle size soyledikleri arasındaki celiskiyi cozer, sıkışır kalır.

biraz karakterliyse de bitirir.

herif zaten niyeti bozmus,
çocugu olmadan ogrenmesi eşinin faydasına.
Allah razı olsun ya anladın beni. Bu adamin bana karşı ilgisi yok ki. Esini aldatma başkalarıyla gönül eglendirme derdinde. Bana birsey hissetme o kadar süre birlikte çalıştık elbet ortaya cikardi. Kendimi sorumlu hissediyorum. Benim eşim yapsa ne olursa olsun bilmek isterdim.

Benim sozlerimde sorun yok da, bu konudaki kisi hareketlerine dikkat etsin ve evli adamlarla gece gece mesajlasmasin, ok? Sanki bu kişi sutten cikmis ak kasik da bir de karisinin bilmeye hakki varmis ahahshaha.
Karisi ne diyecek saniyorsun? Sen neden cevap verdin, surdurdun, kesip atsaydin sen de sorumlusun demezler mi saniyorsun?
Bastan mesafe konsaydi, bu duruma gelinmezdi. Yapilacak sey tekrar soyluyorum, kesip atmak, bunu da cok dusunmeye lüzum yok

bunu demesi birsey ifade eder mi?

insan aynı yastıga bas koydugu kisinin gozunun dısarda oldugunu bilmek istemez mi? ihaneti gizli saklı olunca gozum gormuyor diyip mutlu mu olur?

cocuguyla bir basına kalıp baska bir kadınla kactıgı zaman -eşi gelip uye olsa- kadıncagız ne yapayım diye sordugunda ne cevap vermeyi dusunuyorsunuz?

laftan anlamaz,
siz degilse, bir baskasına gider...
nedeni size asık olması degil ki, baska biri farklı biri ile maceraya atılmak istemesi, acıkca soylemis bunu zaten.
zaten aşık oldugunu soylese de yine ayrılmalı, aşk duygusal/fiziksel eglence aramak degil.

basınıza gelse nasıl iyi hissedecekseniz oyle davranın.
ben bilmek isterdim.
bugun degil yarın o birine kapılıp terketmesiyle ayrılacaksam da ettigi yanına kar kalmasın, tazminat davamı da acardım.
Evet adam bana aşık değil. Şimdi beni kestirdi gözüne ki hissettiğim anda yemin ederim heryerden engelledim. Iki gün sonra başkasına gider. Karısına yazık değil mi. Kimse aptal yerine koymayı haketmez. Kiyamiyorum da. Birbirlerini o kadar uzun süre beklediler ki. Ben halen inanamıyorum.

Evet adam bana aşık değil. Şimdi beni kestirdi gözüne ki hissettiğim anda yemin ederim heryerden engelledim. Iki gün sonra başkasına gider. Karısına yazık değil mi. Kimse aptal yerine koymayı haketmez. Kiyamiyorum da. Birbirlerini o kadar uzun süre beklediler ki. Ben halen inanamıyorum.

ne inanmaması yahu, gonderdigi mesajları açın tekrar okuyun o halde.

ne kadar süre bekledikleri, ya da kacyıllık beraberlikleri oldugu, boyu kadar cocugu olup olmadıgı adamın umrunda bile degil, siz neden bunun hesabını yapıyorsunuz ki?

madem bilmek isterdim diyorsunuz, aynen oyle davranın bence.

kimseyi dogru yola itmek evliligini kurtarmak gibi bir sorumlulugunuz da yok bence, uyarmıssınız, soylemissiniz,
arsız hala devam ediyor,
bir de uzun sureli iliski diye sacma sapan yazmıs, bakmayın gozunun yaşına.

X