yardım eder misiniz lutfen

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
........................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
yanı canım once aılelerın tanıstıgı ıstemenın daha sonra oldugu cok ornek var benım karsımda..
ılla ıstemeye geldıklerınde tanısacaklar dıye bır sey yok aslında..

hatta once tanısıp sonra ıstendı mı daha guzel oluyor dıye dusunuyorum..ıstemeye gelındıgınde muhabbet durmuyor :)
ama sen stres olucam dıyorsan yanı problem senın stres olmansa eger..ona dıyecek bır seyım yok..

ya herkes önce tanışılsın sonra isteme olayı olsun ister ...
o kadar strse girme daha iyi olur bölesi..

ya iyide bi sürü stres kolay değil ki sürekli sürekli yaaa:( ne biliim hiç böyle düşünmemiştimmm sonra bi dah aistemeye gelince, sonra bide nişan .. ayrı şehirlerdeyiz birde. anlamadım yani çok stres değilmi yaaa

bii kez de isteme töreni için hazırlanıcam, e sonra zaten nişan töreni için bi de şimdi tanışma için. ya 3 stres, tamam da ilk tanışma da hem de istenip nişan için gün kararlaştırmak daha mantıklı değil mi nişana 1,5- 2 ay var ki zatenn

Önce aileler tanışmalı tabi ki. Yani hiç görmeden, tanımadan, pat diye kız istenmez ki,aynı zamanda kız verilmez ki. Sizinkiler de bunlar kim diye sormayacak mı, kızı kime veriyoruz diye sormayacak mı. En azından önden birkere tanışma olmalı.

Sonraki gelişlerinde, isteme söz, nişan beraber olabilir. Ya da nişanı sonradanda yapabilirsiniz. Ben mesela ayrı nişan yapmadım. Bunlar bana göre zorunlu şeyler değil.

Bu işler stresli işler, ister istemez stres oluyor. Bu kadar uzamasından rahatsız oluyorsan, aranızda halledip, isteme ,nişan beraber yapabilirsiniz. Ama önden bir tanışmada olmalı yani.

e tanışcaklar ki zatengeldikleri anda bi saat içinde istemeyecekler ki.

yani önce bi oturacaklar konuşurlar vss. sonrada temmuzda nişan düşünüyoruz zaten, ne kalmış ki şurda sonra bi daha isteme.

tanışma, isteeme ve nişanı aynı gun içinde yapanalr yok muuuu?? onlar nasıl oluyor peki

Genelde aileler birbirlerini hatta birbirlerinin mekanlarını görmek, tanımak, araştırmak istiyorlar... Stres kısmında haklısın ama ondan kaçış yok...

ki ben bugeldiklerinde isterler die düşündüm,düşünelecek ne var ki zaten nisan ayında olucaktı sınav yüzünden erteledik, kararımız verildi, isteme yapıldı diyede onlara gidecekd eğilim hemen zaten, illa bi tanışma süresi olacak ailelerrin.

nasıl bır strestır henuz tatmak nasıp olmadı :(
ama tabııkıde ınsan stres olur..
haklısın ama olması gereken bu gıbı gelıyor bana..
onceden tanısmaları daha mantıklı daha dogru gelıyor bana da..ıstemeye geldıklerınde aıleler daha rahat muhabbet ederler..
stres olucak canım yaa stres olmadan olur mu hıc?stres olcaksın dıye dugunde mı yapmıycaksın :)))) bunlar guzel stresler..keske bende boyle stres yasasam kaydirigubbakcemile3

arkadaşalr zaten tanıyacaklar kii???? zaten 1 streste bitmeyecek, nişan öncesi yani şimdi geleceklerdi işte.... ailesi beni tanıyorr zaten. isteme faslı aradan cıkmaz mı yani daha hoş deilmi bu gelişlerinde isteme töreni olması. aylardır bu anı bekliyoruz zaten. sonra da nişan için hazırlık süreci başlardı.
sonra isteme için bi daha strese gireceğim

zaten acele etmiyorum. yine gelecekler bu ay zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
kafam karıştı, bende önceden tanışmaları daha iyi die düşünmüştüm zaten ben bu gelişlerini de tanışma diye düşünmüştüm ama aynı zamanda ellerinde çikolatarı ve çiçekleriyle gelirler diye düşünmüştüm. yani ne alaka sonra bi daha gelcekler, aileler zaten tanıyacakları kiii birbirlerini yine. evlenmiyoruz ki isteme töreniyle.

e tanışcaklar ki zatengeldikleri anda bi saat içinde istemeyecekler ki.

yani önce bi oturacaklar konuşurlar vss. sonrada temmuzda nişan düşünüyoruz zaten, ne kalmış ki şurda sonra bi daha isteme.

tanışma, isteeme ve nişanı aynı gun içinde yapanalr yok muuuu?? onlar nasıl oluyor peki

Canım, tanışmanın 1 saati, 2 saati diye birşeyi olmaz ki.
Tanışma, söz, nişan, hepsi beraber , yaparsan olur niye olmasında, tadını çıkarsana, bu kadar herşeyi niye sıkıştırıyorsun anlamadım cidden. Oldu olacak nikahıda yap yani.

Peki senin ailen ne diyecek bu konuda, hemen verirler mi, tanışma olmadan daha, kime veriyoruz, kimdir bunlar demiyecekler mi.

Karşı tarafta bu konuda belli ki, önce tanışmak istiyorlar, zaten yolu yordamı budur. Onlarda ailesi kimdir, insanlardan pat diye kız istemek istemiyorladır heralde.

En azından önden bir tanışma olsa, sonra da isteme ve nişan birarada olsa daha iyi olur bence. Ama sen bilirsin tabi.

kafam karıştı, bende önceden tanışmaları daha iyi die düşünmüştüm zaten ben bu gelişlerini de tanışma diye düşünmüştüm ama aynı zamanda ellerinde çikolatarı ve çiçekleriyle gelirler diye düşünmüştüm. yani ne alaka sonra bi daha gelcekler, aileler zaten tanıyacakları kiii birbirlerini yine. evlenmiyoruz ki isteme töreniyle.

canım başka şehirdeyiz diorsun onlar üşenmeden tekrar tekrar geleceklerse sen nie stres yapıosun aksine sana verilen degeri düşün ve sevin bu kadarda stres yapma hayırlı olsun bu arada :)

Canım, tanışmanın 1 saati, 2 saati diye birşeyi olmaz ki.
Tanışma, söz, nişan, hepsi beraber , yaparsan olur niye olmasında, tadını çıkarsana, bu kadar herşeyi niye sıkıştırıyorsun anlamadım cidden. Oldu olacak nikahıda yap yani.

Peki senin ailen ne diyecek bu konuda, hemen verirler mi, tanışma olmadan daha, kime veriyoruz, kimdir bunlar demiyecekler mi.

Karşı tarafta bu konuda belli ki, önce tanışmak istiyorlar, zaten yolu yordamı budur. Onlarda ailesi kimdir, insanlardan pat diye kız istemek istemiyorladır heralde.

En azından önden bir tanışma olsa, sonra da isteme ve nişan birarada olsa daha iyi olur bence. Ama sen bilirsin tabi.

evet yanı katılıyorum....
ayrıca ysmn37 nın de dedıgı gıbı kıymetını bıl bencede yerimseniben

haklısınız sanırım kızlar. offf stres işte kaç kez hazırlancam benn yaa offf

Bu tarz şeylerde fazla mantık aramamak gerekiyor... Bir de işin içine aileler girdiği zaman, evlenip kapını kapatana kadar herkes her şeye karışabilir, her türlü talepte bulunabilir, hazırlıklı olmak lazım :) Yani bazı aileler arasında böyle olur. Aslında çok keyifli süreçlerdir ama atlatana kadar anlayamazsın... Hep ızdırap gibi gelir. En iyisi madem girdiniz bir yola, hiç sapmadan devam... O da olur, bu da... Güzel zamanlarının tadını çıkarmaya bak.

epey kızdım aşkımada ne biliim yaa temmuzun ortası gibi düşünüyordum nişanı, şimdi isteme mi olcak, e nişan ne zaman olucak azıcık zaman var ki zaten anlamadım

Back
X