yardım eder misiniz lutfen

biz kararı verdik zaten, şimdi 2 iş çıktı artı bir de nişan. acele etmiyorum az bi zaman var zaten

Canım, tanışmanın 1 saati, 2 saati diye birşeyi olmaz ki.
Tanışma, söz, nişan, hepsi beraber , yaparsan olur niye olmasında, tadını çıkarsana, bu kadar herşeyi niye sıkıştırıyorsun anlamadım cidden. Oldu olacak nikahıda yap yani.

Peki senin ailen ne diyecek bu konuda, hemen verirler mi, tanışma olmadan daha, kime veriyoruz, kimdir bunlar demiyecekler mi.

Karşı tarafta bu konuda belli ki, önce tanışmak istiyorlar, zaten yolu yordamı budur. Onlarda ailesi kimdir, insanlardan pat diye kız istemek istemiyorladır heralde.

En azından önden bir tanışma olsa, sonra da isteme ve nişan birarada olsa daha iyi olur bence. Ama sen bilirsin tabi.

madem hepsi bile oluyor tanışmada nie isteme olmuyor ki ama stres işte, hem 1,5 ay var nişan düiündüğümüz tarihe bu zamanda ne yani bi kere daha bi kere daha..

şimdi istemesinler o zaman,

nişanda isteme olcakmış öyle düşünmüş şimdi konuştumda.

ya hepsı bır arada tabııkıde olur,oyle yapan tabııkıde var..
ama ben olsam ıstemezdım hepsını bır arada..ne o oyle yangından mal kacırır gıbı?bu benım sahsı gorusurum..ben ıstemezdım..
gelsınler tanıssınlar sonra ıstesınler ıstedıklerınde bı yuzuk takılsın,soz gıbı..sonra da nişan..bana daha dogru gelıyor..

isteem olmayınca nişan günü içinnasıl karar verilecek peki?? ya nolur birşey söyleyin cok saçma deilmiiii ozaman ne diye nişan olucak temmmuzda, ne diye isteyecekklerr??? zatennişan günü kiiiii

şimdi istemesinler o zaman,

nişanda isteme olcakmış öyle düşünmüş şimdi konuştumda.

haa bak bu da guzel fıkır :)
benım arkadasımda oyle yapıcak..
aıleler tanıstı cocuk askere gıttı,gelıcek ıste az kaldı,hazıranda da ısteme ve nısan aynı anda olacak..bu da guzel bence :)

tek taş takıldı zaten aşkım taktı yani.aramızdaki sözdü. aileler biliyor.

geldiklerinde isteme olmayınca nişan günü için nasıl karar verilecek peki?? ya nolur birşey söyleyin cok saçma deilmiiii..

ozaman ne diye nişan olucak temmmuzda, ne diye isteyecekklerr??? zaten nişan günü kiiiii

ya canım nısan tarıhıne zaten sız karar verıceksınız aıleler degılkı ıstemeye geldıklerınde problem olsun?anlamadım ben neyı dert ettın :)

temmmuz öncesiayrıca istemeye gelseelr sınavım var bi stres daha kaldıramam . temmuzdan sonraya atsak istemeyi, e nişanı temmuzda düşünüyoruk kii,

anlatamıyorum ki kızlar:(( yoruldumm:(((

ilk gelmelerinde tanışırlar ikinci gelmede istenir söz yüzüğünü aranızda takmışsınız zaten bi kaç ay sonra nişan hiç stres yapma ilerde bu stresi hatırlayınca kendine çok güleceksin

nısanı dısarda bır yerlerde mı yapmayı dusunuyorsunuz sız?evde kendı aranızda mı?
eger dısarda kalabalık davet gıbı bır sey dusunuyorsanız haklısın..yanı ıstemeye geldıklerınde hurra dısarı mı cıkılacak?
ama nısanı zaten evde yapmayı planlıyorsanız problem olmaz..
abımlerde de ıstemeye gıdıldıgınde yuzuk takılmıstı..soz oldu o..sımdı kımse onu yapmıyor dırek nısan a gecıyor kı aslında daha mantıklı :)

anlatamıyorum şimdi dedik tanışmaya gelcekler sadece, istemeye değil.

sonra zaten temmuzda nişan olcak.

istemeye de ayrıca sınavımdan önce bi daha gelirlerse o stresi bi daha kaldıramam.

temmuzda gelsin deseniz temmuzda nişian olcaktı zaten..

Nişan tarihinde o gunde hem isteme hem nişan olcaksaaa, zaten nişan günü, istemenin ne anlamı var ki ozaman. alyanslar alınmış verilmiş zaten.

ysmn bi kaç ay yok işteee? temmuzda olcak nişan.. ve sınavım var temmuzda. temmuzdan önce bi daha istemeye mi gelcekler ben bi daha sınav zamanında nasıl bu stresi kaldırırm. hem tanışma, sonra bi daha isteme.

bu kadar stres yapmana gerek yok
normali de böyledir zaten önce aileler tanışır
sonra isteme olur
kendini boşyere üzüp şu güzel günlerini stresle doldurma
şu heyecanın tadını çıkarmaya bak
yarın evlenince çok pişman olursun
sakin ol sen sınavlarını düşün
ne fark eder önce tanışsın aileler sonra nişan yaparsınız
sen yeter ki kendi kendine vesvese yapıp üzülme

ya ısteme dedıgın sey adettendır zaten..
bır cok kısı ıstendıgı zaman yuzukte takar kı..
ne yanı vermıycek mı aılen sankı senın?tabııkıde onceden bellı olacak yuzuk takılıp takılmayacagı..bunda garıp bır sey goremıyorum ben ya :uhm:

kızlar ozaman nişan zamanında sınavımdan sonra isteme ve nişan olsun deilmi. aşkımda öyle demişti, ben nası olcak deyince isteme içinde bi dahageliriz oz aman dedi.

ozaman şimdi tanışma olur,

sonradaa nişan günü isteme ve yüzükler takılır tamam böyle iyi değil mi?

haklısınız. nişan günü isteme ve yüzükler daha mantıklı evet zaten formalite isteme olayı.

kızlar ozaman nişan zamanında sınavımdan sonra isteme ve nişan olsun deilmi. aşkımda öyle demişti, ben nası olcak deyince isteme içinde bi dahageliriz oz aman dedi.

ozaman şimdi tanışma olur,

sonradaa nişan günü isteme ve yüzükler takılır tamam böyle iyi değil mi?

tabıı canım boyle ıyı bence...
hem sen defalarca stes yasamamıs olursun hem de nısan tarıhınız degısmemıs olur..
gayette guzel olur :)

Back
X