yardım eder misiniz lutfen

varda canım sınavım var temmuzdan sonrasına bırakmak istemiştim ama tanışmak istedikleri için bu ay sonu gelcekler. sonra da nişan temmuzda işte. temmuzda ayrıca isteme, sonrada ayrıca nişan olması bilmiyorum kiii böylede olabilir herhalde öyle de yaparız ozaman. gelmekten üşenmezlerse öyle yaparlar artık,

ya da dediğiniz gibi temmuzdaki nişanda isteme nişan bir olur.

çok teşekkür ederim kızlar gercekten cok stresli zamanlar, herbirinize çoktşk ederim.

ben düşünemiyorum bilmiyorum fazla bu işleri. önce tanışma daha mantıklı haklısınız isteme olmadan. sonrasında da allah kerim artık zamana bırakayım ben.

şu sınav bittikten sonrada artık 5 kez gelsinler sorun deil, sınavdan öncesine sıkışmasında istemede bir de, o yuzden stres yaptım birden sanırım iyice.

çok teşekkür ederim her birinize çok ama çok teşekkürler.

Aileleri biraz atladığını düşünüyorum ben. Beni tanıyorlar gibi birşey yazmışsın biryerde. Tanışma zaten seni tanımaları için değil. Aileler birbirini görmek istemez mi, kızını verecek aile, kime verecek görmek istemez mi, kız isteyecek aile, kızını isteyeceği kişileri tanıyıp görmek istemez mi. Tanışmalarına gerek yok, biz vereceğimiz kararı zaten vermişiz, istesinler gitsin, gibi birşey çıkıyor sanki. Aileler önemli bu konumda.

Evet, isteme söz nişan hepsi beraber olur, ama yaparsan olur. Kalıplaşmış bir durum yok. Siz öyle tercih eder, yaparsanız neden olmasın, olur. Ama normali, önceden tanışma olmasıdır. Ailelere saygı gereği bu olmalı bence. Siz tanıyacağınızı tanımışsınız, ailelerin kimseyi tanıdıkları yok ki. Hem de tanımayı, herşeyi bilmek anlamında algılamamalı. ınsan 1 kere görmeyle, birbirinin zaten içini dışını bilemez. Ama 1 saatte de verdim kızımı gitti de denmez hani.

Nişan ve isteme bir arada olur tabii ama çok sonra üzülürsün, ikisi bir arada ayrı bir nişan havası taşıması çok zor. Stresten kaçayım derken harcama bence o güzel günü... Üç gün arayla bile olsa...

cekhu canım , ama şu tadını çıkarma meselesini söylemeniz iyi oldu,

evet sınavdan sonra 3 kez istemeye gelebilirler artıksırnaşık şey, rahatlattı yazdıklarınız beni, haklısınızz..

ya da nişan günü isteme de olsun demişti aşkım, kızdım çocugada :))) öyle yaparız işte..

çok teşekkür ederim kızlar gercekten cok stresli zamanlar, herbirinize çoktşk ederim.

ben düşünemiyorum bilmiyorum fazla bu işleri. önce tanışma daha mantıklı haklısınız isteme olmadan. sonrasında da allah kerim artık zamana bırakayım ben.

şu sınav bittikten sonrada artık 5 kez gelsinler sorun deil, sınavdan öncesine sıkışmasında istemede bir de, o yuzden stres yaptım birden sanırım iyice.

çok teşekkür ederim her birinize çok ama çok teşekkürler.

ne demek canım opuyorumnanaktan
guzel ısler bunlar :))) uzulmeyın sıkılmayın kırmayın bırbırınızı zemuszemus
mutluluklar dılıyorum sımdıdenopuyorumnanaktan

Aileleri biraz atladığını düşünüyorum ben. Beni tanıyorlar gibi birşey yazmışsın biryerde. Tanışma zaten seni tanımaları için değil. Aileler birbirini görmek istemez mi, kızını verecek aile, kime verecek görmek istemez mi, kız isteyecek aile, kızını isteyeceği kişileri tanıyıp görmek istemez mi. Tanışmalarına gerek yok, biz vereceğimiz kararı zaten vermişiz, istesinler gitsin, gibi birşey çıkıyor sanki. Aileler önemli bu konumda.

Evet, isteme söz nişan hepsi beraber olur, ama yaparsan olur. Kalıplaşmış bir durum yok. Siz öyle tercih eder, yaparsanız neden olmasın, olur. Ama normali, önceden tanışma olmasıdır. Ailelere saygı gereği bu olmalı bence. Siz tanıyacağınızı tanımışsınız, ailelerin kimseyi tanıdıkları yok ki. Hem de tanımayı, herşeyi bilmek anlamında algılamamalı. İnsan 1 kere görmeyle, birbirinin zaten içini dışını bilemez. Ama 1 saatte de verdim kızımı gitti de denmez hani.

haklısın canım, hepsi bi arada da olur dogru, ama aynı tad yakalanmaz diyorsunuz sanırım.

haklısınız. herşey usulüne göre olsun

cekhu canım , ama şu tadını çıkarma meselesini söylemeniz iyi oldu,

evet sınavdan sonra 3 kez istemeye gelebilirler artıksırnaşık şey, rahatlattı yazdıklarınız beni, haklısınızz..

ya da nişan günü isteme de olsun demişti aşkım, kızdım çocugada :))) öyle yaparız işte..

gonulunu al cocugun kaydirigubbakcemile3 mantıklı konusmus cocuk kaydirigubbakcemile3

çok tşkederim kızlar.

eger istemeyede ayrıca gelebilirlerse, nişandan iki hafta önce falan gelebilirlerse gelirler. Dediğiniz gibi ayrı bi havası olur.

Gelemezlersede nişan günü olur ikisi en kötü ihtimal... artık zaman neyi gösterirse.

cekhu tşkederim.

hepinize çok tşkederim canlarım

gonulunu al cocugun kaydirigubbakcemile3 mantıklı konusmus cocuk kaydirigubbakcemile3

evet doğru söylemiş. ama nişan günü öğlen isteme, akşamda nişan olursa ayrı bi hava hissi verir sanırım yaa, güzel olur buda haklıymış aşkım.

kızdım bide ya alırımgönlünü yaaa üzüldüm..

aldım gönlümü şimdi konuştum barıştık,

nişan günüde geliriz isteme nişanı bi arada yaparız dedi. nişandan önce bi hafta bi dahagelmeye gerek yok dedi..

19 hazıran da benım arkadasın aynen oyle olucak gunduz ısteme ardından evde kendı aralarında nısanları olacak :) bende gıdıcem :) sana anlatırım nasıl oldugunu :))))))))
gercı dedıgım gıbı benım abımlerınde oyle olmustu..nısan degıl de soz yapmıstı onlar..ama soz de nısan gıbı olmustu gayette guzel olmustu :))))
sınavından sonra sen bı guzel rahatlarsın zaten :) ondan sonra duruma gore kararını verırsın..aılesının gelmesı problem olmazsa ayrı gun yaparsınız olmazsa da dedıgım gıbı ısteme+nısan yapan cok var yanı guzel de oluyor sıkma canını :))))
ben yatıyım artık :)))
mutluluklar tekrar opuyorumnanaktan

cekhu dedigin gibi öğlen isteme, akşamda nişan yapmaya karar verdik. of halletim kafam rahatladı.

19 hazıran da benım arkadasın aynen oyle olucak gunduz ısteme ardından evde kendı aralarında nısanları olacak :) bende gıdıcem :) sana anlatırım nasıl oldugunu :))))))))
gercı dedıgım gıbı benım abımlerınde oyle olmustu..nısan degıl de soz yapmıstı onlar..ama soz de nısan gıbı olmustu gayette guzel olmustu :))))
sınavından sonra sen bı guzel rahatlarsın zaten :) ondan sonra duruma gore kararını verırsın..aılesının gelmesı problem olmazsa ayrı gun yaparsınız olmazsa da dedıgım gıbı ısteme+nısan yapan cok var yanı guzel de oluyor sıkma canını :))))
ben yatıyım artık :)))
mutluluklar tekrar opuyorumnanaktan

tamam tatım çok tşk ederim ilgin için

herkesede çok tşk ederim.

evet öyle yapılıyormuş daha cok, ayrı şehirde olmasak ayrıda yapılırdı isteme ayrı , nişan ayrı ama ayrı şehirdeyiz.

o yine demişti ben karşı çıkınca geliriz diye isteme içinnde ayrıca ama ben sinir yaptım diye.şimdi hallettik. öğlen isteme akşam nişan. evde olcak canım nişanımız bu arada.

iyi geceler.

herkese tekrar çok tşkrler. çok çok teşekkürler.

ya banada kızmış sesi buruk geliyordu cok üzüldüm:( neyse alıcam gönlünü.

Kızlar yatıştırdı walla benii ne kadar teşekkür etsem azdır her birinize tek tek.

Sakin olucam ya, sınav stresi bi de bu hale getirdi beni.

İyiyim kızlar geçti wallaa, büyütmücem her bişeyi yaa noluyo bana bu ara anlamadım zaten.

Sizleri çok seviyorum ben yaaaa:enbuyukkk: KK

Back
X