Yardim eder misiniz...

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Merhaba lar son adet tarihin 9 mart... Bittikten sonra 3 korunmali 4 korunmasiz oldu. Sali gününden bu yana belim agriyor karnima adet sancisi gibi sancilar doluyor ama ortada adet yok. Bir iki kere pembe leke geldi. Test yaptim evde dun negatif . Sizce hamile olabilir miyim?Agrim çok...sancili .Ama hamilelik belirtileri yok bende.şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler...

Beklenti gecikme yapıyor strese bağlı. Ve belirtiler o kadar hamilelik gibi oluyor ki siz kendinizi hamile sanıyorsunuz. Regl gelse de yok bu üstüne görme vs bile diyorsunuz. Kan testi yaptırıp emin olun derim

Beklenti gecikme yapıyor strese bağlı. Ve belirtiler o kadar hamilelik gibi oluyor ki siz kendinizi hamile sanıyorsunuz. Regl gelse de yok bu üstüne görme vs bile diyorsunuz. Kan testi yaptırıp emin olun derim

İlla hemen olsun diye düşünmüyorum stres yapmiyoeum zaten ki daha yeni bebek karari en hayirli zamanda olur inşallah ama hic böyle olmamisti ondan merak ettim hayirlisi olsun bakalim kan testi yaptircam inşallah teşekkür ederim..

Belki de yanılıyoruz o yüzden rahat olun. Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…