Erkek İnfertilitesi Yardım eder misiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Birtekefem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
830
3.412
113
Ablalarım bana Bi yardım edin bu sonuçları kaan aydosa göstermek istiyorum ama henüz ulaşamadım şimdi tüp bebek olmadan herhangi bir ilaç takviyesi ile normal yollardan cocuk sahibi olabilir miyiz eşim 1 yaşında fıtık ameliyatı olmuş onun herhangi bir ameliyata ihtiyacı varmı doktor arkadaşlar beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum
15609411835266693423913232834122.jpg

Son düzenleme:
Ablalarım bana Bi yardım edin bu sonuçları kaan aydosa göstermek istiyorum ama henüz ulaşamadım şimdi tüp bebek olmadan herhangi bir ilaç takviyesi ile normal yollardan cocuk sahibi olabilir miyiz eşim 1 yaşında fıtık ameliyatı olmuş onun herhangi bir ameliyata ihtiyacı varmı doktor arkadaşlar beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum Eki Görüntüle 2280333
Eşinizde maalesef hiç sperm görülmemiş.. Yani bu tabloya göre tüp bebek yada tese ameliyatı ile sperm bulmaları lazım önce sanırım.

Doğal yoldan hiç şans yokmu ki acaba ilk çocuğumuza direk tüp bebek dediler tese ile tüp bebek yapıldı ilk denemede oldu ama sanırım kaan aydos ilk önce ilaç tedavisine yönlenditriyormuş olmazsa tese diyormuş

Yani ilaç kullanımı sonucu çıkabilirmi sperm hiç başına gelen yokmu ablalarım yada tanıdığı. 1 yaşında fıtık ameliyatı olmuş bundan dolayı azospermi öyküsü var kaan hocada muayene olan var mı

Back
X