Yardım eder misiniz

Culhagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
942
2.027
113
Arkadaşlar merhaba. Herkese mutlu günler.

Mune abla lütfen konumu bi süreliğine taşımayın olur mu? Burası aktif diye buraya yazmak istedim.Belki bu konu daha önce açılmıştır aradım ama bulamadım...

14 haftalık hamileyim arkadaşlar, bulunduğumuz bölge Ankara' ya bağlı bir ilçe, hastane şartları iyi değil.Cinsiyete bakma, tarama testleri bile yapılamıyor burada. Zaten buradan tayin olma ihtimalimiz var. Ailem Ankara'da yaşadığı için, doğumu Ankara'da yapmayı planlıyorum.
Hastane arayışındayım, özelde çok yüksek fiyat isteniyor. Devlet Hastanelerinin çoğu da pandemi hastanesi olarak kapatmış. Hacettepe 10 haftanın üzerine gebelik olanları kabul etmiyor. Bikaç devlet hastanesi araştırdım, yoğunlukları ,muamelesi, şartları ... Anlatamam...

Bildiğiniz, yakın zamanda deneyimlediğiniz bi hastane var mı arkadaşlar. Lütfen yardımcı olur musunuz...

Bu pandemi süreci çoğu kişiyi de madur etti.
Inşallah bulursun gönlüne gore bir hastane arkadaşım.

Bu pandemi süreci çoğu kişiyi de madur etti.
Inşallah bulursun gönlüne gore bir hastane arkadaşım.
Amin inşaallah, teşekkür ederim arkadaşım. Ama galiba bulamayacam, son umudum burasıydı, burdan da ses yok. Gözümü kapatıp gideyim diyorum birisine gönlüm el vermiyor.

aslinda ben size yine bulundugunuz ilcede bir yer bulmanizi oneririm nacizane.
Ankara hakkinda bilgim yok ama.

Pandemi hastanelerine guvenemezsiniz, zira su an cok sikinti olmasa da ikinci dalga bekleniyor.
Yine en iyisi yasadiginiz sehirde kalmak olacak, hatta maddiyati da dusunuyormussunuz, gitmesi gelmesi, her ay kontrolu derken, yasadiginiz yerdeki ozel hastane size daha ucuza bile denk gelebilir.

Arkadaşlar merhaba. Herkese mutlu günler.

Mune abla lütfen konumu bi süreliğine taşımayın olur mu? Burası aktif diye buraya yazmak istedim.Belki bu konu daha önce açılmıştır aradım ama bulamadım...

14 haftalık hamileyim arkadaşlar, bulunduğumuz bölge Ankara' ya bağlı bir ilçe, hastane şartları iyi değil.Cinsiyete bakma, tarama testleri bile yapılamıyor burada. Zaten buradan tayin olma ihtimalimiz var. Ailem Ankara'da yaşadığı için, doğumu Ankara'da yapmayı planlıyorum.
Hastane arayışındayım, özelde çok yüksek fiyat isteniyor. Devlet Hastanelerinin çoğu da pandemi hastanesi olarak kapatmış. Hacettepe 10 haftanın üzerine gebelik olanları kabul etmiyor. Bikaç devlet hastanesi araştırdım, yoğunlukları ,muamelesi, şartları ... Anlatamam...

Bildiğiniz, yakın zamanda deneyimlediğiniz bi hastane var mı arkadaşlar. Lütfen yardımcı olur musunuz...
Canım arkadaslarrim Ankara şehir Hastanesi'nde doğum yaptı çok memnun kaldılar

aslinda ben size yine bulundugunuz ilcede bir yer bulmanizi oneririm nacizane.
Ankara hakkinda bilgim yok ama.

Pandemi hastanelerine guvenemezsiniz, zira su an cok sikinti olmasa da ikinci dalga bekleniyor.
Yine en iyisi yasadiginiz sehirde kalmak olacak, hatta maddiyati da dusunuyormussunuz, gitmesi gelmesi, her ay kontrolu derken, yasadiginiz yerdeki ozel hastane size daha ucuza bile denk gelebilir.
Kaldığımız yerdeki özel değil,devlet hastanesi canım benim. Ben orda kalmayı da düşündüm ama doktorla konuştum,doğuma giremiyormuş her zman,ultrasondan cinsiyet göremeyiz dedi. Tarama testleri yapılmıyor. Daha biçok şey. Çok ayrıntılı yazıp kötülemek istemiyorum. Yaşadığımız yer Ankara'nin ilçesi ve annemler Ankara'da yaşıyor. Doğuma yakın onlarda kalacam o yüzden git gel masrafı çok olmaz. Bir de yaşadığımız yerden tayin olabilme ihtimalimiz de var. Herşey öyle muallak ve karışık ki, ağlamak geliyor içimden...Hastalıktan da çok korkuyorum. Çocuğu öğrendiğim gün, beynime üşüşen düşünceler ,korkulardan mutluluğumu yaşayamadım...

Yenimahalle devlet i araştırın doğum yaptırıyor ise bu dönemde orayı tercih edin . Dün akrabam zübeyde hanımda yaptı cok-da memnun kalmış.

Yenimahalle devlet i araştırın doğum yaptırıyor ise bu dönemde orayı tercih edin . Dün akrabam zübeyde hanımda yaptı cok-da memnun kalmış.
Teşekkür ederim arkadaşım. Yenimahalle pandemi hastanesi yapılmış malesef. Hasta kabul etmiyor.

Şehir hastanesini çok övüyorlar. Pandemi hastanesi mi bilmiyorum ama 1-1.5 ay önce arkadaşm orda doğum yaptı.

Özellerde çok yüksek fiyat isteniyor demişsiniz. Araştırdınız mı ne kadar?

Şehir hastanesini çok övüyorlar. Pandemi hastanesi mi bilmiyorum ama 1-1.5 ay önce arkadaşm orda doğum yaptı.
Pandemi bölümü var. Doğum falan nasıl oluyor bilmiyorum ama, arkadaşınız yakın zamanda yapmış en azından bu güzel bişey. Tekrar bakarım araştırırım.Teşekkür ederim.

Arkadaşım GATA’da doğum yapmıştı. Memnundu. Gazi Hastanesinden de memnun kalıyorlar.

Şimdi onları yazmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Ama ararsanız bilgi verebilirler, eğer siz de araştırıyorsanız..
Benim Ankara’yla herhangi bir bağlantım yok zaten. Hastane adı da istemedim, sadece merak ettim çok mu yüksek gerçekten diye. ☺️

Ankara hastanesine gidebilirsin ben doğumumu orda yaptım martta

Back
X