YARDIM EDER MİSİNİZ?

Sizin yerine başka arkadaşlarıyla gideceğini söylesin?

Evett en mantıklısı o aslında ben de kendisine aynısını söylemiştim ama bu durumu biz aramızda konuşmadan boş bulunup söyleyivermiş ki zaten beraber gideriz diye düşünmüş ama onu da ben kabul etmek istemiyorum beraber vakit geçirsinler diye düşündüğüm için

Anneler tanışıyorsa illaki konusu geçer yalanınız ortaya çıkar. Bence annenize doğruyu söyleyin.

İyicevsacmalamış olursunuz. Ailenize yalan söylemeyin.

İyice sacmalamış olursunuz. Ailenize yalan söylemeyin

Ortada zaten bir kisitlama yokken baskasi icin yalan söyleyip kendimi zor duruma da strese de sokamam.
O yuzden yalan fikri veremicem.

Annene söyle, ağzından öyle çıkmış diye. Baban yine senle bilsin gerekirse ama anne öğrenirse ablana ayrı kızar evet ama sana güvenini kaybeder. Bugüne kadar yapmadık diyorsun,aile sıkıntı çıkarmaz diyorsun, en olur yanı anneye söylemek. Çünkü daha önce izin vermemiş anneniz , arkadaşın annesi mutlaka merak edecek. İlk denk geldiğinde annenize bahsedeceğine %100 eminim. Hiç gerek yok anneyi kızların arkandan iş çeviriyor durumuna düşürmeye.

Tekrar yorum yapılınca konu üste çıkmış ama bu hafta ben arkadaşımda kaldım ablam da tatile gitti sıkıntısız bir şekilde hallettik yani. Tavsiye verenlere de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…