- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Korkmayın, hamile olma ihtimaliniz yok.
+1Üff bir de özel mesaj atmış konuma yardımcı olun diye. Saçma sapan şeyler şüphen varsa git kan ver baktır. Bir de iki ay adet oldum diyor.
Sadece yardım istedim sizden bu şekilde tepki vermeniz gerekiyor muydu yani iki ay adet oldum demem neyi değiştirdiÜff bir de özel mesaj atmış konuma yardımcı olun diye. Saçma sapan şeyler şüphen varsa git kan ver baktır. Bir de iki ay adet oldum diyor.
Mantıksız sorunuzu değiştirdi. 2 kez adet olmuşsunuz daha ne olmasını bekliyorsunuz en iyisi 9 ay bekleyin doğurmazsanız emi in olun. Ayrıca Az oldum demişsiniz prolaktin hormununuz yüksekse regl az olur ya da hiç olmaz.Sadece yardım istedim sizden bu şekilde tepki vermeniz gerekiyor muydu yani iki ay adet oldum demem neyi değiştirdi
Dua et ban diye bir şey var. Yoksa tepki nasıl verilir görürdünSadece yardım istedim sizden bu şekilde tepki vermeniz gerekiyor muydu yani iki ay adet oldum demem neyi değiştirdi
Haklısınız ama bende bilmediğim için ya da emin olamadığım için tecrübesi olan kişilerden duymak yardım almak için yazıyorum yani sağ olun yorumunuz için üstüne görme diye bir durum zaten korkuttu beni regl olunca olmaz hamilelik kesin diye biliyordum ama araştırınca bunu gördümMantıksız sorunuzu değiştirdi. 2 kez adet olmuşsunuz daha ne olmasını bekliyorsunuz en iyisi 9 ay bekleyin doğurmazsanız emi in olun. Ayrıca Az oldum demişsiniz prolaktin hormununuz yüksekse regl az olur ya da hiç olmaz.
Anlıyorum tamam görüş için sağ olDua et ban diye bir şey var. Yoksa tepki nasıl verilir görürdün
Hamile değilsin. Ama kaygı ya da anks. Sorunun olabilir bununla alakalı mutlaka destek almalısın kendi beynine düşüncelerine yazıkHaklısınız ama bende bilmediğim için ya da emin olamadığım için tecrübesi olan kişilerden duymak yardım almak için yazıyorum yani sağ olun yorumunuz için üstüne görme diye bir durum zaten korkuttu beni regl olunca olmaz hamilelik kesin diye biliyordum ama araştırınca bunu gördüm
Hamile değilsin. Ama kaygı ya da anks. Sorunun olabilir bununla alakalı mutlaka destek almalısın kendi beynine düşüncelerine yazık
Regl döneminde memelerde şişlik ve hassasiyet olur. Regl olmanıza rağmen hamile olmanız mümkün değil. O hamileyken adet görme durumlarında çok daha hafif kanamalar oluyor ve kadın bunu reglim bu ay hafif geçti şeklinde yorumlayabiliyor. Hormon tahlillerinde zaten bHCG de çıkıyor. Orada da görürsünüz hamile olmadığınızı.Merhaba kızlar ben iki aydır regl görüyorum hatta şu an regl oldum 4. Günüm ama alt karnimda bir şişlik ve memelerde büyüme var gibi memelerim aslında hep dolgun ama bu şişlik beni korkutuyor hamile olma ihtimali regl olmama rağmen olabilir mi öyle yazılar görüyorum bazen korktum
Yarın hormon bozukluğu için tahlil veriyorum orda progesteron falan da çıkar mı çok yüksek olursa regl olunca hamilelik ihtimali kalkmaz mi ortadan yardım edin lütfen beni aydinlatin
Progesteron hamilelik hormonudur.Merhaba kızlar ben iki aydır regl görüyorum hatta şu an regl oldum 4. Günüm ama alt karnimda bir şişlik ve memelerde büyüme var gibi memelerim aslında hep dolgun ama bu şişlik beni korkutuyor hamile olma ihtimali regl olmama rağmen olabilir mi öyle yazılar görüyorum bazen korktum
Yarın hormon bozukluğu için tahlil veriyorum orda progesteron falan da çıkar mı çok yüksek olursa regl olunca hamilelik ihtimali kalkmaz mi ortadan yardım edin lütfen beni aydinlatin
Cildiye hormon testi istemişti bhcg istememiş ya baktım daRegl döneminde memelerde şişlik ve hassasiyet olur. Regl olmanıza rağmen hamile olmanız mümkün değil. O hamileyken adet görme durumlarında çok daha hafif kanamalar oluyor ve kadın bunu reglim bu ay hafif geçti şeklinde yorumlayabiliyor. Hormon tahlillerinde zaten bHCG de çıkıyor. Orada da görürsünüz hamile olmadığınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?