- 4 Nisan 2022
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 37
- 8
- 29
- Konu Sahibi Gamze seyhan
-
Nasıl bir sıkıntı vardıİyi akşamlar benim ilk bebeğim sıkıntılı diye aldırmıştım bebek düşünürsek gene aynısı olur mu genetikten geçtik sıkıntı yok dediler sıvıda normal çıktı bebeğin
Bı fikir yada yardımcı olursanız sevinirim....
O bebeğin kafasını tutuyormuş yaniKafa kısmında bir şekil oluşması gerekiyormuş o oluşmuş ama ince oluşmuş onun kalın olması gerekiyormuş o yüzden sakat doğar dediler
Folik asit kullandınız mı hicKafa kısmında bir şekil oluşması gerekiyormuş o oluşmuş ama ince oluşmuş onun kalın olması gerekiyormuş o yüzden sakat doğar dediler
Omurilik şekil bozukluğu sanırım folik asit kullanmadiniz miO bebeğin kafasını tutuyormuş yani
Evet doktor 1 ay kullandırttı. Bide benm kıvır aşı günüm vardı kendi doktoruma sordum oda burdur bebek içinde iyi olur demişti 2 hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğimde sıkıntı çıkmıştıFolik asit kullandınız mı hic
Normalde gebelikten üç ay önce başlanıyor folik asiteEvet doktor 1 ay kullandırttı. Bide benm kıvır aşı günüm vardı kendi doktoruma sordum oda burdur bebek içinde iyi olur demişti 2 hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğimde sıkıntı çıkmıştı
Bize doktor 1 ay kullan tekrar geldiğinde başka ilaç vericem dedi onu kullandırttı öyleNormalde gebelikten üç ay önce başlanıyor folik asite
Korona aşısı yani yazamadım kusura bakmayınKivir aşısı?o ne oluyor
Kivir aşısı?o ne oluyor
Başımıza ne geldiyse bu korona asisindan geldi inanın genetik testinizde sıkıntı çıkmamış umarım sağlıklı evlatlariniz olurKorona aşısı yani yazamadım kusura bakmayın
Yerleşme kanaması da olabir kırmızı mi rengi çok mu az miMerhaba ben aşılama yaptırdım bugün 8 . günüm ama lavaboya gittim hafif kan vardı acabatutmadımı acil cvb
İnşallah evet ne oluyorsa o aşılar yapıyorBaşımıza ne geldiyse bu korona asisindan geldi inanın genetik testinizde sıkıntı çıkmamış umarım sağlıklı evlatlariniz olur
de çocuğumu kaybettim rabbim kimseye yasatmasinİnşallah evet ne oluyorsa o aşılar yapıyor
Amin inşallah çok kötü ve zordu yani hepimize rabbım sabırlar versinBen
de çocuğumu kaybettim rabbim kimseye yasatmasin
Yerleşme kanaması da olabir kırmızı mi rengi çok mu az mi
Bu şekilde fotoğraf da daha net çıkmadı ama kana yakın renk
Bu şekilde fotoğraf da daha net çıkmadı ama kana yakın renk
Fotoğraf attım ama daha aşılamamın 8. Günü yerleşme kanaması 12 ve 14 oluyormuşYerleşme kanaması da olabir kırmızı mi rengi çok mu az mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?