- 2 Mart 2015
- 14
- 0
- 31
- Konu Sahibi elemenopi392
Bir süredir siteyi takip ediyorum ancak bugün bir sorum var yani önceden bakıp cevap bulamadığım .
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir süredir siteyi takip ediyorum ancak bugün bir sorum var yani önceden bakıp cevap bulamadığım . Ben hamilelikten şüpheleniyorum ancak henüz hazır değilim hemde hiç. Bugün adetimin geciktiği 8. Günüm hala gelen giden yok . adetimi beklediğim ilk gün test yaptım negatifti iki gün sonra tekrarladım yine negatif en son iki güm önce yaptım oda negatif . Ancak son yaptığım testte ertesi gün silik bi çizgi gördüm .. Ama eminimki ilk bir saat hatta iki saat orda yoktu .s tecrübesi olan birileri cevap verebilir mi acaba ?
Kan testinde çekinecek birşey yokkiHiç gitmedim kan testi içinde .s yani çekiniyorum biraz
idrarda 15-20 gün sonra gören bile var geç döllenmedir belki kan testinden korkmanıza hiç gerek yok alt tarafı iki gram kan alcaklar.Yani 6. Gün geciktiği halde idrar testinde hata verme ihtimali var mı .s kan testi için özelemi gitmeliyim yada ?
Gec döllenme olduysa çıkmaya bilir. Ama kan testinde çıkabilir varsa gebelik. Özel derken anlamadım ne demek istediğinizi. Gidip gebelik testi için kan vericeksinizYani 6. Gün geciktiği halde idrar testinde hata verme ihtimali var mı .s kan testi için özelemi gitmeliyim yada ?
özelde direk acile gidip doktora muayene olmadan test yaptırabiliyorsun . sağlık ocağında da yapıyorlarmış. devlet hastanelerini bilmiyorumOf .s çok gerildim . Bide ben böyle stres yapıncada çok gecikiyorum. Özel derken özel hastaneyi kastettim .