- 16 Eylül 2015
- 113
- 43
- 98
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Çalışıyorum ama korkuyorum. Kimsesiz kalacağım. Hayat bana neler göstericek. Ama bir yandan da bu aile varken yapamıyorum zaten evliliğim annesine olan bir tavrıma bir sözüme bakıyorsa ne beklenilirki. Ailesine tapiyor resmen. Atanıp kurtulmak istiyorumDar kafalı olmak zor, dar kafalılar yanında durmak daha zor. Yanlış anlaşılmasın, bakış açısı anlamında demek istiyorum.
Bu adam polis, yarın öbürgün çok uzağa göreve de gidebilir. Siz ona dur, bırak mesleği deseniz size vereceği tepki azbuçuk canlanıyor kafamızda bence.
Çalış, didin, uğraş ve ayakların üstünde dur. Değil koca, ana babanın bile eline bakmamalı. Anlatabildim değil mi?
Güçlü durmalısım elbette ki hayatının güzelleşmesini istiyorsan..
aynen...üniverste için tek gidiliyorsa atama içinde gidilir arkadaş bulunur tooparlanıp yola devam eedersin gizliden tercih yap kocamu yine bulunur hemde daha anlayışlısıBen yerinizde olsam başka şehre atanırdım
Eğer eşim gelmezse zaten hiç evli olmamışız demektir
Eğer gelirse ailesinden uzakta evliliğime bir şans daha verirdim.
Gelmezse ben de onsuz yaşayabiliyor muyum ona bakardım.
Sanırım en sonda da düzenimi oturtup boşanırdım. Mutsuz olduğunuz apaçık belli
Ben çalışıp buraya atanmaya çalışacağım deyip giderdim giderken de. Polismiş ne yapacağı belli olmaz çünkü.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz rahatladım. Kendimi kötü hissetmistim. Demekki boşanmayi düşünmek suç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?