- Konu Sahibi seymanur00
-
Sen Yardımını Et Allaha bırak Gerisini.. Belki Ar damarı Vardır Utanır.?ben yurtdisinda yasiyorum turk arkadaslarim var ozellikle 2 tanesnin bu zamana kadar hep yardim edip yanlarinda olmusumdur ama farkettim ki onlar beni arkadas olarak gormuyor artik hatta arkamdan turlu isler ceviriyorlar. Allah ki hic sirtim yere gelmedi. hepsinden iyi durumdayim. tek soru soracagim
size hic yardim etmeyen kotu zamaninizda tek basina birakan birine yardim eder misiniz?
kalbim bosver et mutlu olsun diyor.
aklim seni dusurmek icin elinden geleni yapani neden yukseltiyorsun diyor..
Sen Yardımını Et Allaha bırak Gerisini.. Belki Ar damarı Vardır Utanır.?
Gerçekten benim yardimima ihtiyaci varsa ederdim. Ama yok kendi halledebilecegi birseyse etmezdim
etmezdim ki artık yeni öğrendim bende iyilikten maraz doğar...ben yurtdisinda yasiyorum turk arkadaslarim var ozellikle 2 tanesnin bu zamana kadar hep yardim edip yanlarinda olmusumdur ama farkettim ki onlar beni arkadas olarak gormuyor artik hatta arkamdan turlu isler ceviriyorlar. Allah ki hic sirtim yere gelmedi. hepsinden iyi durumdayim. tek soru soracagim
size hic yardim etmeyen kotu zamaninizda tek basina birakan birine yardim eder misiniz?
Yardımını et Son kez Baktın HALA aynı Direk Arkadaşlığını Kes ve Rahatsız olduğun Mevzuları Suratına Söyle... Senin Yardımın ona Kâr Kalmaz Rahat ol... İlahi adalet var
evet aynen oyle bende burdaki cogunluk ne dyorsa onu yapmayi dusunuyorum yardim etmeyip bi sure bekleyecm sonrasini Allah bilir yarin olsun daetmezdim ki artık yeni öğrendim bende iyilikten maraz doğar...
nankörse eğer gunahini bile verme arkadaşım
suan bildigim seyi benden baskasi bilmiyor eger soylemezsem isini halledemez belki 1 yili bosa gider
Bence daha çok yardıma muhtaç birilerine yardım edin. Size çıkar amaçlı bakan insanlardan arkadaş olmaz boşverin gitsin..ben yurtdisinda yasiyorum turk arkadaslarim var ozellikle 2 tanesnin bu zamana kadar hep yardim edip yanlarinda olmusumdur ama farkettim ki onlar beni arkadas olarak gormuyor artik hatta arkamdan turlu isler ceviriyorlar. Allah ki hic sirtim yere gelmedi. hepsinden iyi durumdayim. tek soru soracagim
Yardımdan yardıma fark var,ben yurtdisinda yasiyorum turk arkadaslarim var ozellikle 2 tanesnin bu zamana kadar hep yardim edip yanlarinda olmusumdur ama farkettim ki onlar beni arkadas olarak gormuyor artik hatta arkamdan turlu isler ceviriyorlar. Allah ki hic sirtim yere gelmedi. hepsinden iyi durumdayim. tek soru soracagim
Yardımdan yardıma fark var,
bu kişi sizden ne tip bir yardım istiyor?
Siz arkadasiniz icin diyosunuz degil mi.ben de yurtdisinda yasiyorum ve bizimkiler akraba.kotu gunumuzde yoklardi.simdi cok sukur iyiyiz.iyi gunumuzde yanimizda olmak istiyolar. Neden..kotu gunlerimizde nerdelerdi. Ne demisler herkesin gercek yuzunu iyi gununde degil kotu gununde gorursun..ben olsam yapmam..o olsa yaparmiydi sizin icin.. sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?