Yardım ederken 2 kere mi düşünsek

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.307
198
DERT DEĞİLDE BAŞIMA GELEN TRAJİKOMİK BİR OLAYI ANLATMAK İSTEDİM
İSTANBULDA ACIBADEM DE E5 E YAKIN BİR ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞMAKTAYDIM O ZAMANLAR
AKŞAM 18:30 GİBİ İŞTEN ÇIKIYORUZ HAVA KARARMIŞ OLUYOR
YİNE İŞ ÇIKIŞI BİR GÜN ÜST GEÇİTTEN KARŞIYA GEÇİP MİNÜBÜSLE EVİME DÖNÜCEM
İŞYERİMİN ÖNÜNDE OTOSTOP ÇEKEN BİR BAYAN GÖRDÜM SAAT OLDUKÇA ERKEN GİYİM KUŞAMA BAKTIĞIMDA AT KURUĞU YAPILMIŞ SAÇLAR DİZALTI BİR ETEK.ABES BİR DURUM OK YANİ VE O AN GÖZÜME ÇARPAN EN ÖNEMLİ DETAY
ÇANTASI YOKKKK (OLAYA ÇOK YAKIN BİR ZAMANDA ÇANTAMI ÇALDIRDIĞIM İÇİN YOLDA MAHSUR KALMIŞTIM OTOSTOP ÇEKMEDİM GERÇİ AMA AKLIMA DİREK GELEN BU OLDU KESİN ÇANTASINI ÇALDIRMIŞ )
cebimden çıkardığım 5 TL Yİ UZATARAK ARKASINDAN SESLENDİM
-AFEDERSİNİZ BEN YOL PARASI VERSEM OTOSTOP ÇEKMESENİZ OLURMU
YÜZÜNÜ DÖNDÜĞÜ AN BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR KAZAN
17-18 BİLEMEDİNİZ 19 YAŞINDA BASBAYAĞI SAKALLI BIYIKLI BİR DELİKANLI
PARAYI UZATAN ELİM TİTREMEYE BAŞLADI :)
NEYSE PARAYI ALIRALMAZ BENDE KENDİ GÜZERGAHIMDA YÜRÜMEYE DEVAM ETTİM ANCAK PEŞİMDEN GELİYOR
-PARDON BEN SİZE NASIL BORCUMU ÖDEYEBİLİRİM
-YOK BORÇ OLARAK VERMEDİM ÇANTA GÖRMEYİNCE YOLDA KALDINIZ DİYE DÜŞÜNDÜM ALLAH RIZASI İÇİN VERDİM YANİ
-OLMAZ BEN BORÇLU KALMAK İSTEMEM HERZAMAN BİRŞEKİLDE ÖDERİM BORCUMU :26: Bİ ADRES TELEFON VERSENİZ OLMAZMI
-YAA İNANIN GEREK YOK KUSURA BAKMAYIN GEÇ KALIYORUM
-HIMM PEKİ O ZAMAN BİR 5 TL DAHA VERİRMİSİNİZ
(300 400 M FİLAN YANIMDA YÜRÜYOR BU KONUŞMALAR ESNASINDA)
HEMEN 5 TL DAHA VERİYORUM AYYY NE OLUR BİRANÖNCE GİTSİN YANIMDAN DİYE DÜŞÜNEREK
O PARAYI DA ALIYOR BENDE ADIMLARIMI İYİDEN İYİYE HIZLANDIRMIŞ ÜST GECİTİN BACAĞINA KADAR GELMİŞTİM
OTOBÜS DURAĞINDAN BİR BAYAN SESLENDİ BU SIRADA
-PARDON BAKARMISINIZ ARKADAŞINIZ KENDİNİ YOLA ATTI

BİR DÖNDÜMKİ E-5 DEN KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞIYOR NASIL KORNA SESLERİ NASIL FRENLER ANLATAMAM
-YOKK DEDİM ARKADAŞIM FİLAN DEĞİL TANIMIYORUM
O GÜN KENDİMİ EVE ATTIM Bİ ŞEKİLDE AKŞAMDA EŞİME VE ALTLIÜSTLÜ YAŞADIĞIMIZ KV LERE ANLATTIM
HERKES ÖYLE BİR GÜLDÜ Kİ ANLATAMAM
TAMAM OLAY KOMİKTİ AMA RESMEN CİDDİ GERGİNLİK YAŞADIM

inanmıyorum yaa istanbul bizi insanlıktan çıkardı resmen birine yardım ederken bile durup düşünmek zorundayız. valla sen ucuz kurtulmuşsun belli ki manyağın teki. niye etek giymiş ki?? tinerci midir nedir

inanmıyorum yaa istanbul bizi insanlıktan çıkardı resmen birine yardım ederken bile durup düşünmek zorundayız. Valla sen ucuz kurtulmuşsun belli ki manyağın teki. Niye etek giymiş ki?? Tinerci midir nedir

bişeyler çekmiş olması muhtemel de tinercimidir emin değilim ama travesti olmaya çalışmış ama traş bile olmamıştı ya

geçmiş olsun....................çok çok

Hem etek hem de sakallar bıyıklar gözümün önüne geldi

Tövbe yarabbim, adam demek ki başka bir şeyin otostopunu çekiyormuş.

Komik değil, korkunç bence.

Belki de kişilik bozukluğu olan biri bilmiyorum ama tehlikeli biri de olabilirdi, Allah korumuş.

geçmiş olsun....................çok çok

kişi kendi dişi ağrıdığında başı ağrıyan birini de görse diştendir diye düşünür ya
hiçç aklıma bile gelmedi çantam çalındığındaki sıkıntım nedeni ile direk aynı teşhisi koydum bide saat erkendi 18:30filan ne biliyim :2: Komik olan sadece yüzümdeki tebebssümün endişeye döndüğü o ilk gözgöze gelme anı oldu
saolun teşekkürederim

İnsan gerçekten bu zamanda ne yapacağını bilmiyor,
yardım etmekten korkar olduk artık neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz..
Bence aynı yerlerden geçerken dikkat edin kendinize...

10 tl için eteği giyip E5 e çıkmış sabahın köründe , yazık ki ne yazık .

Para sizden gelince de ; o günlük bu iğrençlikten kurtulmuş muhtemelen ama sadece o günlük .

Bahsettiğiniz yerde doğup büyüdüm , orada da başladıysa diye düşünmeden de edemedim yazınızı okurken .

komik değil de fazlasıyla tehlikeli geldi bana Allah korumuş gerçekten,
ben de çok korkarım böyle durumlardan,

[sıze=3]komik değil de fazlasıyla tehlikeli geldi bana allah korumuş gerçekten,
ben de çok korkarım böyle durumlardan,
[/sıze]

olayın geçtiği yer tam olarak bir fil heykeli var e5 e sıfır onun önü zaten gafımın asıl nedeni de muhit ve saat oldu birdaha görmedim çok şükür ama şuvar gerçekten yardıma ihtiyacı da olsa birdaha otostop çeken birine yardım edebileceğimi hiç sanmıyorum

Hmmm pembe fil (hala pembe ise )

Rabbim ıslah etsin insanları ne diyeyim , siz de başınız daha derde girmeden atlatmışsınız .

bazen adres dahi sorulsa irkiliyorum, hatta uzak kalıyorum bu yüzden.
ben de benzer bir adam görmüştüm çok eskiden farklı bir muhitte.şaşmadım .

hmmm pembe fil (hala pembe ise )

rabbim ıslah etsin insanları ne diyeyim , siz de başınız daha derde girmeden atlatmışsınız .

evet çok sık renk değiştiriyor ben iş değişikliği nedeni ile şimdi farklı bir ildeyim ama bende en çok pembe rengini hatırlıyorum :)

Siz iyi dayanmışsınız ben olsam öyle gördüğüm anda koşarak kaçardım Bir gün ben de yardım etme sevdam yüzümden başıma bir şey gelecek diye korkuyorum :26:

işte bu yüzden, kimin gerçekten yardıma ihtiyacı var bilemiyoruz,
ve bazen kimbilir gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanları, doğruluğuna inanmadığımız için geri çeviriyoruz,
ne yapacağımızı şaşırdık

Gereksiz hatta riskli bir yardım düşüncesi olmuş. Çok daha kötü şeyler olabilirdi diyorum ve ucuz atlatmışsın. Özellikle İstanbul gibi bir yerde gereksiz düşünce kalmış bana göre.

Okurken gözümde canlandırdım ve ürperdim resmen.

Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha karşılaşmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…