Yardım ederken 2 kere mi düşünsek

sizin başınıza gelen trajikomik olmuş biraz ama karşı taraf için gerçekten trajik.
üzülüyorum ben böyle bir hayata mecbur kaldıkları için.
korkmuşsunuz ama ben normal görünen sıradan tiplerden daha çok korkuyorum
ne yapabileceğini kestiremediğim için. ama onlar -ki bir kaç tane tanıma fırsatım olmuştu
gerçekte çok hassas ve duyarlı insanlar. emin olun sizin iyiliğinizi ömrü boyunca hatırlayacaktır.
sırf ona iyilikle yaklaştığınız için. onlara iyiler çok sık denk gelmiyor çünkü.

sizin başınıza gelen trajikomik olmuş biraz ama karşı taraf için gerçekten trajik.
üzülüyorum ben böyle bir hayata mecbur kaldıkları için.
korkmuşsunuz ama ben normal görünen sıradan tiplerden daha çok korkuyorum
ne yapabileceğini kestiremediğim için. ama onlar -ki bir kaç tane tanıma fırsatım olmuştu
gerçekte çok hassas ve duyarlı insanlar. emin olun sizin iyiliğinizi ömrü boyunca hatırlayacaktır.
sırf ona iyilikle yaklaştığınız için. onlara iyiler çok sık denk gelmiyor çünkü.

evet psikolog olan kızkardeşimle paylaşmıştım oda bu durumda çok hastasının olduğunu hatta birçoğunun insalığına hayran kaldığını anlatmıştı :( belkide asıl trajedi gencecik bir delikanlığının bu halde olması :( kimbilir hırsızlıkta yapabilir yankesicide olabilrdi kendi bedenine zarar vermeyi tercih etmiş :( en azından böyle düşünmek istiyorum.

ıkı kere dusunmelı gercekten ılgınc bır olay

ıkı kere dusunmelı gercekten ılgınc bır olay
uye olali 3 saat olmus onune gelen cinsel icerikli konuya yazmissin, ilgi cekmemek icin arada bir de diyet topigine ugramissin, simdi bu konuyu ne diye hortlatiyorsun?

biz bu internete para oduyoruz kardesim 7 yil onceki otostop hikayesini niye okuduk simdi?

uye olali 3 saat olmus onune gelen cinsel icerikli konuya yazmissin, ilgi cekmemek icin arada bir de diyet topigine ugramissin, simdi bu konuyu ne diye hortlatiyorsun?

biz bu internete para oduyoruz kardesim 7 yil onceki otostop hikayesini niye okuduk s

afedersin bu konu kişisel alanınız mı? ve hangi konulara yorum yapabilirim forumdaki yargıç olarak bana bır rehber gonderırsenız hergun duzenlı o konulara yorum yaparım olur mu?
2013 ve 19 arası uye oldugum bir platformdu burası ınstagramdan ve burdan. sımdı rahatsız etmezsen sevınırım

afedersin bu konu kişisel alanınız mı? ve hangi konulara yorum yapabilirim forumdaki yargıç olarak bana bır rehber gonderırsenız hergun duzenlı o konulara yorum yaparım olur mu?
2013 ve 19 arası uye oldugum bir platformdu burası ınstagramdan ve burdan. sımdı rahatsız etmezsen sevınırım
tamam olur zaten kibledim

biz bu internete para oduyoruz kardesim 7 yil onceki otostop hikayesini niye okuduk sim
allah akıl fıkır versın hocscakalın

Biz burda konu hortlatanları sevmeyiz cici kıs.

Back
X