• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisiniz facele ilgili

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
eşimin facesinde yabancı isimde biri var ve acayip gizlenmişmi anlayamadım,
onun facene giriyorum arkadaşlarında gözüküyo ama kım dıye girip bakmak istiyorum,
üstüne tıklıyorum arkadaşlarından çıkar yazıyo ve kım olduğunu göremiyorum,
sordum yok falan diyo.akşam geçmişte silinmiş.ya geçmişi getirmek yada facesindeki kişiyi görüntülemek istiyorum lütfen yardım edin..

onun facene giriyorum arkadaşlarında gözüküyo ama kım dıye girip bakmak istiyorum,
sordum yok falan diyo.akşam geçmişte silinmiş.ya geçmişi getirmek yada facesindeki kişiyi görüntülemek istiyorum lütfen yardım edin..

o kişi eşinizin arkadaşıysa ve baktığınızda gözükmüyorsa duvarı fotoğrafları vs. gizlemiş olabilir kendini,sadece kendide görebilir belirli arkadaşlarıda istediği kişiler falan,profil resmi gözükmüyomu

Son düzenleme:

Kendini gizlediyse göremezsiniz, geçmişi de geri getiremezsiniz.

o kişi sadece eşinle arkadaşsa sen göremezsin, seninle de arkadaş olması gerekir görmen için..
demek arkadaşlarına açık profil yapmış o kişi,kısıtlamış yani..

resmi yok erkek şekli var sadece eşimin facesinden girdim resme tıklıyorum açılmıyo sadece anlamadığım şeyler ve arkadaşlıktan çıkar yazıyo..eşimde tel.de konuştuk yemin ediyo yok diye bende bu nekadar çok tesadüf yani yıne beni kandırıyo bıktım bu adamdan..

resmi yok erkek şekli var sadece eşimin facesinden girdim resme tıklıyorum açılmıyo sadece anlamadığım şeyler ve arkadaşlıktan çıkar yazıyo..eşimde tel.de konuştuk yemin ediyo yok diye bende bu nekadar çok tesadüf yani yıne beni kandırıyo bıktım bu adamdan..

demekki gizlemiş kendini,fotoğraflarını duvarını falan kendi görecek şekilde ayarlamıştır yada belirli kişilere..

This account has been deactivated. Only you can see Choi on your friends list. You have the option to unfriend Choi.
üsteki yazı çıkıyo eşimin facenden tıklayınca bu face ben açtım ona o bılmıyodu kullanmayı,şifresini değiştirdim şimdi.
siler sonra hanı nerde deyip beni
yalancı çıkarır.bıde zaman tünelimi ne bişey olmuş hiç anlamıyorum.

Şöyle olmuş olabilir evvelden arkadaşlardır.
Diyelim ahmettir yani adam hesabını gizlemiştir kendi arkadaşlarına da sadece profil resmi vs görünüyordur.
adınıda değiştirmiştir o yabancı isimle böyle de olabilir.
çok karışık yazdım ya :/

Şöyle olmuş olabilir evvelden arkadaşlardır.
Diyelim ahmettir yani adam hesabını gizlemiştir kendi arkadaşlarına da sadece profil resmi vs görünüyordur.
adınıda değiştirmiştir o yabancı isimle böyle de olabilir.
çok karışık yazdım ya :/

olabilir canım gogleden çevirisini yaptım hesap kapanmıştır diyo.geçmişi nasıl geri getirebilirimki.

Hesabını dondurduysa bir kaç gün dediğiniz şekilde oluyor. Bir kaç güne ya tamamen kapalır ya tamamen açılır.

Masaüstünüzde Cleaner diye bir program var mı? Çünkü sanırım geçmişten silinse bile bu program kopyalarını saklıyor ve ondan silmedikçe silmiyor. O program bende var, baktım da biraz karışık gibi :26:

sen dikkatli ol erkeklere güven olmaz.çıkar dediğine göre biri var orda mesajlarına bak orda sohbet gözüküyor silmediyse,sohbet ettiyse bide adamın günahını almayalım şimdi.söyle bakalım sen başka erkeklerle normal sohbet edersen izin verirmiymiş anlamıyorum bu erkekleri ben.....

A, hotmail gelen kutusundan da Facebook'ta sana mesaj gönderenlerin mesajları çıkıyor. Hatta kimin senin durumunu, fotoğrafını beğendiği, arkadaşlık isteğini kabul ettiği vs. de gözüküyor.

facesini hangi hotmail adreseiyle açıorsa ona girmen lazım ordanda bulubilirsin çünkü bildirim gelir arkadaş olark ekledi diye fln ..

yada o kişi eşinizi engellemiş olabilir..nie bu kadar takıldınız bu olaya şüphelendiğiniz öncesinde bişeyler mi olduda bu kadar içinizi bulandırıyor:26:

Back
X