Yardım edermisiniz lütfen

Birkizz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
57
48
8
Merhaba kızlar bugün doktoruma gittim ve alttan muayene etti. 5+5 günlük hamileyim kese 16 mm ama bebeğim nokta kadar doktorum çok zor gördü. Sizce kesemin büyüklüğüne göre bebeğimin çok ufak olması normal mi. Böyle bi durum yaşayanlar varsa lütfen beni aydınlatırmisiniz:KK200:

Merhaba kızlar bugün doktoruma gittim ve alttan muayene etti. 5+5 günlük hamileyim kese 16 mm ama bebeğim nokta kadar doktorum çok zor gördü. Sizce kesemin büyüklüğüne göre bebeğimin çok ufak olması normal mi. Böyle bi durum yaşayanlar varsa lütfen beni aydınlatırmisiniz:KK200:
Bence normal. Bu haftada zorla bile olsa görmesi çok iyi. Haftaya çok net görünür hale gelecektir. Bu arada kullanılan usg cihazı da çok etkili

Bence normal. Bu haftada zorla bile olsa görmesi çok iyi. Haftaya çok net görünür hale gelecektir. Bu arada kullanılan usg cihazı da çok etkili
Evet nokta kadardı. Yolk sac kesemizde oluşmuş. Bu konuyu bi kaç kişiden duydum eğer kese olması gerekenden büyükse düşük olma ihtimali çok yüksekmiş oyusden çok korkuyorum :(

Evet nokta kadardı. Yolk sac kesemizde oluşmuş. Bu konuyu bi kaç kişiden duydum eğer kese olması gerekenden büyükse düşük olma ihtimali çok yüksekmiş oyusden çok korkuyorum :KK43:
Detaylara takılmayın ve çok araştırma yapmayım. Sizi boş yere strese sokmaktan başka bir işe yaramaz. Doktorunuz haftaya çağırmıştır tekrar. O zamana kadar sabır ile beklemekten başka yapabileceğiniz başka birşey Yok. Hem şunu mutlaka hatırlatın kendinize kötü sonuçlanması için hiçbir neden Yok.

Detaylara takılmayın ve çok araştırma yapmayım. Sizi boş yere strese sokmaktan başka bir işe yaramaz. Doktorunuz haftaya çağırmıştır tekrar. O zamana kadar sabır ile beklemekten başka yapabileceğiniz başka birşey Yok. Hem şunu mutlaka hatırlatın kendinize kötü sonuçlanması için hiçbir neden Yok.
Evet orası tabikide öyle ama insan ister istemez düşünüyor elimde değil. Ayın 5 inde kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider. Yardımın içinde çok teşekkür ederim

Evet orası tabikide öyle ama insan ister istemez düşünüyor elimde değil. Ayın 5 inde kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider. Yardımın içinde çok teşekkür ederim
Rica ederim. Sizde haklısınız. Hamile kalınca öğrendiğim bişey var ise annelik endişe etmek demekmiş. Önce kalp atışı duyulacak mı endişesi, sonra hala hissetmiyorum sağlıklı devam edecek mi endişesi, sonra hissetmeye başladım çok hareket ediyor az hareket ediyor endişesi, doğduktan sonrasına değinmiyorum bile. İyi düşünün iyi olsun.

bana da yardım lütfen. kızlar sistit oldum idrar yaparken feci yanmam oldu birde kan geldi doktoruma sordum muayine etmem lazım dedi yarın gidicem inşallah. ama asıl konu şu adetime 3 4 gün var dün arkadaşım ikna edip idrar testi yaptırdı evde tek çizgi çıktı testen önce ilaç almıştım sistit için. kanlı idrar ve ilac teste bişey yaparmı?

Back
X