Ben Erken olduğunu düşünmüyorum canım çünki yumurtlamadan en fazla 4 gün sonra hamile kalinir diye bi gerçek varBunlar için daha çok erken.dusunmemeye calis
Olgun yumurta 24-48 saat kadar canlı kalabilir. Bu nedenle kadın, yumurtlamadan yaklaşık 2 gün önce ve 2 gün sonra, toplam en fazla 4 gün içinde hamile kalabilir.Bunlar için daha çok erken.dusunmemeye calis
Aynen kuzum dediğin gibi ne olur ne olmaz oyusden dikkat etmeye çalışıyorumcanım ne olur ne olmaz dikkat et sen yine de.. belli olmaz tabii kimisi erken yaşar belirtileri kimisi daha geç
Senin adına çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahOlabilir canım bende yumurtlama gününü değerlendirip böyle oldum akıntıda oldu batma 1 hafta sağda 1 hafta solda oldu sonuç hamileyim yanı olabilirsin dikkat et kendine yorma ve ilaç falan içme yerlesiyorsada güzelce yerleşsin inş bebiş
Buarada adet günün geçtikten sonra mı öğrendin kuzumOlabilir canım bende yumurtlama gününü değerlendirip böyle oldum akıntıda oldu batma 1 hafta sağda 1 hafta solda oldu sonuç hamileyim yanı olabilirsin dikkat et kendine yorma ve ilaç falan içme yerlesiyorsada güzelce yerleşsin inş bebiş
Evet canım içimde hep bi şüphe vardı adetten 5gun önce yaptım test çıkmadı adet geçtikten 2 gün sonra yaptım pozitif çıktı Rabbim inş sanada nasip etsin hayırlı haberlerini burada paylasirsin inşBuarada adet günün geçtikten sonra mı öğrendin kuzum
Benimde içimde hep bi şüphe var canım inşallah yanilmam sanada burdan güzel haber veririm inşallahEvet canım içimde hep bi şüphe vardı adetten 5gun önce yaptım test çıkmadı adet geçtikten 2 gün sonra yaptım pozitif çıktı Rabbim inş sanada nasip etsin hayırlı haberlerini burada paylasirsin inş
Canım yaaa az önce seni aklımdan gecirdim sen yazdın kalbimiz birmisEmci ne yaptın canım ? merak ettimm ... oldun mu yoksa bebiş var mı ??
Canım yaaa az önce seni aklımdan gecirdim sen yazdın kalbimiz birmisdaha adet olmadim, yumurtlamamin üstünden 7 gün geçti dayanamayıp test yaptim negatif çıktı tatlım. Forumda ki kızlar erken davranmissin dedi
:)) tmm canım. Dün bide ondan önceki gün bütün belirtilerim sanki kuş olup uçtu :)) ama bugün belim in ağrısı başladı. Bide böyle tatlı tatlı sol kasigima iğne batar gibi oldukesinlikle erken davranmışsın canım :) daha dur :) olsa bile anca 10 günü buluyor yerleşip hcg hormonunun artması.. kaldı ki idrarda daha geç çıkıyor canım :) az daha bekle
Ahh canımıniçi bi sabredebilsem :)) Umudumuz zaten bat a kaldı ama günlerde geçmiyorEmelim btnem sabıırr hayatıımmm :)) bende çok sabırsızlanıyorum en azından adete 3 kala bekleyelim :) sonra bat :)
Kesinlikle geçmiyor yaaa bekledikçe dahada uzuyor sanki :) Allâhım sabır versin inşallah bize :)Ahh canımıniçi bi sabredebilsem :)) Umudumuz zaten bat a kaldı ama günlerde geçmiyor
Ay ne iç açıcı bir haber ya :) maşallah Allâh kucağına almayı nasip etsin btnem :)Evet canım içimde hep bi şüphe vardı adetten 5gun önce yaptım test çıkmadı adet geçtikten 2 gün sonra yaptım pozitif çıktı Rabbim inş sanada nasip etsin hayırlı haberlerini burada paylasirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?