buharlasma cızgısı olabılır. yarın tekrarlayın testı belkı de testte bozukluk vardırArkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım pozitif cıktı sonra saatler ilerledikçe çizgi t ye doğru kaydı ve sonunda yok oldu sizce gebelik varmıdır yinede..?
buharlasma cızgısı olabılır. yarın tekrarlayın testı belkı de testte bozukluk vardır
3 günüm geçti bekleyeceğim ya 7 veya 8 olmazsa bakayım dedim artıkbuharlasma cızgısı olabılır. yarın tekrarlayın testı belkı de testte bozukluk vardır
İlk 5 dk dan sonra çıkan sonuçlar doğru değil yazacaktım düzeliyim onu*İlk 5 dk içinde oluşan sonuçlar doğru değil, ilk 5 dk içerisindeki sonuçlar doğru oluyor genelde yazar testin içindeki kutuda bi bakın kaç dk içinde geçerli sayılıyormuş en fazla 10dkdır. Çizginin silindiğini hiç duymadım ama
Yanı geneliyimdir sizce ..İlk 5 dk dan sonra çıkan sonuçlar doğru değil yazacaktım düzeliyim onu*
Yarın bir daha yapacağım inşallah vardır dua edin bana lütfen çok korkuyorum...İlk 10 dk sonucu geçerlidir
İnşallah senin de benim de vardır canımYarın bir daha yapacağım inşallah vardır dua edin bana lütfen çok korkuyorum...
İNŞAALLAH CANIM.YA RABBIM GONLUMUZE.GORE VERSINİnşallah senin de benim de vardır canım
ozaman hamilesindir cnmKizlar bu sabah test yaptım silik cıktı yine
Inşallah canım yaozaman hamilesindir cnm
İnşallah canım, çıktı mı sonucun?Kizlar dua edin kan tahlili yapmaya gidiyorum hastaneye inşallah rabbim gönlümüze göre verir
Kan tahlili yapmadı doktor ama ultrasonla baktı bence hamilesin dedi birde yarın kan ile bakalım dedi inşallah vardır...İnşallah canım, çıktı mı sonucun?
hadi hayırlısıKan
Kan tahlili yapmadı doktor ama ultrasonla baktı bence hamilesin dedi birde yarın kan ile bakalım dedi inşallah vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?