Yardım edermisiniz

Mickey mouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
27
2
86
41
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri sizlere iki konuda danışmak istiyorum.İlki eşim yalan söylüyor ve salak yerine koymaya çalışıyor.Mesela ınstagram hesabında birkaç tane mankenin açık fotoğraflarına baktığını gördüm.Seslenmedim.Ara ara telefonunu kontrol ettiğimde bakmaya devam ettiğini gördüm.Sorduğumda inkar etti.Ve daha sonra söz verdi bakmayacağım diye ama yok.Bir gün sordum hani bakmayacaktın diye onlar kendiliğinden oluyor dedi inanmıştım ama sonra öyle olmadığını gördüm ben her ne kadar onları engellesem de sayfa da başka mankenlerin fotoğrafı çıkıyor.Evli bi erkek neden onlara bakmaya ihtiyaç hisseder anlamıyorum.Güvenim alt üst oldu benikandırması çok zoruma gidiyor.İkinci sorum ise 2 yaşında bi oğlum var yapısı gereği biraz tombiş.Eşimle paketli ürünler konusunda çok tartıştım ve halende ara da devam ediyor oğluma devamlı bişeyler yedirmeyi maharet zannediyor.Zararlı zararsız umrunda değil.Vermemesi gerektiğini söylesem de bildiğini yapıyor.Bu konuda tartışmaktan yoruldum.Bu iki konuda ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım.Yardımcı olurmusunuz.

Manken fotolarına bakmadı bana normal geldı.
Paketli urun konusunda haklısınız, ıyılık yapmıyor cocuga.

Alıp karşınıza sakince konuşmanız gerekiyor her iki konuda da. İlki için, onun bu fotolara baktığını gördükçe kendini nasıl hissediyorsan açık açık suçlayıcı olmadan, ben dili kullanarak anlatın. İkincisi içinde çocuğun sağlığını bozuyoruz, bunun için neler yapabiliriz, gittikçe obeziteyle karşılaşabiliriz tarzı yine suçlamadan çoğul konuşarak anlatmalısınız. Naçizane fikirlerim. Umarım işinize yarar.

Siz ne kadar konussanız da yine bakacak. Sadece daha iyi yalan söyleyip daha gizli yapabilir. Bu tarz ahlaki eylemler kocaman adamlara/kadınlara dayatılıp öğretilemez. İçi bakmak istiyor onlara ki bakıyor. Olay bu kadar basit. Durum kimi kadına göre basit kimisi icin de rahatsız edici o noktada seçim sizin. İkinci konuda da bir kere ciddi bi sekilde konusmanız yeterli olmalı, defalarca laf anlatmak zorunda kalıyorsanız bu da bir sorun :/

Bende ara ara görürüm bakarım bunda ne var
Bilemiyorum bu konuda size yardım edemem
Lakin eşinizle çocuk konusunda ciddi bir konuşma lazım
Pakrtli yiyecekler hertürlü zararlı

Kadın oldugum halde bakarm bende yanı sız rahatsız olabılıyor olabılırsınız bılemıyorum ama normal ıstemıyorsan hıc net kullanmasn hatta telı de tuslu kullansn

Neden kendine değer vermek yerine eşine veriyorsun? Bu kıskançlık tavırlarınla Onun burnunun kalkmasına sebep olacaksın. Diğer konuya birsey diyemiyorum cahile laf anlatamazsın...

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri sizlere iki konuda danışmak istiyorum.İlki eşim yalan söylüyor ve salak yerine koymaya çalışıyor.Mesela ınstagram hesabında birkaç tane mankenin açık fotoğraflarına baktığını gördüm.Seslenmedim.Ara ara telefonunu kontrol ettiğimde bakmaya devam ettiğini gördüm.Sorduğumda inkar etti.Ve daha sonra söz verdi bakmayacağım diye ama yok.Bir gün sordum hani bakmayacaktın diye onlar kendiliğinden oluyor dedi inanmıştım ama sonra öyle olmadığını gördüm ben her ne kadar onları engellesem de sayfa da başka mankenlerin fotoğrafı çıkıyor.Evli bi erkek neden onlara bakmaya ihtiyaç hisseder anlamıyorum.Güvenim alt üst oldu benikandırması çok zoruma gidiyor.İkinci sorum ise 2 yaşında bi oğlum var yapısı gereği biraz tombiş.Eşimle paketli ürünler konusunda çok tartıştım ve halende ara da devam ediyor oğluma devamlı bişeyler yedirmeyi maharet zannediyor.Zararlı zararsız umrunda değil.Vermemesi gerektiğini söylesem de bildiğini yapıyor.Bu konuda tartışmaktan yoruldum.Bu iki konuda ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım.Yardımcı olurmusunuz.
Başka çocuk yapmayın

Back
X