- 27 Şubat 2018
- 27
- 2
- 86
- 41
- Konu Sahibi Mickey mouse
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri sizlere iki konuda danışmak istiyorum.İlki eşim yalan söylüyor ve salak yerine koymaya çalışıyor.Mesela ınstagram hesabında birkaç tane mankenin açık fotoğraflarına baktığını gördüm.Seslenmedim.Ara ara telefonunu kontrol ettiğimde bakmaya devam ettiğini gördüm.Sorduğumda inkar etti.Ve daha sonra söz verdi bakmayacağım diye ama yok.Bir gün sordum hani bakmayacaktın diye onlar kendiliğinden oluyor dedi inanmıştım ama sonra öyle olmadığını gördüm ben her ne kadar onları engellesem de sayfa da başka mankenlerin fotoğrafı çıkıyor.Evli bi erkek neden onlara bakmaya ihtiyaç hisseder anlamıyorum.Güvenim alt üst oldu benikandırması çok zoruma gidiyor.İkinci sorum ise 2 yaşında bi oğlum var yapısı gereği biraz tombiş.Eşimle paketli ürünler konusunda çok tartıştım ve halende ara da devam ediyor oğluma devamlı bişeyler yedirmeyi maharet zannediyor.Zararlı zararsız umrunda değil.Vermemesi gerektiğini söylesem de bildiğini yapıyor.Bu konuda tartışmaktan yoruldum.Bu iki konuda ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım.Yardımcı olurmusunuz.