Merhaba kizlar gecen ay 15 gun adet gecikmesinden sonra adet oldum adet bitti ovulasyon takip ediyorum bugun basliyali 9.gun ama adet biteli 11.gun 2 gun sonra basladim strip test sonra kaset teste gectim daha yumurtlamaya var dimi fotolari yuklicem en sonda attgm bugun yaptigim
Ekleme yapamiyorum neden acabaResim at bakalım
Merhaba kizlar gecen ay 15 gun adet gecikmesinden sonra adet oldum adet bitti ovulasyon takip ediyorum bugun basliyali 9.gun ama adet biteli 11.gun 2 gun sonra basladim strip test sonra kaset teste gectim daha yumurtlamaya var dimi fotolari yuklicem en sonda attgm bugun yaptigim
Atamıyorum neden acabaResim at bakalım
Tarayıcıdan girinAtamıyorum neden acaba
Tarayıcıdan gi
Yok olmuyor hangi tarayicidan giris yapiyorsunuzTarayıcıdan girin
Ordan giris yaptim dosya ekle demiyormuyuz ben mi yanlis yapiyorumNormal Google dan girince oluyor ya
Evet dosya ekle diyoruzOrdan giris yaptim dosya ekle demiyormuyuz ben mi yanlis yapiyorum
Evet dosya ekle diyoruz
Malesef hata veriyor bendeEvet dosya ekle diyoruz
Bilemedim kiHata veriyor ya sansima
Malesef hata veriyor bende
telefondan google üzerinden siteye girin mesaj yazma yerinde amera işareti var ordan yükleyinOlmuyor ya
Ben telefondan giris yapiyorum ondanmiBak burda dosya ekle yazıyor
telefondan daha koly yüklersiniz evet. ekleyeceğiniz görsel kendi telinizin kmerasından çeklimiş olması lazım yoksa galeride çıkmıyorBen telefondan giris yapiyorum ondanmi
Bak burda dosya ekle yazıyor
Hata veriyor anlamadim ki dosyalarimda var telefondan cekip atiyorum ama cikmiyortelefondan daha koly yüklersiniz evet. ekleyeceğiniz görsel kendi telinizin kmerasından çeklimiş olması lazım yoksa galeride çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?