yardım edermisiniz

aynen facede sohbet eder gibiydi

benim bahsettigim kenarda msn gibi oluoo sen bi arkadas listesine baktinmi o oyun icin acilmis facenin...
isim filan yaziyormu ? bende o kadar giriyorum faceye kenarda reklamlar var ama hic sohbet penceresi acilmadi,
birde bazen sitelerde cikiyor ama msn gibi kenarda hani msnde xxx oturum acti gibi cikiyor ya onun gibi :26:

canım arkadaşlarında ekli değilse ,merak edecek birşey yok..zaten o gördüğün birden bayan görüntüsü ile açılan pencere,yok merhaba,bekliyorum falanlar hepsi tuzağa düşürmek için yapılan şeyler zaten..İlgi çekmek için yapılıyor zatren,ben bile gerçek sanıyorum bildiğim halde...

benim bahsettigim kenarda msn gibi oluoo sen bi arkadas listesine baktinmi o oyun icin acilmis facenin...
isim filan yaziyormu ? bende o kadar giriyorum faceye kenarda reklamlar var ama hic sohbet penceresi acilmadi,
birde bazen sitelerde cikiyor ama msn gibi kenarda hani msnde xxx oturum acti gibi cikiyor ya onun gibi :26:

evet o dediğini bilyorum oturum açtı falan yazıyor bu öyle değil face sohbbet penceresi açıldı,arkadaşı olmadığınada eminim ,bu yeni teknik olabilir:)

Ama yine de arada bak,çözmeye çalış,yani bence biraz anlıyor ol bu tür şeylerden ki,ekli mi değil mi arada kontrol edersin :44:

Eşinizin arkadaş listesinde ekli olmadan nasıl sohbet edebilsin ki? Yanlışlıkla eklemiş yada kabul etmiş olmasın?

Ben de hiç böyle bir reklam görmedim..
Gerçi ben oyun bilmem..
Oyunlara takılanlara mı geliyor acep?

evet o dediğini bilyorum oturum açtı falan yazıyor bu öyle değil face sohbbet penceresi açıldı,arkadaşı olmadığınada eminim ,bu yeni teknik olabilir:)

o zaman yeni birseydir bu arkadas listesinde birsey yoksa madem gunahini almayalim adamin :9:

reklamlardan bahsetmiyorum ,hani face penceresi açıkken yan tarafta canlı sohbet abone ol profilleri gözüküyo ya ondan bahsediyorum, ateşli ceyda diye bi profil sohbet penceresini açtı yazıyor arkadaşlistesinde yok yani

iyi de fayste öyle reklamlar çıkmıyor ki

sohbet penceresinde yapılan sohbet mesajlarda kayıtlı kalıyo. bi oraya bakın isterseniz.

konu sahibi ben face kullanmiyorum ama iki çeşıt pencere olabılır bu

1. yanda çıkar, genelde sarışın bı hatun oluyor yarı çıplak ışte atıyorum X oturumunu açtı anında da selam naber gıbı bırşey çıkıyor
bu reklam hatta bı keresınde bende msnde ıletı gelır ya öyle ses bıle çıkmıştı tırsmıştım
üstüne bastığın an sohbet sıtelerı açılıyor..

2. faceın alt kısmında ekranın tam kenarında değılde ortasına doğru bı pencere açılır facede mavı bı kutucuktu galıba tam hatırlamıyorum kırmızı yanar söner o ıse ozaman arkadaş lıstesınden bırıdır

ama lıstede yok dıyorsun benım kafam karıştı, bak bı arkadaş demış mesajlarda kayıtlı kalıyor dıye bıde ordan bak ıstersen :26:

facebookta öyle reklamlar çıkmaz, ancak orada reklam yapan o**lar mevcut, ya da kötü uygulamaları kullandırmak için açılmış robot üyelikler.

eşiniz bu kişiyi gerçek insan sanıp eklediyse mesajlar otomatik olarak geliyor olabilir. ama yine bir eklenme olmadan sohbet penceresinin açılıp mesaj gelmesi pek mümkün görünmüyor.

daha ayrıntılı anlatayım kızlar eşim oyun oynarken bende bu esnada yanındayım tam bu sırada allta face sohbet penceresi açıldı meraba seni bekliyorum vs yazmaya başladı ben eşimin yazışmadığına eminim bunu engellemenin yolu varmıdır diye size bir sorayım dedim ,ben normal listedeki arkadaşınla konuşurmuş gibi omunlada konuşuluyor zannettim ama öyle değilmiş ,böyle bişeyede ilk kez şahit oldum bu yeni çıktı heralde

Back
X