yardım edermisiniz

Doğru anladıysam, flash reklamdan rahatsız olmuşsunuz. Çözümü çok basit, "adblock plus" adlı eklentiyi tarayıcınıza kurmanız yeterli. Facebook kullanıcısı olmadığım için net konuşmuyorum, ama "ateşli bilmem ne oturum açtı, hadi bebeğim benimle konuş" gibisinden seviyesiz bir reklam varsa zaten ön ayarlı filtrelere takılır diye tahmin ediyorum. Şayet takılmazsa, ve bahsettiğiniz şey flash bir reklamsa, fare imlecinizle üstüne gittiğinizde sağ alt kısmında "engelle" diye bir kulakçık çıkar, oradan kendiniz filtre yaratırsınız.
$kofastsite3.webp

Aynı eklentiyle rahatsızlık duyduğunuz resimleri de sağ tıkla engelleyebilirsiniz.
$adblockresmengelle2.webp

Doğru anladıysam, flash reklamdan rahatsız olmuşsunuz. Çözümü çok basit, "adblock plus" adlı eklentiyi tarayıcınıza kurmanız yeterli. Facebook kullanıcısı olmadığım için net konuşmuyorum, ama "ateşli bilmem ne oturum açtı, hadi bebeğim benimle konuş" gibisinden seviyesiz bir reklam varsa zaten ön ayarlı filtrelere takılır diye tahmin ediyorum. Şayet takılmazsa, ve bahsettiğiniz şey flash bir reklamsa, fare imlecinizle üstüne gittiğinizde sağ alt kısmında "engelle" diye bir kulakçık çıkar, oradan kendiniz filtre yaratırsınız.
Eki Görüntüle 437062

Aynı eklentiyle rahatsızlık duyduğunuz resimleri de sağ tıkla engelleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 437063

benim dediğim farklı ama diğer reklamlar için bu söylediğin sağ tık olayını kullanıcam sağol canım

benim dediğim farklı ama diğer reklamlar için bu söylediğin sağ tık olayını kullanıcam sağol canım

Görselleri sadece neyi nereden yapabileceğinizi gösterebilmek için bulup koydum. Sizin bahsettiğiniz hareketli bir reklamsa çok çok büyük ihtimalle flash, olmadı gif tabanlıdır. Sağ tıkladığınızda menüde "resmi engelle" diye bir seçenek çıkmıyorsa fare imlecinizle reklamın üzerinde gezinin, sağ altta "engelle" yazısı çıkacaktır.

Rica ederim.

Son düzenleme:
ah o reklamlar.ama faceden girilen ama facede olmayan bir oyundur.reklam açılır hareketli yada hareketsiz bir bayan selam der hatta dahası ip numaranızdan o site sizin nerde oturduğunuzu bulur ve şu koskoca Tripoli'de yanlızım bile der hahahahah ay ALLAH'ım ya başıma geldiğinden biliyorum.bu tarz sitelere girmemek lazım çok virüs bulaşıyor ve ip numaranızla sizin bilgilerinize kadar ulaşabiliniyor ki faceden girilen oyunlar için izin istekleri vardır.sizin tüm bilgilerinize erişirler.bence erişimi sorunsuz oyunlar oynasın illa oynayacaksa.msn'niz bile çalınır benden söylemesi başıma geldi biliyorum :((((

Back
X