yardim edermisiniz??(((

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
33
Azerbaycan
merhaba herkese.benim bir arkadasim evlenmesine bir gun kalmis adet olmaliydi.agrilarida vardi.kesin adet olucam diyordu ama olmadi.evlendiler ve ilk kez birlikte oldular.nikahdan 12gun gecdi hala adet olmadi.sizce adet olma zamani iken hamile kala bilirmi?bekarkende adet duzensizliyi yasayan biri?asil sorum su.kiz sogukalginligi geciriyodu bende ayaklarini sicak suya koy dedim.koydu ve gecr karnindan siddetli agri baslamis ve ertesi gun hastalanmis.simdi soyluyor ben hamileydim ayagimu sicak suya koydun diye bebegim dusyu.bende kendimi cok suclu hisscediyorum .uykuarim kacti resmen.bi fikribolan varsa yardim etsin lutfeeen

evlenen arkadaşın ve senin yaşın kaç da ayakları bir sıcak suya koyma ile bebek düşebileceği fikrine inanabiliyorsunuz?

ayrıca belli ki adet gecikmesi olmuş sıcak su sayesinde kanalları açılmış.. ayrıca sen doktor musun ki her şeyi sana danışıyor arkadaşın?? evlenen her kadının bir kadın doğumcuya görünmesi lazım her ne sebeple olursa olsun..

bence sen de kafanı yorma arkadaşın bi doktora gitsin adet düzensizliği mi var nedir öğrensin...

saçmalama tabiki düşmez öyle şey mi olur
pamuk ipliği mi bu
boşuna üzülme

Hahaaa alemsiniz ya ayagini sicak suya koydu diye bebek mi düşermiş. ...guldurdunuz beni bu yorgun argon halimle

yukarıda yazılanlara katılıyorum ayrıcada nasıl bır arkadasmıs yahu senın yuzunden oldu vs dıyebılıyor pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…