• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisiniz

elimden geleni yapıyorum karşısında gülüyorum ona bakmamaya çalışıyorum ama gözlerim takılıyo ne yazikki normalde hiç bakmadım 1 haftadır bugün yanından geçerken bakıyomu diye bir bakıyım dedim baktım bana bakıyo

normalde saçlarım dalgalı orda düzleştirmiştim ya öylemi diyosun ben biraz değişiklik istiyorum kesseler iyi olur hem belki güzel olur ne dersiniz

Canımıniçi şu an aşk dediğin seviyorum dediğin şeylere birkaç yıl sonra güleceksin. :)
Boşver onu önünde uzun bir hayat var. Ohoo daha neleri, kimleri görürsün.
Derlerine odaklan, sosyal faliyetlerde bulun. Müziği seviyorsan bir enstrüman kursuna git. Resimi seviyorsan resim kursuna git. Sporu seviyorsan spor yap. Onu görmezlikten gel, arama ve hiç sorma. Yokmuş gibi davran.

yapıyorum her şeye inat görmemzlikten geliyorum. artık yoruldum üzülmekten sevilmemekten bende insanım sonuçta. dediğiniz gibi kendime uğraşlar buluyorum

Yani burdan ne söylesem boş ama... Sanırım bunu kalbine sormalısın. Belki de onu sevmiyorsundur, belki de onu sevdiğini düşünüyorsundur. Bilemiyorum ki...

seviyorum köpek gibi seviyorum ama yaptıkları söyledikleri sevgisizliği beni yıprattı deldi geçti artık yoruldum ağlamaktan üzülmekten bide yaşadıklarımız çok güzeldi ya biraz da onlara ağlıyorum

bu şekilde kestirmek istiyorum

Eklentiler

• PEYTON_SAWYER_JAGIELSKI.webp
    PEYTON_SAWYER_JAGIELSKI.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 57
saçımı kestirmek istiyorum şu kadın gibi yapsam nasıl olur ya biraz kadınsı mı olur okadar kısa kestirmem ama
Aman ha saç kesimine falan kalkışma. Cidden, çok ama çok pişman olursun iş işten geçer. Sonra o saçlarını ararsın. Sakın canım sakın kestirme. Ama diyorsan ben kararlıyım kestireceğim, ona birşey diyemem. Sonuçta senin fikrin.

herkese merhaba. öncelikle lise 1 deyim ve sevgilimin benden 3. ayrılışı bir hafta önce gerçekleşti. diğerlerinde dönmek istedi ve bende aptal gibi inanıp kabul ettim. beni sevmiyordu ve sadece bir yanlış anlaşılmadan dolayı benden ayrıldı ve önemsiz bir konuydu. konu açısından haklıydı ve ben defalarca özür dilerim ama o bunun bahanesi oldu ve ayrıldı. her neyse geri dönmesini beklemiyorum veya beni sevmesini beklemiyorum. hala onu seviyorum evet ama yalnızlık insana nasıl birini istediğini gösteriyor .ben hala deli gibi seviyorum ama yapacak bir şey yok ve bizim sınıftan bir kızla çok takılıyo. her gün gözümün önündleler .canım yanıyo.. 15 tatilde unutmuş gibiydim ama tekrar onu görünce her şey darmadağan oldu. onu unutmama yardım eder misiniz ve yaşımı insanlar bu konularla uğraşıcağına ders çalış dedikleri için yazdım. düşünceniz için teşekkür ederim ama gerçekten ben sadece nasıl unutucağımı bilmek istiyorum. herkese teşekkürler.
Bırak bu işleri otur derslerine çalış :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

O yokmuş gibi davran daha önce hiç olmadıgın kadar mutlu görün ve başkalarıyla takıl cool ol ;)

karşına öyle biri çıkacak ve unutacaksın ama daha çok küçüksün boşver o senin peşinden koşsun ama yüz verme sen geleceğinin temelini attığın dönemlerdesin bence umursama:KK43::KK43::KK43::KK43: derslerine odaklan ve uğraş hobi edin kendine

Ay kuzumm nerdeyse benim oğlumla yaşıtsın. Bu yaşlarda öyle olur daha kimler kimler çıkacak karşına
Derslerine ver kendini diyeceğim ıhhhh diyeceksin..:eek: klasik olacak bunu demiyorum.
Sosyal faliyetlere yönel, onu düşünmemek için gez, sevdiğin şeyleri yap.
Ama sakın hata yapma, civi civiyi sökmez.. sonra ruhen bunalıma girersin
Çok küçüksün ohooo ne duygular yaşayacaksın daha

çocuk yaşta aşk başkadırr benim de vardı tam lise 1 de çok hoşlandığım bi çocuk hey gidi günler :Dama ben hiç çıkmadım onla sanki çıkarsak büyüsü bozulur gibi geliyodu uzaktan kesiyodum işte :D
ne yaşarsın ne olur ne biter bilemem ama geçiyo hepsi merak etme :)

Back
X