Yardim edermisiniz?

hayalim92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
60
5
32
Merhabalar öncelikle bn yeni üyeyim. Sizden görüşlerinizi istiyorum. Bir toplumda ve bir yerde bir erkek bir kıza bakıyorsa ara ara ne anlama gelir? Bu çocuğu küçükken beri tanırim ama kaç yıllardan sonra gördük biribiirmizi, bn utancımdan pek bakamadım ağırdan aldım ama biraz sevgi hissediyorum ona karşı. Sizce ne yapmam lazım? Bana haber gelirmi? . Lutfen yardım edrseniz sevinirim Tesekkurler.

Açılmazsa böyle devam et..
açılırsa bakarsın duruma göre. .
inşallah sevgilisi yoktur. .

Bence çok fazla ümitlenme, bir erkeğin aklındakini kalbindekini bu aşamada çözebilmek imkansız.
EVet doğru söz, kötü düşüncesi varsa uzak dursun, ama iyi hayırlı düşüncesi varsa hayırlısı olsun. Aynrn fazla ümitlenmiyorum ama negatifte düşünmüyorum. Sağoln cevabınz için.

Hiç bir şey yapma. Zaten bir şey yapman gerekecek bir durum da yok

EVet doğru söz, kötü düşüncesi varsa uzak dursun, ama iyi hayırlı düşüncesi varsa hayırlısı olsun. Aynrn fazla ümitlenmiyorum ama negatifte düşünmüyorum. Sağoln cevabınz için.
Evet aynen bu şekilde olmak lazım, işin sonunda üzülmekten ise başında herşeye kendini hazırlamak lazım rica ederim.

hiçbi anlama gelmez
çünkü gelip sevdiğini söylediği halde sevemeyen öküz bir cins var karşımızda
üzgünüm

Evet aynen bu şekilde olmak lazım, işin sonunda üzülmekten ise başında herşeye kendini hazırlamak lazım rica ederim.
Tamam :) bugün bir toplumdayik onun aileside vardı ve bana bakıyorlardi ve bi ara konu evlilikten açıldı hep oğlundan bahsetti dugünü şöyle olur ev alırız falan diye acaba aileine dedimi ki bilmiyorum

hiçbi anlama gelmez
çünkü gelip sevdiğini söylediği halde sevemeyen öküz bir cins var karşımızda
üzgünüm

Yanii genelde ailece oturduğumz için pek söylenecek konuşakacak ortam dğil. Evet bu zamanda insanları anlamak zor güven pek yok

Gözü olan herkes birbirine bakar

bir anlam çıkarmamak gerek yani

öylesine anlamsız bir bakış olma ihtimali yüksek

Merhabalar öncelikle bn yeni üyeyim. Sizden görüşlerinizi istiyorum. Bir toplumda ve bir yerde bir erkek bir kıza bakıyorsa ara ara ne anlama gelir? Bu çocuğu küçükken beri tanırim ama kaç yıllardan sonra gördük biribiirmizi, bn utancımdan pek bakamadım ağırdan aldım ama biraz sevgi hissediyorum ona karşı. Sizce ne yapmam lazım? Bana haber gelirmi? . Lutfen yardım edrseniz sevinirim Tesekkurler.
umitlenme derim... zaten seninle biseyler yasamak istiyorsa haber gelir hic degilse bosuna umitlenmemis olursun

Tamam :) bugün bir toplumdayik onun aileside vardı ve bana bakıyorlardi ve bi ara konu evlilikten açıldı hep oğlundan bahsetti dugünü şöyle olur ev alırız falan diye acaba aileine dedimi ki bilmiyorum
ama sen manalar çıkarmaya başlamışsın bile, şöyle yap, bekle ve gör varsa bişey olur zaten, yoksa ümitlenmemiş olursun.

bence vücut diliyle verdiği mesajları değilde normal olarak söylediği birşeyler varsa onları dikkate almalısın. seni sevipte gelipte seninle konuşmayan adamdan da bir cacık olmaz.

" lan bu kiz gormeyeli baya serpilmis, essek kafam eskiden biraz gonlunu hos tutaydim eyiydi" gbi bi dusunce tarzina es degerdir bu.
Uzak dur, yem olma.

Kizlar annem de dedi onlardayken ve düğündeyken sana ara ara ve kestirmeden baktı, fark ettim kızım dedi :))

bence vücut diliyle verdiği mesajları değilde normal olarak söylediği birşeyler varsa onları dikkate almalısın. seni sevipte gelipte seninle konuşmayan adamdan da bir cacık olmaz.
Bekleyceğim olmazsa yol vereceğim

ama sen manalar çıkarmaya başlamışsın bile, şöyle yap, bekle ve gör varsa bişey olur zaten, yoksa ümitlenmemiş olursun.
Annem düğün ertesi günü bana kızım onlardayken ve düğünü gittiğimizde oğlan sana çok bakti çaktırmadan kestire kestire farkına vardım dedi :)))

X