meraba ikiz anneleri bende 29 . haftama bugün girmiş bir ikiz anne adayıyım nasipse 2 tane oğluş gelio evimize..ben bugünlere gelene kadar çok zor günler geçirdim 2.5 aylıkken yoğun bir kanama geçirdim hastanede kaldım 3-4 gün ..hastaneden çıktım sürekli yattığım halde bir ay sonra 2 kez daha kanama oldu hergün iğneler ilaçlar kullandım yataktan hiç kalkmadım aylarca ..zaman geçmek bilmedi adeta..şükürler olsun 5.aydan sonra normale döndü kanama falan olmadı bir daha ..ama hala crinon jel kullanıorum ve haftada 2 kez proluton depot iğne vuruluorum birde kan pıhtılaşması sorunu yaşadığım için günde 2 kez clexane iğne kullanıorum ..geçen haftaki kontrolümüzde bebeklerim sağlıklılardı şükürler olsun ama suları tehlikeli boyutta olmamasına rağmen az dedi drumuz..günde 3 lt su içmemi söledi ..3 hafta sonra tekrar gidicez.. bolbol yat sol tarafına dedi bebekler 2 kg olsun çoık fazla sorun yaşamayız dedi..işte bu zor geçen günlerin ardından şimdide erken doğum korkusu sardı beni ..doğum yapan anneler kaçıncı haftada dünyaya geldi yavrularınız kaç kgdıalr küvözde kaç gün kaldılar yardımcı olursanız sevinirim..