Yardım edermisnizzz???

Pamik_PrenSes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
1.351
3
116
Bursa
kızlar ticker yapamadığım için her seferinde yazıyorum ne kadarlık hamile oldğumu

ben 28 haftalık hamileyim ve sol kasığımda inceden bir ağrı var iki gündür.BU haftalarda bu tarz ağrılar normali sizde yaşadınızmı?? birde doğum sancısını bu rutin sancılardan nasıl ayırt edebiliriz onu öğrenmek istiyorum kızlar yardımcı olursanız sevinirim...

birde sormak istediğim ikinci şey doğum sancısı olduğunda her iki kasıktata sancı oluyor sadeve birinde değil değilmi??

ticker olmasa da yazman gerek benim fikrim; çünkü biz bunları sadece kendi sorunlarımıza çözüm için değil bizden sonra bu forumu okuyacaklara referans olsun diye yazıyoruz.. bundan 1 yıl sonra seninle aynı durumda olan biri bu forumu okuduğunda verilen cevaplar onlara da yardımcı olsun diye... tickerın olsa da yazmaya devam et bence :)
bu arada sorunun için yardımcı olamicam ama umarım önemli bişey değildir.

CADIARZU hımm anladımmm peki neden oluyor bu sancılar

Doğum sancınız nasıl başladı? başlığı altına da yazdım burdan da yazayım dedim. Ben de şu an 39. haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri en büyük sıkıntım kasık ağrılarımın sıklığıydı. Ben de çok korktum acaba erken doğum mu yapıcam diye. Ama bu haftaya kadar geldik çok şükür. Bence sen de korkma ve kendini şartlandırma çok fazla. Psikoloji çok önemli. Yine de doktoruna mutlaka ama mutlaka sor bu durumu. Bir de kendini çok fazla yorma. Ben ne zaman çok yorulsam kasık ağrılarımın şiddeti de o oranda artıyordu. İşin garibi ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bu ağrıları. İkinci de yaşayınca insan ister istemez panik oluyor. Hatta ben de açmıştım kasık ağrıları ile ilgili bir başlık. Dediğim gibi bence normal yaşadığın ağrılar. Yine de doktoruna sormayı ihmal etme.. Sağlıklı bir hamilelik, zamanında ve kolay doğumlar diliyorum canım... opuyorumnanaktan

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun...bende 37 haftalık hamileyim..ara sıra kasılma ve kasık ağrısı oluyor bende de..ilkbebeğim ve doğum sancısı kasılması hakkında fikrim yok ancak doktorumun söylediğine göre doğum sancısı 10-15 dakikada bir düzenli gelen ve her seferinde ağrısı artan kasılma ve kramp şeklinde olurmuş...düzensiz olan günde bir iki sefer olan kramptan kasılmadan korkma dedi bana..

bende de oluyor canım; bikaç gün sürüp geçiyo.
ben pek önemsemedim; bebek büyüyor vucut buna adapte olamadığındandır diye düşündüğümden..
:ecrin_bebek:

benim bildigim kadariyla karnin tas gibi sertlesirse bu sancidan dolayi oluyormush,yani illa agri olmasi gerekmiyormush.Tabii bu dedigim dogumdan hemen onceki sancilar icin gecerli mi bilmem.

çok teşekkür ederim kızlar şu anda daha şiddetli bir ağrı ile uğraşıyorum göğüsümün arasında öle bir ağrı varki anlatamam budamı çoxuktan acaba geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum yürdüm geçmedi masaj yaptım yine geçmedi anlamadım bu gece nasıl geçiçek hiç bilmiyorum o kasık ağrısı bu ağrının yanında sinek ısırığı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…