Yardim edermisnz

Herseynhayirlisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
125
52
18
34
Kizlar

Benim bi sorum olacakti ben 30 haftalik hamileyim, ve ben hamile kalmadan once adak adadim eger hamile kalirsam 4 gun oruc tutucam diye, ilk aylarimda tutmadim korktum bebek daha cok.kucuktu cesaret edemedim ama simdi tutmak istiyorum cokta beklemek istemiyorum artik bi an once yerine getirmek istiyorum, size sorum acaba bisey olurmu yani zarari varmi..varsa bile bunu nasil yapabilirim..

Dogumdan sonra tut canim

Bence de doğumdan sonra tut bebek susuz kalabilir, sen halsiz düşüp bayılabilirsin. Bir de son haftalardasın ben şu an bile üç saatten fazla aç kalsam halsizlik başağrısı mide bulantıları kombine oluyor. Hele o kadar sık su içiyorum ki bütün gün susuz kaldığımı düşünemiyorum. Riske atmaya gerek yok. Sonuçta sorumluluğunun farkındasın.

Hamileler oruç tutmaz diye bişey yok eskiden annelerimiz ramazan oruçlarını tüm tutarlarmış zamanla tercih edilmemiş bişey. İçin rahat edecekse doğumdan sonra tutman vücut direncin için daha iyi olur tabi

Orucu hamileyken tutucam diye geçirdiysen içinden tutman lazım canım, ara ara tut mesela bir gun yemeğini çok yap ertesi gunede kalsn ertesi gün oruç tut yemek hazır olur yatarsın öyle yap bence

Doğumdan sonra tutman daha iyi olur bence bebiş besinsiz kalmasın ya hamileyken tutmadığım için bişey olursa diye korkmana gerek yokki Allah senin gönlünü biliyor adağı yerine getirmek istediğini sadece evladın için ertelediğini biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…