Saç Rengi ve Saç Boyama yardım ederseniz çok memnun olurum :'( [resimli]

shrekinprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
102
4
98
35
Eki Görüntüle 1011005

saçım böyleydi ve turunculuğu giderip sabitlemek için nevacolor yoğun renk açıcı kullandım. Şuan yukarısı daha turuncu altlarda gri doluk bir renk oldu. ne yapıp düzeltebilirim :43:

cevap yazarsanız çok memnun olurum.

Bu saça şuan hiç bi boya kolay kolay tutmazki :53: bnm görümcemin platin rengi saçları grileşmişti kaç ton koyuya boyadı öyle kapandı. Allahtan sende çok gri yokta dore sarı saç boyaları var saç uçlarına onla cila atabilirsin. Bi kaç seferde tonu oturur heralde ama ben olsam kesin kuaföre giderdim çünkü bi kaç boyayı karıştırıp cila atılırsa dore renklerde çok hoş olur. Zaten saçın çok açık renk muhtemelen yıpranmıştır bence kuaföre git cila attır canım. Buarada dip rengşn şahane :)

Son düzenleme:
Bu saça şuan hiç bi boya kolay kolay tutmazki :53: bnm görümcemin platin rengi saçları grileşmişti kaç ton koyuya boyadı öyle kapandı. Allahtan sende çok gri yokta dore sarı saç boyaları var saç uçlarına onla cila atabilirsin. Bi kaç seferde tonu oturur heralde ama ben olsam kesin kuaföre giderdim çünkü bi kaç boyayı karıştırıp cila atılırsa dore renklerde çok hoş olur. Zaten saçın çok açık renk muhtemelen yıpranmıştır bence kuaföre git cila attır canım. Buarada dip rengşn şahane :)

dore sarı saç boyaları ile resimdeki saçımın koyusu olacak değil mi?
inanın pek anlamıyorum ben sarı saçtan. şuan kuaföre de gidemiyorum bi şekilde düzeltmeye çalışıcam kendimce.

Son düzenleme:
Çok koyulmaz canım dore alırken dikkat et 9 numarayla başlasın saç boyası.
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Bugün boya aldırıp boyayacağım, yarın dışarı çıkmam lazım çünkü. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa resim paylaşacağım. Allah korusun böyle bişeyle karşılaşırsanız size fikir olur.
Mutlu günler, teşekkürler :16:

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Bugün boya aldırıp boyayacağım, yarın dışarı çıkmam lazım çünkü. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa resim paylaşacağım. Allah korusun böyle bişeyle karşılaşırsanız size fikir olur.

İnşallah düZelir canım sanad iyi günler :)

çok merak ettim sonucunu umarım güzel olurda kurtulursun sonucunu yazarsan çok sevinirim benimde benzer bir problem var çünkü başımda :(

çok merak ettim sonucunu umarım güzel olurda kurtulursun sonucunu yazarsan çok sevinirim benimde benzer bir problem var çünkü başımda :(

öncelikle merhaba :) eğer benzer bi durumla karşıkarşıyaysanız sakın üzülmeyin. dün saçımı boyadım.

NEVACOLOR 8.3 altın sarısı ile. ilk önce beyaz mı gri mi belli olmayan o kısma sürdüm yaklaşık yirmi dakika beklettim. Sonra koyu olan üst kısma sürdüm.
Şuan saçım çok güzel oldu ve renk dengelendi çok memnun kaldım.
Sizin için şimdi pcnin kamerası ile çekmeye çalıştım ama baya karanlık çıkıyor belli olmuyor renk, resmi koymaya çalışacağım.
Üzülmeyin, herşeyin çaresi varmış :)

sizede merhaba :) cvp verdiğiniz için teşekkür ederim önce içimi rahatlattınız inanın ne kadar sevindim anlatamam biraz mola verip önerinizi bende denicem ... tekrardan çok teşekkürler :)

Back
X