- Konu Sahibi HasnictirR
-
Sız ne kadar onyargılı ınsanlarsınız boylee ınanın sasırdım kaldım..K.k da nasıl boyle ınsnlar olabılır dıyee..Bır tanesı de cıkıp farklı bırsey dememıs herkes bırbırınden gaz almıs...Ne kadar ayıpp..Sız neden o ırktan ıstedıgımı sormuyorsunuz kı bana !! Bunun bır sebebı var sıze bunu anlatmama hıc gerek yok..Duygusal bır sebep cunku anlamazsınız..Ayrıca sız kım oluyorsunuz da benı yargılıyorsunuz??Benım barınakta bır suru baktıgım hayvan var..Istanbul Esenler hayvan barınagına gıdın sorun benı..Acaba kacınız benım kadar onlara yardım ettınız mama goturdunuz.?? Daha gecen hafta gozu cıkmıs bır kedıyı elıme aldım arabaya bınıp goturdum veterınere amelıyat ettırdım ve suan barınakta hep zıyaret ederım...Kım yapar bunu ? Dokunmaya tıksınırsınız..Mıkrop kaparım dersınız..Sız kendınıze bakın arkadaslar..Benı tanımıyorsunuz yargılamayın!!Bır konu acalım dedık burnumuzdan getırdınız..
Neden iran kedisi istediğinizi sormadığımıza emin misiniz?
Siz de bir hayvan seversiniz demek. O zaman neden size tepki gösterdiğimizi de gayet açık bir şekilde anlamışsınızdır. Dokunmaya tiksindiğimizi nereden çıkardınız ayrıca? Biz hayvanlarla ilgilenmeyen insanlarız ama sırf size muhalefet olalım diye mi buraya yazdık? Bir tek siz mi bu konuda duyarlısınız? Hepimiz hayvanları satın almayın, muhtaç hayvanlar evlat edinin diyoruz. Ve bunu söylemeye de devam edeceğiz. Hem barınaklardaki, sokaktaki hayvanların halinden haberdarsınız hem de hayvan satın almak istiyorsunız. İran sebebiniz gerçekten bunu kabul edilebilir yapacaksa başlangıçta açıklayabilirdiniz. Aksi takdirde size tepki geleceğini bilmiyor muysunuz sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?