• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim ediiin

monkeyyy_000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
95
1
0
Antalya
On bir aylik bir iliskim var ve cok seviyorum oda beni cok seviyor fakat hergun mutlaka kavga ediyoruz ve eskiden ben naz yaparken o kosardi pesimden simdi o kosturuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

On bir aylik bir iliskim var ve cok seviyorum oda beni cok seviyor fakat hergun mutlaka kavga ediyoruz ve eskiden ben naz yaparken o kosardi pesimden simdi o kosturuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin

bu kavgalarınızın sıklaşmasının sebebi nedir sizce ? neden değişmiş olabilir

Bence bana iyice alisti kaybetme korkusu gitti

Aynen öle canım senin onu sevdiğnden artk emin olmuş verme ipleri onun eline yoksa cok üzülürsünn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düşme peşine canım o seni merak etmıyosa pesinde koşturuyosa hiç işin olmasın gerckten egolarıyla ugrasmak zor oluyo yasadım bn bılıyorum

Seni cok iyi anlıyorum önceden oesimde kosardı arardı sık sık beni cok mutlu etmeye calışırdı sonra neoldu bılıyomusn umursamadı işine gelıyosa dedi cok cektim anlıcann cnm

Benden sana dost tavsiyesi cnm ayrılma inş cok mutlu olursunuz ama onu umursamamayı dene bırz gıtme üzerine düzelir inş;-)

Insallah bu sekilde davranirsam sogur diyede korkuyorum

Benden sana dost tavsiyesi cnm ayrılma inş cok mutlu olursunuz ama onu umursamamayı dene bırz gıtme üzerine düzelir inş;-)

Insallah canim :)

Canım hiç arayıp sorma demıyorum örnegin tartstınız degıl mi büyük ihtımal o pek aramıydr yane bnde öle oluyodu arıyodum artk ama sen bunu yapma bırak anlasın seni üzdüğünü degeri anlasın cnm snradan öle yapmaya basladım inan cok rahatım şimdi

Tamam canim simdi oyle yapiyorum tartistik ve ben aramayacam o arasin

Back
X