yardım ediin

burnumdan nefret etmiş durumdayım 17 yaşındayım ve bir an önce burun estetiği olmak istiyorum estetik olanlar nerde olduğunu ve ne kadara olduğunu söyleyebilir mi lütfen kendi paramı biriktiricemde bi an önce fiyat bilgisi almak istiyorum bu arada bursada oturuyorum bildiğiniz uygun fiyatlı ve iyi bi doktor varsa önerin lütfennn şimdiden çok teşekkür edriiiimmmmm :)

daha çok gençsin. ameliyat ücreti düşüneceğin en son konu olsun. git iyi bir doktor bul fiyatı da hiç düşünme demiyorum tabi ki. iyi olup hastanın cebini boşaltan doktorlar da yok değil sonuçta. araştırıyorsundur defalarca ameliyat olanları. inan bana revizyon psikolojisi çok çok daha zor. üstelik daha fazla yıpranırsın maddi anlamda eğer tek ameliyat seni mutlu etmezse.
doktor arayışında sana bol şans!

evet kızlar bugün alper beye görüşmeye gittim çok güleryüzlü ve ilgili biri benimle 1 saat kadar konuştu ve muayene etti 4500 tl fiyat verdi 500-750 tl hastane parası eklenir 5000 tlye olursun dedi ağustosa kadar para biriktiricem babamda yardım ederse oldu bu iş :)
siz yinede önerilerinizi ve fiyat bilgilerini yazın canlarım şimdiden teşekkür ederimmmmm :)
CNm bende gittim Alper beye 2 tane revizyonluk burun vardı biri resmen yamuktu bi delik bi delik küçük diğeri sargılıydı. Ben vazgeçip eve geldim. Onu eledim. Burda hep başarılı ameliyatlarını okudum diye koştur koştur gittim ama beklerken şansa başarısız ameliyatı denk geldi. Ve eşim bu durumdan sonra kesinlikle olamazsın diyor. Bi tarafı düzeltirken başka yer yamulcak diyooo:(

CNm bende gittim Alper beye 2 tane revizyonluk burun vardı biri resmen yamuktu bi delik bi delik küçük diğeri sargılıydı. Ben vazgeçip eve geldim. Onu eledim. Burda hep başarılı ameliyatlarını okudum diye koştur koştur gittim ama beklerken şansa başarısız ameliyatı denk geldi. Ve eşim bu durumdan sonra kesinlikle olamazsın diyor. Bi tarafı düzeltirken başka yer yamulcak diyooo:(

Alper beyin yaptığı ameliyatları bu arada reviZyonluk burunlar. Bitane bayan vardı o 12 gün önce olmuş iyi gibi duruyordu ama. 2 kötü 1 iyi burun için riske atamadım kendimi. Burda herkes Alper beyi övmüş ama ona ameliyat olup 2. Ameliyatı olanlarda yazsın lütfen

Alper beyin yaptığı ameliyatları bu arada reviZyonluk burunlar. Bitane bayan vardı o 12 gün önce olmuş iyi gibi duruyordu ama. 2 kötü 1 iyi burun için riske atamadım kendimi. Burda herkes Alper beyi övmüş ama ona ameliyat olup 2. Ameliyatı olanlarda yazsın lütfen

revizyondan önce alper beymi yapmış ameliyatı ben çoğu yerde okudum çok iyi cerrah olduğunu ve hiçbiryerde kötü eleştiri görmedim sen böyle deyince kurt düştü içime

burnumdan nefret etmiş durumdayım 17 yaşındayım ve bir an önce burun estetiği olmak istiyorum estetik olanlar nerde olduğunu ve ne kadara olduğunu söyleyebilir mi lütfen kendi paramı biriktiricemde bi an önce fiyat bilgisi almak istiyorum bu arada bursada oturuyorum bildiğiniz uygun fiyatlı ve iyi bi doktor varsa önerin lütfennn şimdiden çok teşekkür edriiiimmmmm :)

bence acele etme ıyı arastır görüş yüz hatları 18 yaşınd tam oturuyor. 800 tl den 9.000 tl kadar amelıyat ucretı dr gore deyısıyor. sen ı once arastır forumda amelıyat olanların fotolarına bak hocaların teknıgınız gor vs

revizyondan önce alper beymi yapmış ameliyatı ben çoğu yerde okudum çok iyi cerrah olduğunu ve hiçbiryerde kötü eleştiri görmedim sen böyle deyince kurt düştü içime

canım evet iyi bi cerrahtır ama ben facedede araştırdım ameliyat yapıp sonra revizyon yapmak zorunduğu kaldığı hastalarda var. 100 de 100 mükemmel olmamış tek ameliyatta zaten riskleri söylüyor. ama bende bana denk gelirse o revizyon durumu korkuyorum işte. sadece alper bey değil başka doktordada korku girdi içime vala. erteledim diyorum ya. 2 kez ameliyat olamam yamuk yapsalar öyle kalır vala:)

canım evet iyi bi cerrahtır ama ben facedede araştırdım ameliyat yapıp sonra revizyon yapmak zorunduğu kaldığı hastalarda var. 100 de 100 mükemmel olmamış tek ameliyatta zaten riskleri söylüyor. ama bende bana denk gelirse o revizyon durumu korkuyorum işte. sadece alper bey değil başka doktordada korku girdi içime vala. erteledim diyorum ya. 2 kez ameliyat olamam yamuk yapsalar öyle kalır vala:)

sonucu başarılı olamayan burun ameliyatı mı ne ordada yazmış alper beye ameliyat olan biri tekrar olmak zorunda kaldığını şans meselesemi doktor eselesimi anlamafdım

ümraniyede dr.onur sümere'e ameliyat yaptırmayı düşünüyorum, olanlar varmı daha önce trabzonda çalışmış 1 sene, 10 yıldır doktorluk yapıyor 34 yaşında.

murat tezcana gittim 4000 tl istedi bide alper bayraktara gidicem karar vericem olup resimleri atarım sana cnm fikir olur

,

Bende burnuma takmış durumdayım. O yüzden bu konu üzerine baya araştırdım. 2 aydır sormadığım kimse araştırmadığım yer kalmadı. Nıhayet doktor Erdem Güven'e karar verdim ve randevumu aldım. Cuma günü görüşmeye gittim. Kendisi baya bu konuda uzman ve güvenilir birine benziyor. Ayrıca perşembe günleri de Gülbende yeni bir sen programında estetik cerrah olarak televizyona çıkıyor. Ordan da takip edebilirsin. Henüz karar vermedim ama sanırım Erdem Hocaya burnumu emanet edicem gibi:1:
Bu arada yerleri malesef İstanbul Fulya da. Ama konu sağlık olunca bence yeri fazla dert etme. Bu arada merkez falan baya iyi gorunuyodu. Bence orayı da bi git gör derim:21:

Bende burnuma takmış durumdayım. O yüzden bu konu üzerine baya araştırdım. 2 aydır sormadığım kimse araştırmadığım yer kalmadı. Nıhayet doktor Erdem Güven'e karar verdim ve randevumu aldım. Cuma günü görüşmeye gittim. Kendisi baya bu konuda uzman ve güvenilir birine benziyor. Ayrıca perşembe günleri de Gülbende yeni bir sen programında estetik cerrah olarak televizyona çıkıyor. Ordan da takip edebilirsin. Henüz karar vermedim ama sanırım Erdem Hocaya burnumu emanet edicem gibi:1:
Bu arada yerleri malesef İstanbul Fulya da. Ama konu sağlık olunca bence yeri fazla dert etme. Bu arada merkez falan baya iyi gorunuyodu. Bence orayı da bi git gör derim:21:

CNm fiyat nedir sen bursadanmısın

CNm fiyat nedir sen bursadanmısın

yok şekerim ben istanbulda oturuyorum ama araştırmadığım yer yok gibi. Bana 4bin TL gibi bir rakam çıkardılar ama taksit yapıyolar. Böyle şeyler birazda güven meselesi. Sonuçta daha ucuza yaptıran arkadaşlarım oldu. 1-2 ay sonra düzelttimek zorunda kaldılar..:50:

Merhaba,
Ben de altı ay önce Prof.Dr.Selçuk İnanlı'ya rinoplasti ameliyatı oldum şimdi süper bir buruna sahibim :)
Doktor arayışınızı görünce yine dayanamayıp size de yazmak istedim.
Mutlaka kendisinden bir randevu alıp görüşün derim.
Benim ikinci ameliyatımı yaptı dolayısı ile kıimse bu durumda kalsın istemem,keşke ilk ameliyatımı da Selçuk Bey yapsaydı.
Ağlaya ağlaya girdiğim muaynehanesinden gülerek çıktım.Cerrahi yeteneğinin dışında inanılmaz iyi empati yeteneği olan ve çok etik değerlere sahip bir cerrahtır.
Yeri Fulya Terrace da fakat dilerseniz Altunizade Akademik Hospital den de muayene randevusu alabilirsiniz.
Burun estetiği çok kritik bir ameliyattır.Hayatınız kabusa dönmesin.Bu sebeple bir görüşmenizde fayda var,birinci ağıuzdan referans duymak inanın başka bir konfordur.
Şimdiden geçmiş olsun.

Esincim bencede çok iyi düşün heleki ilk gördüğün cerrahın sana bir saat konuşmasına gereğinden fazla samimiyetine inanıp ooo süper deyip sakın bu işe kalkma lakin o cerrahlarin çoğu hoş konusup seni ve psikolojini etkilemeyi çok iyi bilirler sonuçta sen onlara iyi paralar oduyosun araştır cokkk araştır. ..

Esincim bencede çok iyi düşün heleki ilk gördüğün cerrahın sana bir saat konuşmasına gereğinden fazla samimiyetine inanıp ooo süper deyip sakın bu işe kalkma lakin o cerrahlarin çoğu hoş konusup seni ve psikolojini etkilemeyi çok iyi bilirler sonuçta sen onlara iyi paralar oduyosun araştır cokkk araştır. ..

öyle yapıyorum zaten 1 sene daha erteledim iyice araştırıp karar vermek için beni düşündüğün için teşekkür ederim :)

ben de alper beye ameliyat oldum,nefes bozukluğu ve asimetri var burnumda...2. Yi olucam melesef...alper beye karar vermeden önce iyi düşünün kızlar...

Burnun bozuk olmasinin insanin psikolojisini nasil etkiledigini en iyi bilenlerdenim sanirim. Saclarini toplayamazsin, makyajsiz pudrasiz disari cikamazsin, kendine guvenemeSin hicbir ortamda. Ben artik oyle bi noktaya geldim ki her seyi.burnuma bagliyorum.

Back
X