yardım ediinnnn

raveeeennn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
170
53
18
26
merhaba ben 2,5 ay oncebi iliski yasadim korunduk 2 kez regl oldum ve 8 test haptım hepsi tek çizgi dün bi test daha yaptım ve dünki 3 saat sonra silik çok ince bi renk verdi nlrmal mi bu aya kadar çıkmalıydı değil mi çift çizgi

merhaba ben 2,5 ay oncebi iliski yasadim korunduk 2 kez regl oldum ve 8 test haptım hepsi tek çizgi dün bi test daha yaptım ve dünki 3 saat sonra silik çok ince bi renk verdi nlrmal mi bu aya kadar çıkmalıydı değil mi çift çizgi

o geçen sürefde farklı bir ilişki yaşanmadıysa tabıkı cıkması lazım. 2,5 ay sonra pozitifi görmezsiniz.
bazen testler de cok nadir olsa hatalı olabiliyor. baska marka bır test alıp tekrar yapın derim.

o geçen sürefde farklı bir ilişki yaşanmadıysa tabıkı cıkması lazım. 2,5 ay sonra pozitifi görmezsiniz.
bazen testler de cok nadir olsa hatalı olabiliyor. baska marka bır test alıp tekrar yapın derim.
2.5 ayda pozitif çıkmaz mı anlamadım

iki gün üstüstüne de yaptım kaset ve bir erken test negatif dünkü erken de silik çizgi üç saat sonra anlamadım

iki gün üstüstüne de yaptım kaset ve bir erken test negatif dünkü erken de silik çizgi üç saat sonra anlamadım
Testi yapmadan önce kutusunda yazanı okusanız zaten 3 saat sonra çıkan sonucun dikkate alınmaması gerektiğini bilirdiniz. 2.5 ay geçmiş üzerine regl olmuşsunuz. Meryem Ana olma ihtimaliniz de olmadığına göre hamile değilsiniz. İlişkiye girebilecek kadar olgunsunuz ama gebeliğin nasıl oluştuğunu ya da nasıl olacağını araştıramıyor musunuz? Gına geldi artık bu sorulardan.

2.5 ayda pozitif çıkmaz mı anlamadım

ılıskıden 2 hafta sonra cıkar pozıtıf 2,5 ay boyunca negatıf cıkmaz yanı

ılk 10 dk sonucu dıkkate alın sonrasındakı sonuclar zaten yanlıs oluyor , illa aklınıza takılsın ıstemıyorsanız baska marka bır test alıp yapın

Back
X