YARDİM EDİN ACİL

Anne sütü alan bebeğe eğer siz de gripseniz bulaşmaz hastalık.Yani siz grip olunca antikorlar sizi emdiği için sütle bebeğe geçer ve aşı gibi olur o yüzden bulaşmaz.Başkasındaki hastalık tabii ki geçer.Bırak odada durmuyo deme ağlasın ama asla çıkarma.Daha çok küçük sürüm sürüm sürünürsünüz büyümesi durur kilo verir 10 günden önce de geçmez gerekirse git ordan başka yere.

Anne sütü alan bebeğe eğer siz de gripseniz bulaşmaz hastalık.Yani siz grip olunca antikorlar bebeğe geçer ve aşı gibi olur o yüzden bulaşmaz.Başkasındaki hastalık tabii ki geçer.Bırak odada durmuyo deme ağlasın ama asla çıkarma.Daha çok küçük sürüm sürüm sürünürsünüz büyümesi durur kilo verir 10 günden önce de geçmez gerekirse git ordan başka yere.
Ben bunu bilmiyordum.Annenin grip olması ile başka bir aile üyesinin grip olması arasında fark yok saniyordum teşekkür ederim

Ben bunu bilmiyordum.Annenin grip olması ile başka bir aile üyesinin grip olması arasında fark yok saniyordum teşekkür ederim

Rica ederim canım annenin ürettiği antikorlar süt yoluyla bebeğe geçiyor o yüzden bebek hasta olmuyor benim bebeğim emerken hiç hasta olmadı ama sütüm bittiği an ilk hastalığımda hemen ona da bulaşmıştı maalesef.

Rica ederim canım annenin ürettiği antikorlar süt yoluyla bebeğe geçiyor o yüzden bebek hasta olmuyor benim bebeğim emerken hiç hasta olmadı ama sütüm bittiği an ilk hastalığımda hemen ona da bulaşmıştı maalesef.
Olacagı varsa oluyor. Doktor anne sütü 6 aya kadar korur demişti bana benim gribim maske taktığım halde 2 aylık kızıma gecti. Elhamdülillah kolay atlattık. İns konu sahibinin bebişine geçmez

Hala çıkmadınız mı :KK43:
Çok geçmiş olsun iyice iyileşmeden çıkmamanız daha iyi tabi.
Ben de bebekler hakkında hala bişey bilmiyormuşum yalnız. En fazla Hastalanır geçer diye düşünmüştüm
Maalesef çıkmadık. Ben de tedavi görüyorum. İnşallah iyi oluruz da çıkarız. Aman dikkat etmek lazım yeni doğan bebekler çok savunmasız oluyor. Yeni doğum yapmış kadın da.

Yaa sanki milyonluk bilet mi ? Bi bahane uydurun gelmesın...

Yeğeni doktora götürdünuz mu yazık onada hastaymış madem. İyileşmesi için onada birşeyler yapmak gerek.

Mumkun olduğunca bebeginizi çocuktan uzak tutun. Evi sık sik havalandirin.

Yeğeniniz kaç yaşında? Maske kullanabilir mi? Yazık çocuk o haliyle yolculuk etmiş bir de.

Hasta olan cocuga yolculuk yaptırmıs ablanız. Bileti erteletseymıs hem coxuguna hem sıze zarar

Ağır grip derken?
Çocukların çok çeşitli hastalıkları var.
Tanıdan öncelikle emin misiniz?
Larenjit olabilir, bronşolit olabilir vs.
Bunların hepsi bir hapşırık ile herkese geçer.
Büyüklerde grip yapar, küçücük bebeklerde çok daha ağır hastalıklara sebep olur.
Yani sizi hapşurtan şey, bebeğinize 15 gün hastalık yapar.
Evi sürekli havalandırın, bebekle ve çocuk arasındaki teması, taşıyıcılığı kesin.
Onunla aynı odada bulunan herkes ellerini ve yüzünü yıkadıktan sonra bebekle aynı ortama girsin.
Bu sürede bol bol emzirin, siz de kendiniz ve aile fertleri için bitki çayları depolayın.
Gündüzleri evde pek durmayın ve en önemlisi çocuğu hastaneye götürüp tedavisini öğrenin.
O kuzuya da yazık, hasta hasta başka evde rahat da edemiyordur.

kesinlikle dikkat ediniz. farklı bir hastalık da olabilir. o çocuğu etkilmez sizin ufak olduğu için etkileyebilir.
gerçekten zor bir durum.
evi havalandırın ve sık sık çamaşır suyu ile ortak noktaları siliniz.

2 çocuğunuz olsaydı ve biri ağır grip geçiriyor olsaydı ne yapardınız ?
Yiğeniniz size gelincede hasta olabilirdi?
Bu kadar kendinizi üzecektiyseniz,her türlü ihtimali düşünür planlar,kardeşinizin gelme teklifini kabul etmezdiniz.
Çocuklar hasta olmadan büyümezlerki,üstelik şimdi hava kışta değil çabuk iyileşir yiğeninizde.

Tavrınızı koyun yanina yaklaşmasın. Evi sürekli havalandırın, elinizi yıkayın, ablanızdan da yıkamasını isteyin. Çok ağır bir durum olsa yola da çıkamazdı herhalde. Sakınan göze çöp batar deyip kalbinizi ferah tutun.

2 çocuğunuz olsaydı ve biri ağır grip geçiriyor olsaydı ne yapardınız ?
Yiğeniniz size gelincede hasta olabilirdi?
Bu kadar kendinizi üzecektiyseniz,her türlü ihtimali düşünür planlar,kardeşinizin gelme teklifini kabul etmezdiniz.
Çocuklar hasta olmadan büyümezlerki,üstelik şimdi hava kışta değil çabuk iyileşir yiğeninizde.

Böyle durumlarda iki kardeş ikimiz de hasta olurduk. Bütün hastalıkları aynı anda geçirdik. Şu anda bile evde biri grip olsa diğerine geçiyor. 1 metre uzak tutmakla filan da çözüm olmuyor. Burada 4 aylık bir bebek söz konusu. En azindan daha dikkatli davranıp gelmeyebilirlerdi..

Böyle durumlarda iki kardeş ikimiz de hasta olurduk. Bütün hastalıkları aynı anda geçirdik. Şu anda bile evde biri grip olsa diğerine geçiyor. 1 metre uzak tutmakla filan da çözüm olmuyor. Burada 4 aylık bir bebek söz konusu. En azindan daha dikkatli davranıp gelmeyebilirlerdi..
Dediğim gibi bu konuda titiz olunuyorsa eve yatılı gelmek isteyenler,her ihtimal düşünülüp baştan kabul edilmeyebilirdi.
Uçak fiyatları bu ara pahalı,bilet alındıktan sonra bana gelme denilse sanırım kardeşimde olsa bir daha gitmezdim

Back
X