Yardım edin acilll

gulseva

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
16
Eşimle Umreye gideceğiz 10 gün sonra fakat benim adetim gecikti hala olamadım umrede olmak istemiyorum nasıl olabilirim yani ne kullanmalıyım adetimin olması için

Genelde tarlusal verilir, şu an bi düzensizligim yok ama eskiden ne zaman adetim gecikse soğan kürü yapardım maksimum 3 gün içinde regl olurdum.

Genelde tarlusal verilir, şu an bi düzensizligim yok ama eskiden ne zaman adetim gecikse soğan kürü yapardım maksimum 3 gün içinde regl olurdum.
Ben şimdi 1 soganı kaynattım içtim yeterli mi tarifi nasıl kaç gün yapayım

Ben şimdi 1 soganı kaynattım içtim yeterli mi tarifi basıl

Eşimle Umreye gideceğiz 10 gün sonra fakat benim adetim gecikti hala olamadım umrede olmak istemiyorum nasıl olabilirim yani ne kullanmalıyım adetimin olması için
Gebelik olmadığından emin olduktan sonra maydonoz kaynatıp suyunu içebilirsiniz söltürür

Ben şimdi 1 soganı kaynattım içtim yeterli mi tarifi basıl
Soğan kürü uzun bir süreç bence primolut adet geciktirici başla üç gün iç üç beş gün arası adet kesin geliyor ama umredeki ilk günlere denk gelebilir adet süreci normal de bukadar gecikme yaşamıyorsan belki her an gelebilir bir müdahale gerekmez. Soğan kürü on beş günlük bir kürdü

Back
X