• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin akıl verin :(( yoruldumm

cocugu gecıcı sureyle babannesıne bırakın, o arada bır ıs bulun calısın ve annenızın evıne gerı donun ama bu oyle basıt bır durum degıl enınde sonunda abınızde baskalarıda bunu duyacak, sevgılınız olacak adama da sorumluluklarını bır sekılde hatırlatın ama sızı aldatan-bebegıne bıle sahıp cıkmayan bır adamla katıyen evlenmeyın sırf mılletın cenesı sussun dıye evlılık yapmayın...
ayrıca beledıyeden vs yardım alabılırsınız..

Öncelikle mrb herkese yeni üyeyiö nasıl ilerliyeceğimi tam olarak bilmiyorum hikayem uZun özetin biraz fazlasını anlatcam size. 2 yıldır hayatımda olan boşanmış ve 1 kız cocugu olan bi adamla birlikteyim.. Hayatımı mafeden adam! Bi hata yaptım birlikte oldum ve hamile kaldım bunu hamileliğimin 3. Ayında öğrendim. Aramız tabiki bozuldu ve bana çok büyük acılar yaşattı. Eski eşiyle birlikte oldu beni aldattı, onun yanında beni arayıp seni istemiyorum diyip küfürler etti ve daha bi sürüü şey.annem haric ailemden kimse bilmiyor hamileliğimi giZledim hep,karnımda şişmedi çok.öZellikle abimdenn sakladık.. Ona mecburum abim asla kabul etmez bu durumu.Bunca yaşadıklarımdan sonra erken doğum yaptım 6,5 aylık prematüre bir kız çocugu sahibi oldum.kızım 1,5 ay hastane kaldı 1,5 ay boyunca hastaneye tek başıma gidip geldim ilgilenmedi çocuguyla.çıktı hastaneden 1,5 aydırda evdeyiz onun evinde kardeşleri ve annesiyle birlikte. Annem abime teyZesinde kalıyor dedi beni orda biliyor. Şuan bu evin halini benim halimi anlatamam size... Bu adamı istemiyorummm...ailesiniiii istemiyorumm... Cocugumlaa gitcek hiç bir yerim yokk ne evime dönebiliyorum ne başka birine.. Annemi çok öZlüyorumm eski yaşantımıı özlüyorum...hala aldatılıyorum ve buna katlanıyorum... Kafayıı yemek Üzereyim ne gururum kaldı ne benliğim kaldı... Bana yardım edin bi akıl verinn lütfnnn ... Karışık anlatmiş olablrmm o kadar doluyumki bunlar öZet bide... Akıl istiyorumm beni kendi yerinize koyum siz napardınız?
merhaba durumuna çok üzüldüm benim sana tek soyluyeceyim güçlü ol ve o evden çık annenin yardımıyla ayrı bir eve çık

Üzücü durum, ama bunlar olurken baban, abin seni hiç takip etmedimi? Demek istediğim sevgiliyken bu kız nerede, ne yapıyor diye merak etmedimi? Genelde abiler ve babalar takipte olur kız çocuklarını.. Teyzenin onda kaldığından haberi varmı? Ya teyzeni arasa?
Anlamadığım diğer durum ise, adam eşinden boşanmış, sonra eski eşe geri dönüyor ve kadında sana rağmen adamı kabul ediyor..
Çok mantık dışı..
Çocuğunu kimseye verme.. Kadın sığınma evine git.. Orada sana çözüm üretilebilir..

Allah yardımcın olsun
Çok zor bir durum.Ama o adamo tek caren olarak görme.Adam bu gün senle yarın eskı karısıyla.sıgınma evine çocukla alıyorlar mı bilmiyorum ama öyle yapabilirsin.Abin mutlaka duyacak o duymadan siz anlatmalısınz.

açıkçası neresinden tutarsan elinde kalan bir durum lakin birşeyler yapmalısın bebeğin 3 aylık ama büyüyecek, büyüdüğünde ona ne diyeceksin, zaman kaybetmeden kendi hayatını kurman lazım bir cesaret bir yardım almak zorundasın, kadın sığınma evleri ilk etapta yardımcı olacaktır sana ki o adam (lafın gelişi adam dedim) seni değilse bile bebeğinizi önemseseydi zaten şimdiye katar bir hamle yapardı ama ondan bir hamle iyi anlamda bekleme.
zamanla ailesi de sana kötü muamele edebilir.
silkelen ve kendine gel yaşadığın ilişki bir hata olmuş olabilir ama bebeğine bu hataların ceremesini çektirme güçlü olmak ve ayaklarının üzerinde durmak zorundasın.
ilk etapta sığınma evi sonrasında ailene yakın bir ev, ailenle beraber de olmaz abin eninde sonunda kabul edecektir ama aynı evin içinde olursanız hergün ağır sözler duya bilirsin, annene yakın ol ki bebeğini emanet edebilesin ve bir iş bulup çalışabilesin.
allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

hayırdır konu sahibini tanıyor musunuz ki bu kadar nefretle cevap yazmışsınız? birilerinden ah aldığını nereden çıkardınız?
Ah almışda olabilirim bedelde ödüyo olabilirim ama şuan ki durum bu ! Ben zaten hatamın farkındayım vee şuan çare arıyorum.. Bence sizde büyük konuşmayın doğru Allah çoook büyük...

Ah almışda olabilirim bedelde ödüyo olabilirim ama şuan ki durum bu ! Ben zaten hatamın farkındayım vee şuan çare arıyorum.. Bence sizde büyük konuşmayın doğru Allah çoook büyük...
yanlış kişiye yazdın mesajı sanırım?

Aminnnn Allah ım bi kapı açsınnn bi muciZeee olsunn kurtulayım şu çıkmazdan
açıkçası neresinden tutarsan elinde kalan bir durum lakin birşeyler yapmalısın bebeğin 3 aylık ama büyüyecek, büyüdüğünde ona ne diyeceksin, zaman kaybetmeden kendi hayatını kurman lazım bir cesaret bir yardım almak zorundasın, kadın sığınma evleri ilk etapta yardımcı olacaktır sana ki o adam (lafın gelişi adam dedim) seni değilse bile bebeğinizi önemseseydi zaten şimdiye katar bir hamle yapardı ama ondan bir hamle iyi anlamda bekleme.
zamanla ailesi de sana kötü muamele edebilir.
silkelen ve kendine gel yaşadığın ilişki bir hata olmuş olabilir ama bebeğine bu hataların ceremesini çektirme güçlü olmak ve ayaklarının üzerinde durmak zorundasın.
ilk etapta sığınma evi sonrasında ailene yakın bir ev, ailenle beraber de olmaz abin eninde sonunda kabul edecektir ama aynı evin içinde olursanız hergün ağır sözler duya bilirsin, annene yakın ol ki bebeğini emanet edebilesin ve bir iş bulup çalışabilesin.
allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

Sen ailesi ile yaşıyorsun o da eski eşiyle mi yaşıyor konu sahibi . Eğer bir yere gitme gibi durumun olursa sığınma evi vs . çocuğunu onlara bırakma .

Aminnnn Allah ım bi kapı açsınnn bi muciZeee olsunn kurtulayım şu çıkmazdan
Mucize falan beklemeyin. Herkes aynı şeyi söylemiş. Muhteşem büyük bir hata yapmışsınız. Orda kalarak hatanızı neden katmerliyorsunuz??? Kadın sığınma evlerini acilen arayın. Çocuğunuzla alırlar mı öğrenin. Cevap evetse 1 saniye beklemeyin gidin. Yarın bir gün dava açıp işiniz yok diye çocuğu alır bu adam hiçte şaşırmayın. Bir anda kıymete biner çocuk. ACİLEN iş bulun ev tutun abinizle konuşun. Bir hata yapmışsınız sızlanmak yerine toparlanın. Mesela şuan bu mesaja cevap yazmaktansa sığınma evini arayıp bilgi alın.

Sen ailesi ile yaşıyorsun o da eski eşiyle mi yaşıyor konu sahibi . Eğer bir yere gitme gibi durumun olursa sığınma evi vs . çocuğunu onlara bırakma .
Yok o da aynı evde, öğlen uyanıyor 1 saat içinde evden çıkıyor eve sabaha karşı 5 de geliyor. Çocugu vermez sığınma evine

Back
X